Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Projekt - Prenova KANIN 2022

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  Naslednja
 Projekt - Prenova KANIN 2022 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
skijat
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2019 12:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Avg 2015 16:31
Prispevkov: 133


Ledenko.
Tvoj komentar o dolgovih, ki bodo ponovno zadušili Sončni Kanin in iznajdljivosti sosedov se mi zdi realen in nevaren. Smučišče skratka ne bo pokrilo stroškov, kaj sele dolgov, dobiček bo šel pa k sosedom.
Ob planu obnove, ki je identičen stari kabinski, le dvignjen za nekaj metrov plus nova proga v dolino na sončni strani in zelo rizkantno umetno zasneževanje, smo veča ali manj na istih problemih kot prej. Možnost da bi bil obisk večji je minimalen, kar pomeni ponovno dolgovi na dolgove.

Cesta o kateri govorim bo cenejša kot nekaj stebrov, predvsem pa ne bo stroškovno obremenjevala delovanje smučišča, ki bi z dvema do tremi sedežnicami imelo možnost pokrivanja stroškov, neglede na lastništvo. Vzdrževanje ceste bi bila skrb obcine Bovec ( manj kot subvencije v Soncni K.)
Investicijska sredstva za cesto pa bi morala poleg sredstev EU, biti skrb občin v Posočju, da se bo tisti sedemkratnik uresničil.
_________________
2017/18 42 dni
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
skijat
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2019 12:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Avg 2015 16:31
Prispevkov: 133


Dodajem še:
V primeru da bi Promotur prevzel bi bila investicija v sedežnice in zasneževanje v zgornjem delu njihova.( kmalu bodo z vodo na Prevali, sončna stran je zanje zelo zaželjena saj decembra, januarja sploh ni sonca, kljub krasnemu jasnemu dnevu ob hudi difuziji)
V kolikor Promotur ne bi prevzel je se vedno možnost da bi lažje dobili investitorja, ki bi v smučišču s cesto videl poslovno možnost.
_________________
2017/18 42 dni
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nonoaustirol
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2019 3:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2017 21:59
Prispevkov: 151


Promotur ne more biti lastnik našega Kanina niti ne more vlagati v našo infrastrukturo . Kot podjetju financiranemu s strani italijanskih davkoplačevalcev ni dovoljeno vlagati v infrastrukturo v lasti privatne družbe oz. tuje države. Lahko pa se dogovorijo o skupnem upravljanju in na določen način znižajo stroške (npr. zmanjšanje števila ratrakov iz obstoječih šest ratrakov za oba smučišča).

Glede na to da vas večina ves čas omenja znesek 50 milijonov vam gre očitno v nos subvencija saj na njo pozabljate. V primeru dodeljene subvencije bo strošek modernizacije 20 milijonov in okoli tega zneska se lahko pogovrjamo o ekonomski upravičenosti. Smučišče potrebuje vse kar potrebujejo ostala smučišča s to razliko da so ostala smučišča v moderno infrastrukturo vlagala 20 let, kanin pa bi to moral narediti v enem letu glede na to da prvotno neekonomičen projekt zadnjih 40 let ni omogočal odplačila amortizacije.

Se pa strinjam da nekatere ideje o modernizaciji prinašajo nove probleme, nekatere pa so neracionalne, Npr, razmišljanje o garažni hiši medtem ko je v bližini prostora dovolj saj se na sosednji parceli pasejo ovce, smučarska proga do 1.100 m na hribu 60 km zračne linije od morja, vztrajanje na 2 km dolgi trasi po ravnini...

Kanin skupaj z celo gornjesoško dolino je možno razviti v produkt (poletni in zimski) kateri bi odplačeval amortizacijo seveda s pomočjo subvencije EU in racionalizacijo projekta. Subvencijo so še v prejšnji finančni perspektivi ko so bila namenjena sredstva za športno infrastrukturo prejela številna smušča pa tega nihče ne problematizira. Med drugim jo je prejela tudi občina Maribor za projekt obnove Ljudskega vrta. Mogoče se je takrat zdelo neracionalno graditi objekt za potrebe 1 SNL z nekaj sto gledalci, vendar brez njega Zahovič in ekipa ne bi naredili take zgodbe kot so jo. Potrebno pogledati vse potenciale ki jih smucisce v poletni in zimski sezoni ponuja v dolini s trenutnimi 500.000 nočitvami. Prav je da se razpravlja o problemih, posebnostih, mogočih rešitvah kanina, saj kanin je specifično smučišče, prav pa je da se govori tudi o priložnostih ki jih razširjeno smučišče skupaj s sello nevejo in celotno zgornje soško dolino ponuja poleti in pozimi. Mnenja da 90.000 smučarjev na sezono nima kje smučati na razširjenem smučišču s progo ki je v sloveniji ni so smešne.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2019 4:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 941


nonoaustirol je napisal/a:
Med drugim jo je prejela tudi občina Maribor za projekt obnove Ljudskega vrta. Mogoče se je takrat zdelo neracionalno graditi objekt za potrebe 1 SNL z nekaj sto gledalci, vendar brez njega Zahovič in ekipa ne bi naredili take zgodbe kot so jo.


No, no, tu pa boš kar lepo stopil tri korake nazaj!

Stadion je ime dobil po mariborskem javnem drevesnem parku (Volksgarten), ki je bil na mestu sedanjega stadiona. Leta 1920 pa je bilo tam urejeno prvo nogometno igrišče, sedanji stadion pa je bil zgrajen leta 1962. Leta 1998 je bil razpisan javni arhitekturni natečaj za razširitev stadiona za skupaj cca 13.000 gledalcev. Projekt je izdelal biro OFIS arhitekti; prva faza je bila končana leta 2008.

Predvidena je tudi posodobitev stare tribune, ki pa je pod spomeniškim varstvom zato nastajajo zapleti med investitorjem, ki bi rad tribuno podrl in zgradil novo, in ZVKD, ki zahteva obnovo stare tribune.


In tu notri ni še prav nič evro sredstev! Evro sredstva so odobrena za prenovo stare tribune, vprašljiva so bila še občinska sredstva, ki pa jih je Fištra zagotovil z rebalansom tik pred volitvami. Vprašanje ali se bo tribuna res prenavljala.

Glede na odmevne uspehe NK Maribor se tudi meni zdi vprašljivo zakaj enostavno od njih ne zahtevajo sofinanciranja (luči so menda že oni sfinancirali, pa obnovo zelenice), nikakor pa ni bil najprej stadion in potem uspehi!

Zdaj pa nazaj v Bc!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nonoaustirol
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2019 4:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2017 21:59
Prispevkov: 151


Evropska sredstva so bila dodeljena za izgradnjo nove V, J in S tribune leta 2008. Sedaj se zaključuje spodnji del novih tribun in obnova Z (stare) tribune.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2019 5:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15
Prispevkov: 941


1999/2000 Liga prvakov
2006 Pokal Intertoto (zmagovalci in uvrstitev v pokal UEFA)

Toliko o začetku uspehov po izgradnji S, V in J tribune, leta 2008.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pon Apr 01, 2019 2:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


Časnik Finance v torek, 2. aprila, prihaja v Posočje. Teme drugega od letošnjih podjetniških regionalnih forumov bodo med drugim:
Kakšna prihodnost je pred Kaninom in turizmom v Posočju? (o tem se bodo pogovarjali z novim direktorjem Kanina Rokom Ovsenikom in predstavnikom podjetja Žnider’s turizem, ki ima v lasti bovška hotela Mangart in Alp)
O posoškemu gospodarstvu bodo spregovorili Anka Miklavčič Lipušček (direktorica Mlekarne Planika), Anica Kanalec Prešeren, predsednica obrtne zbornice Tolmin in direktor TKK Srpenica Uroš Lozar.
Predstavili bodo tudi primere treh zanimivih podjetniških zgodb iz Posočja.
Začnejo ob 17. uri v Kulturnem domu Bovec, vstopnine ni, potrebno je le da se izpolne spletno prijavnico(http://www.finance-forumi.si/prijava-pososki-forum/)

VIR:
http://www.finance-forumi.si/pososki-forum/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Sre Apr 03, 2019 4:41 pm    Naslov sporočila: POSOŠKI FORUM V BOVCU Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 800


POSOŠKI FORUM V BOVCU

V mali dvorani Kulturnega doma Bovec je sinoči potekal Posoški Forum, ki ga je v partnerstvu z Zavarovalnico Triglav in vinarstvom Zajc pripravil časnik Finance. Okoli 60 udeležencev, predstavnikov gospodarstva in drugih institucij Posočja, se je seznanilo z aktivnostmi in poslovanjem posameznih gospodarskih subjektov v Posočju.

V uvodu je zbrane nagovoril Peter Frankl, direktor in glavni urednik Časnika Finance, nato pa jim je dobrodošlico zaželel bovški župan Valter Mlekuž, ki je med drugim poudaril:

»Živimo v krajih, za katere nam vsi prišleki zatrjujejo, da živimo na najlepšem koncu sveta. Ampak od te lepote se ne da živeti. Naše kraje zaznamujejo številne težave, s katerimi se ukvarjajo naši podjetniki, res pa je, da ponuja tudi številne poslovne priložnosti. Verjamem, da bo tudi današnja debata pripomogla k temu, da skupaj opomnimo na oboje, tudi na težave, s katerimi se ne nazadnje ukvarjam in spopadam tudi kot župan Občine Bovec. V občini Bovec smo ponosni na velika podjetja, ki zaposlujejo največje število delavk in delavcev, prav tako pa tudi na številna manjša, ki skupaj pomenijo veliko delovnih mest in dejstvo, da v naši občini praktično ni brezposelnosti. Zelo sem ponosen na vse, ki so se odločili za samostojno pot, da teh ni malo, pa kaže veliko število obrtnikov oziroma mikro in srednje velikih podjetji. Zato sem ponosen tudi na to, da sem lahko župan tako uspešne občine.«


Na vprašanja, kakšna prihodnost je pred Kaninom in turizmom v Posočju, sta odgovarjala dr. Rok Ovsenik, direktor Sončnega Kanina v nastopanju in Aljaž Žnider, zastopnik podjetja Žnider`s turizem, ki ima v lasti hotela Alp in Mangart.

Dr. Rok Ovsenik je poudaril, da bo zagotovo prvenstvenega pomena združitev moči za obnova Kanina:

»Pri tem mislim bolj na sodelovanje po vsebinski plati, seveda pa bo treba sodelovati širše tudi pri sestavi finančne konstrukcije za investicijo, ki jo načrtuje Občina Bovec. Vsi turistični subjekti so del našega turizma, zato bi morali vsi nekaj prispevati k razvoju produkta, seveda pa morajo ta vložek skozi določene kanale, predvsem s povečanjem števila gostov, dobiti povrnjen. Vsak vložek pogojuje tudi profit. Moje trdno prepričanje je, da mora sodelovanje potekati na območju destinacije. Vsi se moramo zavedati oziroma sem prepričan, da se že zavedamo, da naši gosti kupujejo destinacijski produkt, ne pa posameznih storitev. Kadar gre za osnovno turistično storitev, pa naj bodo to hoteli ali pa žičniška infrastruktura, so to osnove ponudbe destinacije, ki morajo med sabo tesno sodelovati. Prav tako se morajo vključevati vsi primarni in sekundarni ponudniki turističnih storitev, ker turist kupi doživetje. Samo tako bomo lahko povečali število stacionarnega turizma, kar je rešitev tako za zimsko kot tudi poletno sezono in Kanin. Slovenija nasploh je turistično gledano mlada država, vendar menim, da gre razvoj destinacijskega managementa v pravo smer in smo dokazali, da znamo stopiti skupaj. Če ne drugače, pa za pridobivanje nepovratnih evropskih sredstev, za kar je sodelovanje osnovni pogoj. V Posočju imamo enega redkih primerov v Sloveniji, kjer so se Lokalne turistične organizacije povezale v Dolino Soče, kar je pohvalno in znak, da se ljudje pogovarjajo med samo in znajo iskati skupne rešitve. V tem smislu sem zelo optimističen. Pri tem sodelovanju pa ne moremo vedno gledati samo na lastni interes, temveč moramo pogledati na skupni interes destinacije. Za to pa je potreben čas, da se sleherni subjekt v turistični industriji prepozna v tem sistemu sodelovanja. Kar zadeva smučišče Kanin, pa ne bi črno gledal na obstoječo infrastrukturo, saj sem prepričan, da je tudi z njo, seveda z dobro voljo in trdim delom, mogoče dobro delati do postavitve nove, moderne infrastrukture. Mogoče manjkajo produkti, malo več dobre volje, bila je res tudi slaba zima, kar zadeva vremenske pogoje in debelino snežne odeje, vendar moramo biti optimistični. Prepričan sem, da bo v prihajajočih časih vse boljše.«



Aljaž Žnider je povedal, da so pripravljeni na vsakršno sodelovanje, kar pa zahteva neko skupno načrtovanje:

»Obstajajo številni produkti, ki jih Kanin lahko še ponudi oziroma jih lahko ponudimo skupaj. Smučišča Kanin ne vidim zgolj kot generator zimske, temveč tudi poletne sezone. Zato se bojim že same misli, da Kanina ne bi bilo več.«

Večer se je nadaljeval s predstavitvami nekaterih drugih uspešnih podjetniških zgodb in podjetji ter primerov dobrih praks. Svoje zgodbe so prispevali Urška Bizjak, direktorica podjetja Faronika Tolmin, Karmen Koren, vodja trgovine Reinkarmika za predelovanje oblačil Kobarid, Ana Meinel in Chad Stephan Meinel, ustanovitelja pivovarne The thirstyriver v Bovcu, Anka Miklavič Lipušček, direktorica Mlekarne Planika, Anica Kanalec, predsednica OOZ Tolmin in solastnica podjetja ATUM d.o.o. ter Uroš Lozar, direktor TKK Srpenica.



Pogovore so vodili Peter Frankl, direktor in glavni urednik Časnika Finance, Tina Petrovčič, novinarka Časnika Finance in Jurij Šimac, namestnik odgovorne urednice Časnika Finance.

VIR:
https://obcina.bovec.si/2019/04/03/pososki-forum-v-bovcu/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
nonoaustirol
PrispevekObjavljeno: Sob Avg 10, 2019 11:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2017 21:59
Prispevkov: 151


Ko ponovno prebiram stare članke ugotavljam da je predlagan projekt modernizacije slab. Zopet se smučišče postavlja kot izključno visokogorski center. Z novo napravo se bi preprečil elemnent vetra. Ob analizi neobratovalnih dni poleti in pozimi pa pa lahko ugotovimo da je kanin zaprt 3.5 dni na teden od tega je problem vetra samo v cca 2 dnevih ostala 1,5 dni je smučišče zaprto zaradi megle, sneženja, nevarnosti plazov. Ostale faktorje se da premagati samo z pozicioniranjem dela smučišča tudi nižje v dolino kjer bi spodnja polovica smučišča med 1800-1400 m lahko delovala samostojno poleti in pozimi. Zato pa je nujna dodatna postaja gondole na 1400m). Spodnji del smučišča odpira dodatne možnosti množičnejših produktov tudi za poletni turizem. To je osnova. O dostopu do 1400 m pa je odprtih več variant (gorska cesta 450-1400m, žičnica od A postaje - 1400, žičnica od Plužen-1400, gorska cesta 450-1000m + žičnica od zdajšnje B postaje do 1400m).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
skijat
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 05, 2019 9:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Avg 2015 16:31
Prispevkov: 133


Nonoaustirol, prihajaš v navskrižje sam s seboj. Omenil si da je Kanin na južni srani. Iz spodnje postaje trosede si se spusti že na 1400m. Ne bo šlo. Prva tvoja varjanta pred letom je boljša.
_________________
2017/18 42 dni
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nonoaustirol
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 06, 2019 12:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2017 21:59
Prispevkov: 151


Moja ideja da bila da je del smucisca na obmocju bolj blage klime kateri bi obratoval celo sezono brez prekinitev. Govorim o progi dolgi 1000 m z 300 metri visincev pod progo skripi. S tem bi zadovoljili manj zahtevnega stacionarnega gosta kateremu bi 45 min voznje do trbiza ali selle neveje bilo prevec. Kaj več bi verjetno lahko povedal nekdo ki bi opravil meritve vlage, temperatur osnočenja. Je pa predel pod malim skednjem v bistveno bolj senčni legi kot proga skripi. Glede na to da so spodnjo postajo skripija po projektu prestavili 150m nižje na višino 1700 m bi bila najnižja točka spodnje proge na cca 1400m.

Vsi se strinjamo da je kanin tezavno smucisce in ga ne omejuje samo veter ampak tudi vrsto drugih tezav (mocno snezenje, gosta megla, orkanski veter, snezni plazovi) Upam si trditi da bo brez te proge kanin tudi po prenovi se vedno zaprt dan do dva na teden.

Seveda se tudi strinjam z ledenkotom da je investicija v prenovo na prvi pogled nesmiselna, globja analiza pa pokaze tudi priloznosti kanina (povezava s sello neveo, dolga zimska sezona, mocna poletna sezona, manjsi stroski zasnezevanja, pestra izbira smucisc v okolici, rastoca infrastruktura hotelskih nastanitev v dolini, pestra ponudba drugih aktivnosti v dolini).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
skijat
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 12, 2019 11:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Avg 2015 16:31
Prispevkov: 133


nonoaustirol

Ideja o smučišču pod C postajo je že zelo stara . Žal se je v tem času klima bistveno spremenila in je ta lokacija vprasljiva, kljub manjši osončenosti. Kanin potrebuje nov pristop v celoti, kar pomeni center smučišča pod spodnjo postajo trosede, sedežnico do Sedla za povezavo z Selo, manjšo sedežnico do umesne postaje tosede za začetnike in cesto do novega centra. In to je v prvi fazi ali pa tudi zadnji vse. Žal je to samo moje mnenje.
_________________
2017/18 42 dni
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nonoaustirol
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 13, 2019 10:11 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2017 21:59
Prispevkov: 151


Strinjam se da bi se moral koncept smučišča spremeniti. Center smučišča z restavracijo otroškimi progami spuščen na nivo med 1650 in 1850m kjer so razmere za obratovanje malenkost prijaznejše. Mislim pa da ideja sedežnice ni optimalna zaradi ekstremnih vremenskih razmer. Na višini 2000 m ni prijazno zmrzovati na sedežnici, prav tako lahko večje gondole obratujejo ob višjih hitrostih vetra.
Dostop pa je predmet debate. Naprava od A-postaje do C-postaje bi stala cca 12 milijonov evrov. Verjetno bi bila cena podobna med gradnjo 8 km gorske ceste s parkirišči in gradnjo dostopne gondole.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
skijat
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 14, 2019 12:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Avg 2015 16:31
Prispevkov: 133


Vidim da se v nekaterih stvareh strinjava. Glede sedežnice na Sedlo se nisem ukvarjal z napravo, se pa strinjam da je kabinska boljša. Odvisno od financ, še boljše bi bila železnica, vendar je vprašanje nosilnosti tal. Na smučišču Helingeblut obstaja stara predorska kabinska žičnica, seveda so podzamske variante na Kaninu vprasljive.
Glede cesta pa obstajajo določene prednosti pred kabinsko.
Življenska doba je bistvena daljša, tehničnih pregledov je bistveno manj, vzdrževanja je manj zahtevno (brez Pome), predvsem pa postane strošek vzdrževanja in čiščenja obveznost občino, ki že sedaj vlaga verjetno bistveno večja sredstva.
Prevoz do smučišča je strošek smučarja, dostop reševalnih vozil in sestop s smučišča je primernejši. Smučišče z dostopom je prijaznejše za družine z otroki, solske skupine in tečaje, starejše, invalide itd. Predvsem pa tako malo smučišče kot je Kanin, brez stroška dostopne gondole, lahko preživi kljub težavam , ki tarejo goro. Pa se en zelo pomemben razlog. V primeru ceste lahko Bovec brez rizika odstopi upravljanje smučišča Promoturu, kar pomeni velike prednosti za oba partnerja.
_________________
2017/18 42 dni
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
KaninskaLegenda
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 21, 2019 8:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2019 19:47
Prispevkov: 13


Lepo se bere in še boljše se sliši.

Ampak tudi menjava gondole, lahko tudi nove naprave problemov na Kaninu ne bodo rešili. Jaz mislim, da bosta vreme z vetrom, gosto meglo, nevarnostjo plazov še vedno kar hud problem smučišča in bodo še vedno dnevi ko bo smučišče zaprto.......
Po drugi strani tudi če bo odprto a je smučanje pri vetru 50km/h, meglo in sneženjem užitek?

Po drugi strani pa vse te prenovljene naprave ne bodo rešile turizma zimskega v dolini, potrebno je še veliko stvari spremeniti in urediti tudi v dolini?!?!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 23, 24, 25  Naslednja Stran 10 od 25

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Projekt - Prenova KANIN 2022
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB