Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Novosti na Pohorju 2005 + 2006

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Naslednja
 Novosti na Pohorju 2005 + 2006 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Matic
PrispevekObjavljeno: Ned Jun 18, 2006 5:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Ja, žerjav res stoji zgoraj in mislim da se ga celo vidi z enega dela Maribora. Veliko temeljev za novo sedežnico je že zbetoniranih, eno rdeče kolo je tudi že pri zgornji postaji, katera že "raste". Prilepim nekaj fotografij čez čas.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Jun 18, 2006 6:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

ko bo delal shrani.si ne? kr nobenemu ne dela...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Matic
PrispevekObjavljeno: Ned Jun 18, 2006 9:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Evo slikice...

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
matiček
PrispevekObjavljeno: Pon Jun 19, 2006 5:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 16:48
Kraj: Ljubljana

Super fotke

Stebri ne ležijo več vsepovsod, so jih že pospravili in jasno mi je da bosta rdeči kolesi od nove, ne od stare sede.In mislim ,da so vsi stebri podrti (kot se iz tvojih slik vidi.)

Stare spodnje postaje še niso preuredili in je not še vedno pogon od negdanje Poštele. Jaz bi staro postajo preuredil v nekaj takega, kot je brunarica Uniorček na rogli.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Jun 20, 2006 7:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

kak sem vam faus ko lahko grete gor no jaz bom od cet. z mojim bratom ( beri konjem ) nonstop na pohorju (mogoce kaki dan ne...)
Nazaj na vrh
matiček
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 21, 2006 2:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Super, ledenko1!!
Končno boš dvignil rit in se po zaslugi tvojega brata (konja) odpravil na Pohorje.
Tako bomo imeli enega skos na Pohorju za reportaže

P.S.: Pa ne pozabi pravopisa!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lenko
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 21, 2006 8:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pri spodnjo postaji Poštele je že nekaj čudnih delov!!
Nazaj na vrh
matiček
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 21, 2006 8:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

A bi lahko prosim SLIKAL te "čudne" dele???

Pa prvič velika začetnica in besedilo, da si ga ne rabimo prevajat!!
A sanjam?

Kar tako naprej!
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 21, 2006 9:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Miki,a mi posodiš prosim digitalca? no,to sem pa videl preko webcama ki je na strani www.pohorje.org .
Nazaj na vrh
alioth
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 21, 2006 11:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Maj 2006 17:02

Matic, a sva se midva kje srečala? Moje slike so skoraj enake kot tvoje. Si šel mogoče peš z vrha v dolino?

Na Slemenu tekoči trak miruje!

So pa že vgrajene nove omare s krmiljenjem. Obljubljajo, da bo sedežnica zdaj hitrejša. No, bomo videli, kako se bodo madžari in hrvati vkrcavali.

Lovci bodo zdaj bolj na svetlem.

Izginil je tudi gozdiček pod lovsko kočo pri "bližnjici" do Lukeja.

Delavcem je pošteno vroče, okoli vseh temeljev stebrov so nametane prazne pločevinke piva.

Spodnja postaja zaenkrat v blatni kopeli.
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Čet Jun 22, 2006 9:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

@alioth: ne vem, šel sem najprej na Belvi, potem sem bil še na Arehu in Mariborski koči in se zatem vrnil dol.. Ko sem šel dol je pa že bilo kar lepo popoldne (ne vem koliko je bila ura).
Možno, da sva se kje srečala, je bla poštena gužva gori (vikend)...
Glede slik; a veš, da imam tudi podrta drevesa, to nalepko in spodnjo postajo nekje na disku..
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Čet Jun 22, 2006 12:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Hvala Matic + Alioth za aktualne reportaže, zaradi vaju mi ni treba hoditi po gradbišču ... če mi verjameta ali ne, v taki peklenski vročini mi je še na Pohorju prevroče, zadnjič je Webcam s Trikotne jase kazal 31,6 stopinj. Od Bellevue - ja navzgor proti Arehu še za silo gre, vse kar pa je pod 1000 metri, torej tudi Poštela, pa je zame trenutno absolutno prevroče ... kdaj bo že konec tega poletja?!
matiček
PrispevekObjavljeno: Čet Jun 22, 2006 4:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

miki je napisal/a:
... kdaj bo že konec tega poletja?!

Daj no Miki, saj se je poletje komaj začelo.
Matic
PrispevekObjavljeno: Čet Jun 22, 2006 9:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Huf, še en vroč dan ja... Danes sem spet vzel s sabo fotoaparat in poslikal malo situacijo; na Belviju se je vrtel žerjav, pod Branikovo kočo so postavili neke kontejnerje itd.. Kar se tiče Poštele je od daleč izgledalo, kot da so betonirali še temelje zadnjega stebra, tistega podrtega drevja z nedeljskih aliothovih fotografij pa ni več. Od daleč sem fotografiral tudi "tistih nekaj čudnih delov", kaj posebej blizu gradbiščem pa nisem šel.
Ker nisem doma fotografije sledijo verjetno jutri, razen če mi uspe na ta računalnik kako povezati fotoaparat...
Nazaj na vrh
matiček
PrispevekObjavljeno: Sob Jun 24, 2006 11:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Hmmm. So pa kar pridni na Pohorju, začeli so graditi zelo zgodaj, za razliko od KRG, tam so Vitranc 1 začeli gradit enkrat septembra

S Poštelo so kar nekaj naredili, čeprav je fiksna. Rajši imam fiksno 4sedo, kot pa staro počasno 2sedo. Sleme so obnovili, imelo bo veliko hitrost in trak, Radvanje pa je čisto kratko in čisto dobtro služi namenu. (Za primerjavo: Radvanje: 1400 ljudi na uro, Vitranc 1 1600 ljudi. Razlika je komaj opazna, kljub temu, da primerjamo 2 in 4sedo in sta obe fiksni in razlika v starosti je kakih 30 let - pa še ob hudih gužvah imajo Mojco)

Pomoje se nove sede na stadionu za enkrat NE SPLAČAJO (Habakuk, Bolfenk). Naj raje zamenjajo vzpenjačo in naredijo nove proge potem lahko razmišljamo o novih napravah.

Nazadnje urejal/a matiček Sob Jun 24, 2006 11:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Naslednja Stran 12 od 16

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Novosti na Pohorju 2005 + 2006
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net