Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije 2016/2017

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja
 Kanin - aktualne informacije 2016/2017 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Pon Avg 14, 2017 11:19 pm    Naslov sporočila: Na Kaninu presegli mejo tisoč prevozov Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


NOV POLETNI DNEVNI REKORD - Na Kaninu presegli mejo tisoč prevozov

Krožna kabinska žičnica na Kaninu je dosegla nov rekord. V enem dnevu je namreč prepeljala 1.008 potnikov in s tem presegla mejo tisoč prevozov.

Rekord je padel v nedeljo, dozdajšnji letošnji poletni dnevni rekord, ki so ga dosegli 27. julija, pa so krepko presegli. Takrat so z žičnico prepeljali 680 gostov.

Na Kanin so julija s krožno kabinsko žičnico prepeljali 8.700 obiskovalcev, skupno pa v poletni sezoni do začetka avgusta že več kot 11.000.
Na Kaninu kabinska žičnica v poletnem času obratuje vsak dan ob lepem vremenu med 8. in 17. uro. V družbi Sončni Kanin načrtujejo takšen vozni red vse do 15. septembra, a je takrat glede na obisk in vremenske razmere mogoče tudi podaljšanje dnevnega obratovanja.


Obratovali bodo najpozneje do konca prvega tedna v oktobru, ko upravljavce čaka zamenjava pogonov na kabinski žičnici, s čimer bodo dosegli večjo hitrost, s tem pa se bo povečala tudi zmogljivost žičnice.

Žičnico so znova zagnali septembra lani. Po prvotnih napovedih bi jo sicer morali zagnati že poleti, vendar so končni obremenilni preizkusi potekali počasneje od pričakovanj, posledično pa sta se zamaknili tudi izdaja certifikatov in izdaja obratovalnega dovoljenja.

Naložba v obnovo krožne kabinske žičnice na Kaninu je vredna 5,9 milijona evrov, od tega je 3,8 milijona evrov prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj.

Vir
http://www.rtvslo.si/tureavanture/novice/na-kaninu-presegli-mejo-tisoc-prevozov/430039


Nazadnje urejal/a Wca z Bca Ned Avg 20, 2017 11:17 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trops
PrispevekObjavljeno: Sre Avg 16, 2017 12:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2015 7:52
Prispevkov: 175
Kraj: Dol pri Ljubljani

http://www.rtvslo.si/tureavanture/novice/na-kaninu-presegli-mejo-tisoc-prevozov/430039
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Ned Avg 20, 2017 11:05 am    Naslov sporočila: TOVORNA ŽIČNICA DO KOČE PETRA SKALARJA USPOSOBLJENA Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


TOVORNA ŽIČNICA DO KOČE PETRA SKALARJA USPOSOBLJENA

Delavci Sončnega Kanina so v sodelovanju z delavci Kaskaderja usposobili tovorno žičnico, ki služi za prevoz blaga do koče Petra Skalarja.

Prav zato, ker so dela opravljali v lastni režiji, je tudi strošek prenove tovorne žičnice bistveno manjši, kot bi bil sicer. V povprečju so dela opravljali štirje delavci, opravili so nekaj nad 100 delovnih ur, postavili in na novo utrdili so vse tri stebre, s tem, da so morali nabaviti enega novega, eno uro pa so pri tem potrebovali tudi helikopter, nabavili in montirali so novo vlečno vrv in opravili testne vožnje. Za sanacijo so skupaj namenili nekaj več kot 15 000€.

Z današnjim dnem je žičnica operativna, do koče Petra Skalarja pa so že prepeljali prve tovore. Nosilnost tovorne žičnice je 900 kg, uporabljali pa jo bodo tudi za prevoz materiala za izvedbo popotresne sanacije koče Petra Skalarja, nosilka katere je kot lastnica Občina Bovec.

VIR
http://obcina.bovec.si/2017/08/09/tovorna-zicnica-do-koce-petra-skalarja-usposobljena/


Nazadnje urejal/a Wca z Bca Ned Avg 20, 2017 11:15 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Ned Avg 20, 2017 11:15 am    Naslov sporočila: PLANINSKI DOM NA KANINU BODO MORDA JESENI SPET ODPRLI Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


PLANINSKI DOM NA KANINU BODO MORDA JESENI SPET ODPRLI

Pred dnevi so delavci Sončnega Kanina v sodelovanju z mojstri iz družbe Kaskader usposobili tovorno žičnico do Doma Petra Skalarja. S tem se odpira možnost za začetek dolgo načrtovane popotresne obnove stavbe, ki je zaprta od nesreče na gondolski kaninski žičnici leta 2013. Morda bodo prve goste sprejeli že ob vikendih proti koncu septembra.

“Ker smo dela opravljali v lastni režiji, je strošek prenove tovorne žičnice bistveno manjši kot bi bil sicer. Za sanacijo smo namenili nekaj več kot 15.000 evrov, "pojasnjuje direktor Sončnega Kanina Marijan Skomišek.

V povprečju so delali po štirje delavci, opravili so nekaj nad sto delovnih ur. Postavili in utrdili so vse tri stebre, kupiti so morali enega novega. Eno uro so potrebovali tudi pomoč helikopterja. Kupili in montirali so tudi novo vlečno vrv in opravili testne vožnje.

ODPRTA POT ZA PRENOVO
V sredo je žičnica z nosilnostjo 900 kilogramov že delovala, z njo so prepeljali prve tovore. S tem je odprta pot za popotresno obnovo visoko v hribih, ki v minulih letih zaradi neobratovanja kaninske žičnice ni bila izvedljiva. Nosilec obnove je lastnica koče, Občina Bovec, s kočo upravlja Planinsko društvo Bovec.

Ker je vodja državne tehnične pisarne Mitja Pekeč na dopustu, uradnih pojasnil, kako bo potekala popotresna obnova, nismo dobili. Predsednik bovškega planinskega društva Robert Rot pa ve povedati, da naj bi trajala mesec dni, seveda je vse odvisno od naklonjenosti vremena. V najboljšem primeru bodo morda že proti koncu septembra že sprejeli prve goste. “Kot sem informiran, bodo statično utrdili stene, streha je v redu. Ponudba v koči ostaja nespremenjena. V osmih sobah bo na voljo 42 ležišč, skupnih ležišč bo 40. Jedilnica premore 80 sedežev."

OBNOVA VISOKO V HRIBIH
Zaradi nadmorske višine objekta, ki je na sedlu pod Konjcem 2287 metrov visoko, bo obnova svojevrstna posebnost. Material bo najprej potoval po kaninski gondolski žičnici, nato pa še po novi tovorni žičnici vse do koče.

Kot pravi Rot, je Dom Petra Skalarja tudi sicer posebnost med planinskimi kočami. “Ni klasična koča, saj je precej odmaknjena od obleganih planinski poti. Vezana je na kaninsko gondolsko žičnico. Več kot bo gostov na Kaninu, več bi jih lahko bilo tudi v koči." Je zelo zanimiva tudi za jamarje, ki raziskujejo tamkajšnje podzemne sisteme z globokimi brezni.

Rot opozarja na nujno obnovo planinskih poti po Kaninskih podih in Rombonu. Razmišlja, da v tem primeru ne gre zgolj za planinske poti. So pravzaprav nekakšna turistična infrastruktura za goste, ki se pri
peljejo z gondolo. Zato bi po njegovem mnenju morali združiti moči vsi, od planinske zveze in planinskega društva do Občine Bovec in lokalne turistične organizacije. Sončni Kanin je sicer že obnovil geološko učno pot. Nad zgornjo postajo gondolske žičnice so v steni Prestreljenika speljali “vio ferrato”. S poletnim obiskom so zadovoljni.

PRVS POSTOJANKA ŽE PRED 120 LETI
Prvo postojanko na tem območju je leta 1895 postavila Jadranska podružnica Nemško-avstrijskega planinskega društva iz Gorice. Med prvo svetovno vojno je bila poškodovana, zato so jo leta 1922 obnovili člani CAI (Club Alpino Italiano) iz Trsta, ki so jo leta 1936 tudi povečali in prenovili.
Po drugi svetovni vojni so kočo v slabem stanju prevzeli bovški planinci, ki so jo temeljito obnovili, odprli pa so jo 24. avgusta 1952. Poimenovali so jo po revolucionarju Ferdu Kravanji - Petru Skalarju (1911-1944) iz Čezsoče.
Koča je 1. januarja 1972 pogorela. Že naslednje leto so začeli na novi lokaciji graditi večjo postojanko, toda zaradi finančnih težav se je gradnja vlekla dolgih deset let.
Dom Petra Skalarja so slovesno odprli 2. oktobra 1983.VIR
http://www.primorske.si/Novice/Goriska/Planinski-dom-na-Kaninu-bodo-morda-jeseni-spet-odp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Ned Avg 20, 2017 11:33 am    Naslov sporočila: MED OBISKOVALCI JE NAJEČ ČEHOV Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


MED OBISKOVALCI JE NAJEČ ČEHOV

S kabinsko žičnico so v poletnem času na Kanin prepeljali že več kot 17.500 obiskovalcev ter tako presegli dosedanji največji obisk Kanina v poletnem času.

Med poletnimi obiskovalci Kanina je kar 85 odstotkov tujcev, slovenske obiskovalce gora pa pričakujejo ob koncu avgusta in septembra, ko se bolj množično odpravljajo na obiske gorskih vrhov.

V nedeljo je padel še eden izmed dosedanjih rekordov, saj v enem dnevu doslej še niso prepeljali več kot 1000 gostov, tokrat jih je Kanin obiskalo 1008.

“V torek smo prepeljali 920 obiskovalcev na Kanin, v avgustu pa smo imeli povprečno preko 500 obiskovalcev na dan,” je povedal v.d. direktorja Sončnega Kanina Marijan Skornišek.

Julija so na Kanin prepeljali 8700 obiskovalcev, junija in julija pa skupno več kot 11.000. “Dosedanji največji poletni obisk na Kaninu je bil 17.000 potnikov, kar smo v letošnjem poletju presegli,” je povedal Skornišek, ki ob lepem vremenu računa, da bodo do konca avgusta presegli število prepeljanih potnikov med zimsko sezono, to je 20.000 obiskovalcev.

Po Skorniškovih ocenah je realno pričakovati med 25.000 in 28.000 prepeljanih potnikov na Kanin do konca poletne sezone.

Kanin obiskujejo predvsem turisti, ki so nastanjeni v Bovcu, obisk pa je v povprečju enak ne glede na to, kateri dan v tednu je. “Kar nam uspe spremljati je med obiskovalci največ Čehov, Madžarov ter angleško govorečih obiskovalcev,” je še dejal Skornišek.

Poleg krožnokabinske žičnice dela tudi sedežnica Prevala, ki obiskovalce Kanina popelje do najlepših razgledov na vrhu gore. V prvih šestih dneh po zagonu sedežnice so prepeljali več kot 1000 gostov. Boljše od pričakovanj je obiskana tudi nova ferata, ki so jo uredili in predali namenu v juliju. Skornišek je povedal, da imajo na vrhu Kanina na voljo za izposojo 15 kompletov plezalne opreme, ki je potrebna za ferato, in je vsak dan v celoti izposojena. Mnogi obiskovalci imajo svojo plezalno opremo ali pa si jo izposodijo pri ponudnikih športnih aktivnosti v Bovcu.

UČNA POT, JOGA PADALSTVO ...
Na Kanin pa pritegnejo tudi druge dejavnosti, med katerimi so naravoslovna učna pot, gorsko kolesarski spusti, pohodništvo, jadralno padalstvo, monster rolerji, poletna plaža na terasi restavracije ter joga nad 2200 metri nadmorske višine. Vse to je za obiskovalce kaninskega pogorja ponudba, ki pomeni veliko možnost izbire, kar je za obiskovalce seveda privlačno.

Ob A postaji krožnokabinske žičnice v Bovcu pa vsak torek priredijo letni kino Kanin, prvi dve predstavi pa sta k ogledu privabili več kot 200 gledalcev. Slednji je za obiskovalce brezplačen.

Za obiskovalce Kanina trenutno skrbi 19 redno zaposlenih delavcev Sončnega Kanina, poleg njih pa trenutno dela še 12 pogodbenih sodelavcev.

VIR
http://www.primorske.si/Novice/Goriska/Med-obiskovalci-je-najvec-Cehov
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Ned Avg 20, 2017 11:45 am    Naslov sporočila: NA KANINU SE NASLEDNJI TEDEN DOGAJA... Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


NA KANINU SE NASLEDNJI TEDEN DOGAJA...

FILM POD ZVEZDAMI
Vsak torek v večernih urah, bomo A na postaji krožnokabinske žičnice na Kanin predvajali filme pod zvezdami. Vabljeni 22.8. ob 20:30. FILM: Nanga Parbat.

Več na http://kanin.si/dogodki/2017072811550614/LETNI%20KINO%20KANIN%20-%20TOREK%2022.8.

JOGA NA 2200M NAD MORJEM
Pridružite se nam 29.8.2017 na poletni jogi na Kaninu - na gori s pogledom na dolino Soče, Alpe in morje. Ta poseben dogodek bo vključeval vožnjo z gondolo na Kanin. Uživali bomo v 1 urnem tečaju joge s čudovitimi panoramami daleč naokoli. Po jogi lahko uživate v osvežilni pijači in hrani v restavraciji Prestreljenik in dodatno še sami raziskujete okolico Kanina, ki seže tudi na italijansko stran.

Več na http://kanin.si/novice/2017060914293798/JOGA%20-%20KANIN%2022.8.2017


Nazadnje urejal/a Wca z Bca Čet Avg 24, 2017 1:26 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trops
PrispevekObjavljeno: Pon Avg 21, 2017 9:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2015 7:52
Prispevkov: 175
Kraj: Dol pri Ljubljani

Ni sicer novica iz Bovca, bi pa lahko tudi bila

Zanimivo je to, da so most v osnovi naredili zaradi upada števila pohodnikov.

http://siol.net/sportal/sportal-plus/spektakularni-most-v-svicarskih-alpah-ki-se-na-2-000-metrih-ne-bohoti-samo-zaradi-osupljivega-razgleda-foto-video-447386
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
joško
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 22, 2017 4:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Avg 2015 10:41
Prispevkov: 129


Ne, niti teoretično to ne bi mogla biti novica iz Bovca.

Most je stal 750.000 EUR, od tega so lokalne skupnosti prispevale 250.000 EUR, razliko 500.000 EUR pa zasebni kapital.

Če bi takšen most zgradili v Bovcu, bi občina prispevala 10.000 EUR, država 740.000 ER, zasebni kapital pa 0 EUR.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 22, 2017 8:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 1138


https://tatrenutek.si/turizem/kaninska-zicnica-danes-presegla-magicno-mejo-20000-prevozenih-potnikov
_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=2Vogel,1Osojščica,1Soriška,1xCerkno,5xStraža,1xMojstrana,4kr.gora,2xKamna1xSchlad,1xStari,2xVišarje,1Krvavec,1SellaN
15/16=9Vogel,1Soriška,2Višarje,1Cerkno,2Stari,1zaj,2Kr.gora,2 Straža,1Katchberg,2sella
16/17=11xVogel,43xKr.gora,1xZajšek,3xCerkno,1xStarivrh,1xSch,1xKrv,1xKanin
17/18=5xVogel,7xKanin,2xSoriška,6xKr.gora2xVišarje,1xŠpanov vrh,2xStraža,3xKrvavec,1xStari vrh,1xCerkno,1xmojstrana
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 22, 2017 8:37 pm    Naslov sporočila: POLETNI REKORD KANINSKE ŽIČNICE Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


POLETNI REKORD KANINSKE ŽIČNICE - Več kot 20.000 prepeljanih potnikov

Kaninska žičnica s številom prepeljanih potnikov dokazuje, da je nepogrešljiv del bovškega turizma. Takšnega prometa v poletni sezoni še ni bilo.

Kot so danes sporočili z bovške občine, je od začetka poletne sezone do danes krožna kabinska žičnica na Kanin prepeljala že 20.000 obiskovalcev. To je za družbo Sončni Kanin zgodovinski uspeh, saj te magične meje v času poletnega obratovanja žičnice še ni presegla. Toliko ljudi se na 2202 metra nadmorske višine ni povzpelo niti v zadnji zimski sezoni.

Da bi lahko kaninska žičnica do konca avgusta ob lepem vremenu presegla število prepeljanih potnikov med zimsko sezono in presegla dosedanji največji obisk Kanina v poletnem času, je sicer že minuli teden napovedal v. d. direktorja Sončnega Kanina Marijan Skornišek.

Do takrat je kabinska žičnica v poletnem času na Kanin prepeljala preko 17.500 obiskovalcev. Po njegovih ocenah je realno pričakovati, da se bo do konca poletne sezone na Kanin prepelajlo med 25.000 in 28.000 potnikov.

Nedavno je sicer padel tudi dnevni rekord prepeljanih potnikov v času od vnovičnega zagona. V nedeljo, 13. avgusta, je kaninska krožna kabinska žičnica v enem dnevu namreč prepeljala 1008 potnikov in s tem presegla mejo tisoč prevozov.

Vir: http://www.rtvslo.si/tureavanture/novice/poletni-rekord-kaninske-zicnice/430648
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 22, 2017 11:08 pm    Naslov sporočila: Re: POLETNI REKORD KANINSKE ŽIČNICE Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1277


Wca z Bca je napisal/a:
POLETNI REKORD KANINSKE ŽIČNICE - Več kot 20.000 prepeljanih potnikov


Oziroma 340.000 evrov, če bi vsi kupovali povratne brez popustov, kar verjetno ne drži. Ob 19 zaposlenih in 12 pogodbenih je to iz rok v usta.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trops
PrispevekObjavljeno: Čet Avg 24, 2017 9:50 am    Naslov sporočila: Re: POLETNI REKORD KANINSKE ŽIČNICE Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2015 7:52
Prispevkov: 175
Kraj: Dol pri Ljubljani

ledenko je napisal/a:

Ob 19 zaposlenih in 12 pogodbenih je to iz rok v usta.


19 ljudi pa ima službo in plačo, pa še kakšen več posredno zaradi Kanina.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Čet Avg 24, 2017 12:02 pm    Naslov sporočila: Re: POLETNI REKORD KANINSKE ŽIČNICE Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1277


trops je napisal/a:


19 ljudi pa ima službo in plačo, pa še kakšen več posredno zaradi Kanina.


Ja in 12 pogodbenih tudi, ampak za elektriko, amortizacijo in redno vzdrževanje pa zmanjka že na polovici stavka.
Če razliko do celotnega računa poravnajo tisti, ki imajo še kakšne posredne koristi lepo, če bo šlo iz proračuna pa ne.


Lepo, da se zadeva pozitivno obrača in imate vedno več gostov in Skornišku želim veliko uspeha pri njegovem podvigu!
Zbadljivko sem napisal izključno zaradi rahlo nasilnih slavospevov v stilu:"Horuk v nove čase", ampak če smo pošteni rezultat sploh ni tako zelo dober, pa če je z njim podrtih sto rekordov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Avg 24, 2017 3:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2473
Kraj: Ljubljana

Zanimivo, da se okoli hotela Kanin, zdaj ne dela nič. Če so lani poleti že precej naredili, zamenjali streho okna itd., letos nisem videl okoli hotela niti enega mojstra, če odštejem tistega, ki je pokosil travo. Drugače pa je hotelska in gostinska ponudba v Bovcu bolj tako-tako. Največji hotel je zelo dotrajan, osebja po restavracijah je premalo, kar rezultira v dolgem čakanju, če pa že so, so pa nestrokovni. V kavarni recimo ni vedel, kaj je to turška kava, v hotelu pa natakar ne loči med Sauvignonom in Sauvignonesom, čeprav oba imajo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wca z Bca
PrispevekObjavljeno: Sre Avg 30, 2017 6:32 pm    Naslov sporočila: Pozimi hitreje na Kanin in spet po Grabnu Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2016 22:10
Prispevkov: 108


Pozimi hitreje na Kanin in spet po Grabnu

Medtem ko se upravljalec kaninskega žičniškega sistema Sončni Kanin veseli rekordnega poletnega obiska z doslej 23.000 prepeljanimi gosti, se že pripravlja na zimsko sezono. Gondolska žičnica bo pozimi hitreje krožila, odprli bodo smučišče Veliki Graben. Jeseni se bodo z italijanskim smučiščem Sella Nevea pogovarjali o možnosti za razširitev njihovega zasneževalnega sistema tudi na progo Prevala.

Dnevno bodo obratovali, dokler bo zanimanje, sezono pa končali 8. oktobra.

Vir:
http://www.primorske.si/Novice/Goriska/Pozimi-hitreje-na-Kanin-in-spet-po-Grabnu
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja Stran 10 od 13

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije 2016/2017
Pojdi na:  Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB