Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Trevalli

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
 Trevalli « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
moped
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 13, 2012 12:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:09
Prispevkov: 57


Hvala za info. Glede Selle Ronde pa kakor kdo zgleda...letos gremo že šesto leto pa še par openingov je blo vmes, pa nimam kakšni večjih pripomb.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Leopold
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 08, 2013 10:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Prispevkov: 1205
Kraj: Mengeš

Poročilo od lanskega openinga, malo pozno, ampak važne so slike in ker se sedaj odloča za smučarske dopuste... Lani na dan prihoda in odhoda sončno vreme, drugi dan rahlo sneženje, tretji dan močnejše sneženje in zelo moker sneg in snežna meja na okoli 1500m, kar je pomenilo ledene proge zadnji dan na nižjih delih smučišča. Snega uradno 1m, nekaj prog in naprav je bilo še zaprtih. Bivali smo v apartmajski hiši Rododendro, ki je od vrha prelaza Pellegrino oddaljena cca 1km in od najbližje naprave 100m, ki pa žal ni delala. Hiša je bila postavljena v 60ih letih in žal se je čas tam tudi ustavil, saj je večino opreme še originalne, prav tako pa so nas še nategnili z doplačili (čiščenje...). Skratka ne priporočam preveč.


Zemljevid prog
Najprej Passo San Pellegrino:
Zgornji del prog ob sedežnici 303:

Srednji del:

Pogled iz gondole na Col Margherita:

Proga ob sedežnici 401:


"Črna" proga v Falcade:


Še Alpe Lusia:
Pogled iz vrha kabinke 202:

Modra proga ob sedežnici 206:


Spodnji del smučišča ob sedežnici 45

Rdeča proga ob sedežnici 206

"Črna proga" ob sedežnici 205, spodaj so še merili hitrost, samo kaj ko merilnik živi v svojem svetu

Končno prava črna proga, pod sedežnico 204:

In moder obvoz:

Še leden spust do spodnej postaje kabinke:


Smučišče je ravno (idealno) dovolj veliko za 3-4 dnevno smuko. Na prelazu Pellegrino sta dve odklopni štirisedežnici z rdeče modrimi progami primernimi za karvanje, pod gondolo lepe rdeče proge , ki so speljane po gozdu, spust v Falcade pa poteka po zaviti in ozki progi. Alpe Lusia imajo na južni položnejše proge, ki so od vrha pa do tal kar dolge, spodnji del je položnejši. Severna stran pa je strmejša z bolj zahtenimi progami.
_________________
Sezona 21/22: 5x Krvavec, 4x Kranjska gora, 1x Vogel, Stari Vrh, Cerkno
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
skobc
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 20, 2014 9:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Nov 2014 21:12
Prispevkov: 2


Spoštovani poznavalci italijanskih treh dolin.

S partnerko razmišljava, da bi šla za novo leto na to smučarsko območje in sicer v hotel Sussy residence, ki se nahaja v predelu Pian della Sussistenza, pri spodnji postaji sedežnice Saline Laresei. Partnerka je čisto solidna smučarka, se pa boji strmin, zato preferira modre proge, rdeče pa ji predstavljajo zgolj nujno zlo, da se kam pride. Če pa je strmina zlizana do ledu, pa sploh zmrzne. S tem smučiščem se spogledujeva ravno za to, ker premore kar veliko število prog, ki bi ji zagotovo ustrezale, bojim pa se, da izbira lokacije ni najbolj posrečena, zato imam dve vprašanji:
1.) ali je mučarska povezava od navedenaga predela do preleza San Pellegrino, kjer je po zemljevidu sodeč največ modrih prog, primerna za takšen profil smučarja (na karti vidim predvsem rdeče in celo črno progo)?
2.) ali ski bus, ki povezuje Falcade, Passo san Pelegrino in Moeno ustavi tudi v predelu Pian della Sussistenza?

Se v naprej zahvaljujem za odgovore.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
markxx
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 25, 2014 10:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 20:29
Prispevkov: 125


skobc je napisal/a:

1.) ali je mučarska povezava od navedenaga predela do preleza San Pellegrino, kjer je po zemljevidu sodeč največ modrih prog, primerna za takšen profil smučarja (na karti vidim predvsem rdeče in celo črno progo)?
2.) ali ski bus, ki povezuje Falcade, Passo san Pelegrino in Moeno ustavi tudi v predelu Pian della Sussistenza?

Se v naprej zahvaljujem za odgovore.


Iz tega dela do San Pellegrina imaš res eno konkretno črno progo, ampak na srečo imaš nad njo gondolo. Tako, da če jo je strah strmine, je sigurno bolje da gre z gondolo. Ostale proge do tja pa niso preveč rdeče, tako da predvidevam, da bo šlo
Ampak imaš tudi v tem delu par lepih in širokih prog, ki niso pretirano zahtevne.

Dostop do Moene pa je zat bolje, da greš naprej po cesti kjer imaš hotel in čez Passo Valles, pa prideš do Castelir-a, kjer je druga stran Moenskih prog. In ravno na tej strani so ultra modre proge, tako da tam pa ne bi smelo bit strahu. Torej ne splača se ti vozit čez San Pelegrino v Moeno.
Malo pa dvomim, če je avtobusna povezava med tvojo lokacijo in Moeno direkt. Takrat ko sem bil sam tam, je bil že iz Falcade-a do Molina bus vsake pol ure in ves čas poln.
_________________
Sezona 2009/2010: 3xKatschberg, 6xKaprun/Zell am See, 6xKrvavec, 5xGolte, 1xVišarje
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
skobc
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 26, 2014 9:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Nov 2014 21:12
Prispevkov: 2


Najlepša hvala za odgovor. Mislim, da bova kar šla, saj se zdi to smučarsko območje kot ustvarjeno za naju. Ne gre mi v račun le to, da je ta hotel (Sussy residense) v novoletnem terminu kljub relativno ugodni ceni in lokaciji na samem smučišču še kar prost. Recesija ali kaj drugega? Res je sicer, da je precej odmaknjen od vsega in v slabem vremenu tam nimaš kaj počet (v primeru močnejšega sneženja si morda celo odrezan od sveta), toda to nekako vzamem v zakup (se bova že š čim zamotila '') Ima morda kdo kakšne izkušnje s tem hotelom?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 04, 2017 8:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Prvi dan dopusta sva preživela na smučišču Passo San Pellegrino, od Moene slabih 15 minut vožnje. Tam sva nazadnje smučala leta 2004, zato bom občasno pogledal tudi v preteklost in primerjal stanje takrat in danes. Če se pripelješ iz Moene, se je najbolje peljati mimo precej nepomembnih žičnic 301 in 302 in parkirati na velikem parkirišču nasproti odklopne štirisedežnice s kupolami Costabella (št. 303). Leta 2004 je tu še stala krajša fiksna trisedežnica, višje pa dvojna vlečnica:


Ob Costabelli so tri lepe proge za karvanje, kot piše že Leopold. Stanje prog pa dolomitsko perfektno:




Slab kilometer naprej od Costabelle je druga odklopna štirisedežnica na sončni strani, nekoliko starejša Gigante (št. 306), desno od nje pa dvojna vlečnica št. 305. Iz nerazumljivih razlogov je za to sedežnico bistveno večje zanimanje kot za (bolj ali manj) paralelno Costabello, tu parkirajo vsi avtobusi, tu so tereni smučarskih šol itd:


Nad Gigante stoji še krajša dvosedežnica Cima Uomo, črna proga desno od nje je bila žal še zaprta (odprli so jo tekom tedna):




Sta bila pa odlični obe rdeči na levi strani:


Nadaljevala sva na nihalki Col margherita, ki ima tri lepe severne proge, s tem da je od leve proti desni vsaka bolj strma, najbolj seveda črna 40b, imenovana Volata, novost te sezone. Tu so poleti bagerji in TNT opravili odlično delo, jeseni pa topničarji in ratrakisti:




Pogled z zgornje postaje nihalke na sončno stran:


Odklopna štirisedežnica Lago Cavia - Col Margherita (št. 401) s progo 33:


Na poti v Falcade. Rdeča 27 pod štirisedežnico Le Buse - Laresei (št. 407) je bila edina ki nama je bila malo prepolna in tudi nekoliko zvožena:


Boljša je bila rdeča 26, precej divje vsekana v pobočje in temu primerno 'omrežena':


Perfektna črna proga v Falcade, svež 'powder' in prazno. Ne vem zakaj še vedno toliko smučarjev misli da je proga v dolino samo za zadnjo 'furo' konec dneva ... saj meni je prav:


Od leta 2015 iz Falcad do vmesne postaje vodi osemsedežna kabinska žičnica (št. 408) namesto 'stare' odklopne štirisedežnice. Super naprava, samo kaj ko so (kot je žal pogosta bolezen v Italiji) pozabili na nosilce za smuči. Res ne štekam kako lahko nekdo investira 10 ali 15 milijonov v novo kabinko, potem pa 'špara' pri taki malenkosti. K sreči sva bila v kabini vedno sama, tako da ni bil problem postaviti smučk v kot, ne morem pa si predstavljat kako bi zgledalo če bi nas bilo v kabini osem:


Na skrajno južnem koncu smučišča je še štirisedežnica Saline - Laresei (št. 405). Tja se pride po modri 24:

Zanimivo je, da po dolomitskih smučiščih poleg kupa novih Technoalpinov in Demaclenkov (ja!) uporabljajo še precej zelo muzejskih topov, ki pa v njihovi suhi klimi očitno še vedno lahko proizvajajo dober sneg:


Čudovita proga 23 Laresei, te sem se dobro spomnil še iz leta 2004. Takrat je tukaj stala še vlečnica na krogce, s sedežnico je seveda lepše:




Na desni se lepo (ali pa grdo ?) vidi, kako so v skale zminirali in zbuldožirali traso bivše vlečnice:


Nazaj na Col Margherita, kjer sva v 'baru' (kar na italijanskih smučiščih pomeni nekaj drugega kot pri nas, in sicer manjšo okrepčevalnico s pijačo in omejeno ponudbo pretežno hladnih prigrizkov) naredila kratko pavzo. Ob tej priložnosti malo o cenah na kočah: Latte Machiatto je v omenjenem 'baru' stal 2 ojra, kozarec vina 1,50, Bombardino 3,50. V nekoliko bolj porihtanih kočah lahko k temu prišteješ še 10 - 20%. Pijače so ugodnejše kot v Avstriji, manjši prigrizki (toast, pannini, tiramisu, štrudl) s cenami med 3 in 4 evri primerljivi, vse kar je toplo pa neprimerno dražje. Brez kančka slabe vesti računajo med 8 in 9 evrov za zelenjavno ali golaževo juho. Sicer pa nama je bilo vseeno, kar naj lupijo tiste ki se pustijo, nama ob polpenzionu v hotelu čez dan povsem zadošča porcija štrudla in dva Latte Machiatta, tako da več kot 10 evrov na kočah nikoli nisva spustila.


Pa še malo na čudovitih, čeprav senčnih, progah pod nihalko:


Črna Volata, sveda sem s fotke brisal smučarje :


Rdeča 40:


Malo do štirih pa še nazaj na sončno stran, kjer so pravkar spet vklapljali topove (BTW, čez dan so zasneževali izključno proge ki so bile še zaprte, odprte pa le ponoči):






Ob 16:15 na Costabelli ... do konca:


Pod črto: lušno smučišče, v enem dnevu sicer z lahkoto celega prevoziš, ampak tudi za dva ali tri dni bi bilo povsem primerno. Ravno prava kombinacija severnih in južnih prog, srednje strmih avtocest za karvanje in bolj strmih za kratko vijuganje. Če bi najin dopust trajal še en dan več, bi ga z veseljem prevozila še enkrat ...
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
oja
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2017 1:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Apr 2014 12:48
Prispevkov: 57


Dobra reportaža, vidim da so kar nekaj vložili, od leta 2004, ko sem bil jaz tam. lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
rokxy
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2017 5:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42
Prispevkov: 382
Kraj: Zreče

Lahko priporoča kdo katero konkretno namestitev (nočitev z zajtrkom)...za naslednji konec tedna (od četrtke do nedelje) bi šel pogledat tale smučišča, ki jih je miki dokumentiral.

Ali kar po booking.com iščete?
_________________
22/23: 6x Kronplatz, 1x Rogla
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sandokan
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2017 6:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32
Prispevkov: 52
Kraj: Posavje

Sicer tehnično vprašanje, vendar se nanaša na to temo.

A drugi vidite slike v mikijevi reportaži? Meni jih ne prikazuje, tudi če kopiram mesto slike in jo skušam odpreti v novem zavihku. Nekako sumim na težavo na moji strani.

EDIT: bo kar neka napaka na moji strani. Ko sliko ali to temo odprem preko proxya, slike normalno naloži.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 07, 2017 5:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Jaz vidim. Eno celo 3x skoraj enako. Pa tudi če bi bila 4x, so slikce tako lepe.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 07, 2017 10:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Še nekaj fotk z Alpe Lusia. Smučišče ki leži najbližje Moeni sva si pustila za konec, torej za soboto, zadnji dan najinega tedna v Dolomitih. Boljša polovica ni bila preveč navdušena da bova zadnji dan še smučala in se nato še vozila domov, pa sem jo potolažil da bova zadnji dan obiskala eno manjše smučišče in zaključila malo prej. Itak pa je razlika v ceni med šest- in sedemdnevno vozovnico samo 16 evrov, tako da se v vsakem primeru splača vzeti sedemdnevno karto, tudi če smučaš samo pol dneva.

Plan prog: http://www.fassa.com/DE/Skigebiet-San-Pellegrinopass/

Smučišče je zelo pregledno: na senčni strani je osemsedežna kabinka v dveh odsekih Ronchi - Valbona - Le Cune, ki jo v zgornji polovici podvaja štirisedežnica. Na prisojni strani pa dve štirisedežnici Campo - Laste in Campo - Le Cune in v letošnji sezoni nova desetsedežna kabinka Castellir - Le Fassane - La Morea.

Zgornja postaja štirisedežnice Campo - le Cune slikana od zgornje postaje kabinske žičnice:


'Črna' Diretissima ob sedežnici Campo - le Cune, no ja, nikjer izven Italije ne bi bila več kot rdeča, je pa vseeno fajn za vozit, ne glede na barvo:


Spodnji del je precej položen:


Laste z modro progo:




In ponovno dolomitsko perfektnim snegom, užitek za karvanje:


Rdeča proga na isti žičnici. Obe progi ob sedežnici Campo - Laste sta za dolomitske razmere dokaj naravni, minimalno buldožirani, in imata precej naravnih prehodov, valov in grbin. Če preveč spustiš se hitro zgodi da se znajdeš za nekaj metrov v zraku ... :


Proge ob novi desetsedežni kabinki Castellir - Le Fassane - La Morea so zelo položne (svetlomodre do zelene), idealne za začetnike in smučarske šole:


Kabine so v 4 različnih barvah, tega nisem videl že vse od starih Pominih 'jajc'. BTW, dve odklopni štirisedežnici ki sta tukaj stali pred kabinko, bosta menda ostali kar v Dolomitih, ena naj bi prihodnje leto nadomestila dvosedežnico v Pera di Fassa (celo v Dolomitih postajajo racionalni):


Severna stran ima bistveno bolj strme, seveda pa tudi bolj senčne proge:


Canalone Tomba, tudi bolj rdeča kot črna:


Črna Piavac, kot praktično vse črne proge v Dolomitih razmeroma prazna in z odličnim snegom:



Levo proti vmesni postaji gondole ali desno na štirisedežnico, to je zdaj vprašanje :


Pa še proga od vmesne postaje do parkirišča, črna Fiamme Oro: strma, črna, prazna, odličen sneg. Žal senčna, ampak vseeno sva jo za konec prevozila trikrat zaporedoma:


Nazaj v Slovenijo sva se za spremembo peljala po južni varianti čez Belluno, zadnje pol ure do avtoceste se vleče kot kurja čreva , potem pa si hitro doma, seveda te vmes oberejo za 15 ojrov cestnin. V bodoče se bom ob lepem vremenu, ko ni snega na prelazih, kar držal poti čez Lienz ...
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 08, 2017 3:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Prispevkov: 264
Kraj: NSK Staat Maribor

Ups, pred par leti sem se zmotil in fotke iz Lusie prilepil kar v temo Val di Fiemme. Kot naročena za otročiče je ta nova gondola, ki je nadomestila odklopni štirisedi - pa še zunanja držala za smučke ima, dolomitski luksuz! Lepe fotke umetnega snega!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Smucar9
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2019 7:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17
Prispevkov: 526


Ponedeljek. San Pelegrino. Soncno, pretoplo 7C, brez vetra.

Na koncu se nismo odlocili za po poti smucat na DelNevegal pri Belunu, smo za 1 uro se podaljsali do San Pelegrina.
Prej kot v 3h30 iz LJ do njega skoraj ne mores priti ker na AC vedno kaj popravljajo.
Obstajajo seveda v bliznjinokolici se boljsa smucisca, a takole za 1.dan na sredi poti v Dolomite mi izgleda idealno, se posebej ker je po 12.uri popoldanska crna kart.

Srednje veliko smucisce, dokaj polozne proge - tudi na juznem hribovju Col Margareta. Tako za 2 dni smucanja imas
vrh glave se mi zdi. Mi smo prispeli sele ob 12h, tako da je veliko prog ze kar odjuzilo in tudi kupi so se naredili (le na nekaterih progah),
Sploh hecno je bilo (npr. proga 60 - zgoraj ful dobro poratrakirano in se ob 16h in zmrznjen sneg, kar na enin prelomnici
pa kot bi odsekal - jug in kupi. Kot bi cist drug sneg delali in drugi ratraki vozli)

Oznacene imajo katastrofallno slabo. Na juznem hribu ko se hoces vrnit nazaj iz Falcadeja na Sanpelegrino ne zadanes in na zadanes zadnjih zgornjih dveh sedeznic, ker so se
odlocili da ravno na edinem krizicsu ki je pomembno ne oznacijo "SanPelegrino" (prej ga), ampak dajo tablo desno da je BAR/restorante
da bi pa kdo stevilke prog pisal na krizisca, je pa za italijane v tem koncu zgleda ze visja matematika.

52, 48 in 40 so ble danes zmagovalke dneva.
Na 20 pa ne nikdar zavit - se vec poganjas kot vozis !!

Gnece ni bilo nikjer nobene, nekaj fotk pa vidite na RELIVu.
https://www.relive.cc/view/rt10003704486
_________________
2023/24: Turracher,Nassfeld,Kope,MB/Areh,Katschberg,Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian
2022/23: Krvavc,Gerlitzen,BKK,Kope
2021/22: Moelltal,Krvavc,Kope,MB/Areh,Višarje,Zoncolan,BKK,Turracher,Gerlitzen,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo,SanPellegrino
2018/19: Gerlitzen,Nassfeld,Rogla,Turracher,BKK,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,Alta Badia,Arabba,Marmolada,Krvavc,Rogla,Kr.Gora


Nazadnje urejal/a Smucar9 Tor Feb 26, 2019 5:56 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sandokan
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2019 12:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32
Prispevkov: 52
Kraj: Posavje

Hehe Miki, kakšno sliko si to vrinil med poročilo izpred dveh let? To je očitno razširjeno poročilo, ki vključuje še dogajanje na after ski
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 Stran 3 od 3

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Trevalli
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB