Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 62, 63, 64  Naslednja
 Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
NoriSnezak
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2016 3:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2013 13:25

fischerpro3 je napisal/a:
lepo si izrazil TVOJE mnenje ki ga sicer spoštujem.....strinjam se pa z njim ne... je pa treba delat, oja to pa ja....pa šunke met....

Reče se SVOJE mnenje. Si ga pa delim z razvojniki iz Elana, tako da ni iz trte izvito.

Šunke je pa za GSX res treba imet, to ti dam prav. Sem jih preizkusil v prejšnji sezoni in so odlične smuči... Vendar ne za 8 ur ležerne smuke, bolje za 2 uri agresivne vožnje, sredi sezone, ko so šunke že dovolj tolste.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
junche
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2016 3:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

fischerpro3 je napisal/a:
lepo si izrazil TVOJE mnenje ki ga sicer spoštujem.....strinjam se pa z njim ne... je pa treba delat, oja to pa ja....pa šunke met....

Na slalomki pa sam visiš
Nazaj na vrh
pj
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2016 6:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

Sicer ne vem kako vi smucate, ker po moje v zivo se nisem spoznal nobenega clana tega foruma, ampak vsaj jaz osebno neprimerno lazje prezivim cel dan na FIS GS dili (195cm, r35) kot pa na SL dili. Z SL dilo lahko smucam kaksni 2h, potem pa ne gre vec, na GS se ga da pa normalno peljat bolj kot ne cel dan (ok, zame je cel dan od recimo 8:45 ali ko pac zalaufajo prvo zicnico, pa tja do max 14:00, 14:30).
Je pa res, z SL dilo lazje na easy krizaris po smuciscu, ampak ko zacnes smuci zares voziti tako kot je njihov namen, meni z SL dilo ne uspe smucati dlje kot 2h, pa bi rekel, da sem pripravljen neprimerno boljse, kot 90% ljudi.
Nazaj na vrh
djfixme
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2016 3:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2016 16:19

No moja slx dila ni tekmovalna, vendar amphibio.
Nazaj na vrh
matejp
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2016 3:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 10:40

Zdravo,

mene pa zanima, kje v Sloveniji bi lahko nabavil smuči Rossignol Experience 88 Basalt z vezmi.

Gledam po spletni strani Forme+ vendar:
- imajo bedno spletno trgovino
- zelo majhno ponudbo artiklov
- nimajo teh smuči

Ker bi načeloma te smuči nabavil, me zanima, ali kdo od vas kupuje tudi preko drugih spletnih strani in kje se bolj splača. Ima kdo kaj izkušenj s tujimi spletnimi stranmi?

P.S.: nameravam jih kupiti v posezoni, ko bodo cene padle na "znosno" raven. 650 EUR se mi zdi pretirana cena.
Nazaj na vrh
NoriSnezak
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2016 5:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

matejp je napisal/a:
Zdravo,

mene pa zanima, kje v Sloveniji bi lahko nabavil smuči Rossignol Experience 88 Basalt z vezmi.

- nimajo teh smuči

Ker bi načeloma te smuči nabavil, me zanima, ali kdo od vas kupuje tudi preko drugih spletnih strani in kje se bolj splača. Ima kdo kaj izkušenj s tujimi spletnimi stranmi?

P.S.: nameravam jih kupiti v posezoni, ko bodo cene padle na "znosno" raven. 650 EUR se mi zdi pretirana cena.

Ah, forma je katastrofa od trgovine, imajo samo robo za pozerje. Probaj pri uvozniku, menda je to SVS sport (info z uradne strani)?

SVS SPORT d.o.o
Blatnica 14
1236 TRZIN
SLOVENIA
Tel : +386(0)15605050
Fax : +386(0)15605057
Email : info@svssport.si
Nazaj na vrh
streif
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2016 5:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40
Kraj: pod Strmcem

http://www.ekosport.fr/rossignol-experience-98-open-14-p-1-21755.html?CatalogID=N1&CategoryName=N1002

Povprašaj pri tem, siguren, ve imeti tudi zelo ok cene. pred leti sem nekajkrat nabavljal neko tekmovalno ropotijo, ki je ni imel na zalogi, pa jo je takoj zrihtal.
Nazaj na vrh
streif
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2016 5:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40
Kraj: pod Strmcem

Pa SVS Trzin seveda -
z dostavkom, da sem pri njih vedno imel občutek, da so cepljeni proti hitrosti, še povedati kaj jim je bolj muka kot ne.
Nazaj na vrh
Alen Luzar
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 03, 2016 10:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2015 13:57
Kraj: Šentjernej, LJ, NM

imo, bolje malo trsa dila, na kateri lahko tehnika napreduje kot nek zmazek od amphibia MOJE mnenje
NoriSnezak
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 10:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Alen Luzar je napisal/a:
imo, bolje malo trsa dila, na kateri lahko tehnika napreduje kot nek zmazek od amphibia MOJE mnenje

Govoriš bedarije, amphibio je (dobra) tehnologija, po kateri je narejeno mnogo Elanovih smučk, tudi trše.
Nazaj na vrh
gas
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 11:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2010 12:26
Kraj: Jesenice

Rabim nasvet

Zadnjic sem probal Amphibio 14 in 16 ....... pri 14 se mi je zdelo kot da nimam nic na nogah medtem ko sem 16 cutil da je trsa dila.... kaj vzeti?

SMucam med 35-40 dni na sezono. Sedaj vozim 5 let staro 12tko,.. pa se mi zdi da vcasih smuca ne zdrzi....
2014/2015: 33
2015/2016 34x
2016/2017: 1x Moeltall, 1xKatchi, 1x Turrach, 2x Nassfeld
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 1:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

matejp je napisal/a:
Zdravo,

- nimajo teh smuči

Samo zanorientacio. Sam sem dobil z82 basalt z 300e. Ko je šel model ven. V formi . S smučami sem marširal po btc avgusta pri 30+
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 1:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

matejp je napisal/a:
Zdravo,

- nimajo teh smuči

Samo zanorientacio. Sam sem dobil z82 basalt z 300e. Ko je šel model ven. V formi . S smučami sem marširal po btc avgusta pri 30+
Nazaj na vrh
NoriSnezak
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 1:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

gas je napisal/a:
Rabim nasvet

Zadnjic sem probal Amphibio 14 in 16 ....... pri 14 se mi je zdelo kot da nimam nic na nogah medtem ko sem 16 cutil da je trsa dila.... kaj vzeti?

SMucam med 35-40 dni na sezono. Sedaj vozim 5 let staro 12tko,.. pa se mi zdi da vcasih smuca ne zdrzi....

Stara 12 = nova 14. Če ti ni dovolj, vzemi 16, vendar ne jamraj, če boš do poldneva že fertik.
Nazaj na vrh
Alen Luzar
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2016 1:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2015 13:57
Kraj: Šentjernej, LJ, NM

Citiram:

NoriSnezak

Govoriš bedarije, amphibio je (dobra) tehnologija, po kateri je narejeno mnogo Elanovih smučk, tudi trše.

Recimo da sem malce narobe izrazil SVOJE mnenje. Odvisno je seveda kaj bi od dilce rad. Zame je extremni rocker profil oziroma filozofija rockerja največji kriminal, za nekoga ki potrebuje lahkotno dilco za varno/lažje smučanje/drsenje pa verjetno zadetek v polno. V bistvu sem z "zmazkom" ciljal bolj na amphibio 10/11/12/13/78/84 za €€€...

Še anekdota: Bratranček ima narejen vaditelj 2, smuča na amphibiu 14, pa "pojamra" da mu smuče slabo primejo na z vodo prepariranem podkorenu. Mu posodim svoje 12let stare elan gsx wc (model se odpelje LIKE A PRO) in ne more verjeti
da je 50€ vredna, 12 let stara smuča 2 razreda boljša od njegove nove 500+€ amphibio...

Nazadnje urejal/a Alen Luzar Čet Feb 04, 2016 1:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 62, 63, 64  Naslednja Stran 50 od 64

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net