Avtor |
Sporočilo
|
angur |
Objavljeno: Pon Mar 06, 2006 2:10 pm Naslov sporočila: Dolomitisuperki - statistika smučanja |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2005 8:54 Prispevkov: 44 Kraj: gorica
|
Nisem vedel kam naj utaknem to temo, ki je zelo zanimiva, pa sem kar sem dau,ker velja za področje Dolomitisuperski v Italiji!
Če ste letos ali lani smučali na tem smučarskem področju in če še vedno hranite smučarso vozovnico, lahko na spodnjih linkih (navedel sem samo za ita. in ang. jezik;lahko pridete pa tudi preko uradne strani www.dolomitisuperski.com) pridete do podatkov s katerimi napravami ste se na vašem dopustu prevažali, to pa pomeni,da lahko izveste koliko ste presmučali (prevoženi kilometri,višinske razlike,št.naprav).Vnesti morate št.casse - prodajnega mesta sm.vozovnice in serijsko št.vozovnice ali samo št.WTP,ki je sestavljena iz številk in črk).Po vnosu omenjenih podatkov se vam prikažejo osnovni podatki vaše smučarske karte nato pa kliknete na "uporabo skipassa" in izpis je tu! Če imaste inštalirano Javo na vašem računalniku, se vam v zgornjem delu prikaže tudi grafični prikaz.Podatki, ki so navedeni so seveda povezani z uradnimi podatki naprav in se mi zdijo kar realni, torej ne v smislu kakega pretiravanja z kilometri kot je ponekod pri nas v navadi,kjer bi presmučal u enmu dnevu skoraj več kakor u Dolomitih u 4ih dneh
Omenjena zadeva se mi zdi zelo interesantna!!!
lp
tomaž
Linki:
(italjanski jezik) http://217.199.29.129/jsp/applet/findTransit.jsp?Lang=
(angleski jezik) http://217.199.29.129/jsp/applet/findTransit.jsp?Lang=ENG |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
angur |
Objavljeno: Pon Mar 06, 2006 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Za vse tiste ,ki niste tam še bili vam lahko pokazem primer kako to izgleda:
To je karta od fotra(Arabba)-(mojo moram poiskat je ne najdem),ki je ze u penziji in temu primerno pocasi smuca,zadnji dan je sam par fur naredu ker je blo slabo vreme:
Stagione *:Inverno 2005-06
Nr. Cassa *: 202 / Nr. Serie *: 11973
Za več kot 100km več od mojga fotra pa je u istemu obdobju presmucal smucar ki je imel serijsko št. karte 11975! Torej razlike so lahko ogromne!!!
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Atomic |
Objavljeno: Pon Mar 06, 2006 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58 Prispevkov: 649
|
To je pa res dobr. Tako bi morali naštimati na vseh malo večjih smučiščih. Samo baje, da na letnih kartah lahko vidiš kje si smučal. _________________ Live your life
21xsmuču v letošnji sezoni vse Avstrija |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Tor Mar 07, 2006 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54 Prispevkov: 221 Kraj: moste
|
Ja,res je dobra ta zadeva.Jaz sem v 6 dneh na Kronplatzu presmučal 261km z višinsko razliko 46.757 metrov. _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miroko |
Objavljeno: Pet Mar 17, 2006 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32 Prispevkov: 76
|
Stran je OK. Piše , da so prevoženi km po progah Moje mnenje pa je ,da so le km prevoženi na napravah.Ali se motim? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Ned Mar 19, 2006 10:01 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54 Prispevkov: 221 Kraj: moste
|
Ne motiš se!  _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
angur |
Objavljeno: Tor Mar 21, 2006 11:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ja to pomeni da smucas se mal vec pol ne?
edit: Sam useglih nism sigurn,k pise Km prog,pa tut ce zdeliš naprave pa dolzino prbližno pol bi bla usaka naprava skor 2km dolga kar je mal dosti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dalojee kooš |
Objavljeno: Sre Mar 22, 2006 10:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09 Prispevkov: 457
|
JA jest tut mislm da je tko. |