Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2014/2015

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2014/2015 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 17, 2015 2:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45

http://www.rtc-krvavec.si/si/imagelib/magnify/krvavec/panorama/Zemljevid%20Krvavec%20ZIMA%202014-2015.jpg

@VMarko: Zvoh v letošnji sezoni sploh še ni obratoval in to ne glede na vremenske razmere.
Mislim pa da povsem enako velja tudi za Njivice (16, 19) in Kržišče (21/22, 23)
ter nekatere že kar tradicionalno zaprte oz. neteptane proge (4, 8, 14, 20).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Stane60
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 17, 2015 6:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 15:18
Kraj: Kašarija (Dežela kranjska nima lepšga kraja,...)

Zvoh je na začetku zares imel nekaj naravnega snega in po njem so se "pešci" tudi vozili. Tisti zoprni veter pa je progo spihal do tal. Res, sedežnica se v tej sezoni še ni zavrtela. Pa se bo, brez skrbi .
Nazaj na vrh
winter
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2015 9:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2011 21:37

Danes zasnezevali 2/3 smučišča tud zvoh in njivice pod 2 sedo
Zvoh naj bi odprli čez vikend, če zapade kj snega v nasljednih dneh pa še njivice pod 2 sedo
Vode za zasneževanje je do srede ... pohvale se trudijo
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 21, 2015 8:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

Današnja popoldanska kar nekako sprejemliva. Razen ene dveh šol ljudi dokaj malo, sicer pa na Krvavcu rahlo megleno in naravno zasneževanje. Sproti ga je metalo ravno toliko, da je bila pravzaprav vsaka fura bolj prijetna. Na samem Krvavcu se sicer ni prav lepo prijel sta bili pa spomladanska in triglavska prav prijetni. Ampak dalo se je ujeti prosto okno, da si odpeljal progo brez večjih skrbi okrog kamikaz. pa še nekoliko zimskega vzdušja se je dalo naužiti.
rabi pa cel krvavec konkretno pošiljko snega ker tole je vseeno samo pol smučišča.
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 22, 2015 3:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Od včeraj vrglo 5cm frišnega, od 12h do 2h prav solidna smuka.nekje ob 12.30 se je pa zapovrh še zjasnilo.
Nazaj na vrh
winter
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2015 11:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

V sredo je bilo sonce do 9.30 pol je pa že malo snežilo
Danes močan veter, upam da ni preveč snega odpihnilo, se pa pozna razlika v snegu čeprav je zapadlo samo 5cm
Se splača zjutri priti, tko da grem zdej rajš kasnej v službo kot prej iz nje
Naslednji teden ponovimo, zvoh odprejo v sredo
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 24, 2015 7:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

u sredo je bila vidljivost tudi popoldne povsem sprejemliva. mogoče proge malo zdrsane ampak nič kritičnega. v četrtek se je pa megla razkadila šele po 12h ko je večina že odšla. je pa po 2h narit sneg postajal nekako čudno težek, rahlo se je pooblačilo in kot bi kupi hipno začeli pomrzovat.
ljudi pa kvečjem za vzorec za razliko od srede, ko sta imeli dve šoli športni dan.se pa tistih 5 cm res pozna. sem se parkrat komaj uprl, da nisem zapeljal še izven prog.

"Edit admin: prosim, ne citiraj."
Nazaj na vrh
Stane60
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2015 7:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 15:18
Kraj: Kašarija (Dežela kranjska nima lepšga kraja,...)

Danes je bil prekrasen dan na Krvavcu-popolnoma drugače je bilo včeraj, ko je po 10. uri kar močno pihalo in bilo oblačno. Ne vem pa kaj se je danes zgodilo z ljudmi. Sreča, da sem začel smučati že ob 8:15. Sem že mislil, da je kakšen praznik in dela prost dan, pa so mene penzionista osvestili, da temu ni tako. Že zelo dolgo med tednom nisem na Krvavcu videl toliko ljudi. Ko sem se vračal sem videl, da so parkirali tudi na parkirnem prostoru 10. . Pa vseeno so bili pogoju za smučanje posebno zjutraj odlični. Sam sicer ne znam več stati v vrstah, pa sem zato iskal obvozne prevoze-saj veste, namesto, da bi čakal na 6-sedi, da bi se peljal na vrh, sem se raje zapeljal z Gospinco, pa po progi navzdol do Njivic in potem z vrha do dna. Danes so odprli tudi Zvoh. Imel sem srečo, da sem bil med prvimi tremi, ki smo planili navzdol po progi. Vendar se je po tej vožnji na spodnji postaji Zvoha "potegnila" taka vrsta, da jaz, ki nimam časa čakati nisem šel več gor . Kljub gneči sem se dobro nasmučal in lahko rečem, da je bil krasen smučarski dan.
Nazaj na vrh
sasoz
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2015 8:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2014 21:40

kako je pa kaj s kamnolomom na krvavcu? Se še vedno kotalijo kamenja po progi in so ledene-kopne plošče?
Nazaj na vrh
Vezalke
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2015 8:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2014 10:35
Kraj: Ljubljana

Ga zna čez vikend kar zamest da prekrije kamnolom
Nazaj na vrh
sasoz
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2015 8:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2014 21:40

Upajmo da res, ker se mi je letos krvavec mal zamiru, ker sem nove smučke skor uniču:S Sem bil pa danes nq Cerknem in je blo odlično
Nazaj na vrh
mitjaz
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2015 8:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18

Se strinjam s Stanetom.
Za razliko od večine, je bil včeraj (sreda) moj prvi Krvavec to zimo in upravičeno. Kamenja, razen vrh 6-sede (izstop iz sedežnice) NI - plus točke za fante. Ledene plate pač pašejo zraven. Vseeno niso to neobvladljive zadeve.

Še bolj kot Staneta je presenetilo mene, ko sem 7:50 parkiral skoraj na sredini zgornjega parkirišča(!), a z uspešnimi manevri se je dalo nadrajsati do onemoglosti.
Zvoh je bil oblegan do 11:15, naslednje 3 fure pa smo se pripeljeli do avtomata. Bolj kot smučišče so bile polne oštarije - klasika in standard, na katerega se vedno lahko zanesem .

Glede na presušeno jezero, vrh Zvoha, res držim pesti za obilnio pošiljko.

O nevzgojeni mulariji (tu ni govora o šoli, ki je imela športni dan - sankanje, ampak o bodoči Ilki Štuhec & co, osnovnošolci) pa nima smisla izgubljati besed. Riniti tam, kjer ni prostora NE GRE, za sabo vleči prijateljico, ki je normalna, tam kjer ni prostora, tudi NE GRE, sploh pa NE GRE kolovratenje po moji dili s palicami in smučami!
Ko sem bil sam toliko star, bi bila vzgojna 2x okoli ušes. Dvomim, da bi tu zaleglo.
Nazaj na vrh
janaj_207
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2015 9:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Mar 2008 21:45

ena off topic tema, a upam, da dobrodošla info nevem kako ste obveščeni s strani upravljalca smučišča Krvavca oz če imate željo tudi drugje smučati, ne le 'doma' torej, imetniki sezonskih kart imate na voljo izkoristiti 3 smuke na Golteh. S svojo sezonsko pridete na blagajno (ali na spodnji postaje nihalke ali na recepciji hotela), pokažete svojo karto in dobite za tisti dan nadomestno.
Nazaj na vrh
winter
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2015 7:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Včeraj je bilo res veliko ljudi, ko sem ob 10h odhajal so bili vsi jajčki za gor polni, parkirali so pa pred gostilno Pod Jenkovo Lipo ...
Zasneževali črno njivice, ki se bo pomoje odprla med vikendom-končno
Kamenja ni je pa tud moja oprema dobila par lepih ris letos
Kratki 2 uri ampak sladki, nasljednji teden pa 5 dni
Nazaj na vrh
PogachnyK
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 01, 2015 8:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2012 19:03

Sem bil gor v cetrtek

Vse pohvale krvavcu po zelooo dolgem casu nisem sel razocaran domov
Nobenih stopnic in nobenih vrst proge pa zrihtane
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Naslednja Stran 7 od 11

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2014/2015
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net