|
pancerji |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
sarimari |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 9:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2012 18:52 Prispevkov: 64 Kraj: celje
|
kakšna je pa cena pri koali, če ni skrivnost?
sama še nisem našla pancerjev, ki bi mi odgovarjal, vendar kot je nekdo omenil ceno zgoraj, je pa malo veli za moj proračun. _________________ 2012/2013 21X: Golte 5x, Areh 1x, Les Sybilles 6x, Krvavec 2X, Kope 1, MB Pohorje 4X, Vogel 2x
2013/2014 Molltaler 1X, 1x Golte, 15xRogla, 1xNassveld, Cerkno 2x
2014/2015 Rogla x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 10:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Ma ne, tista cena je bila za ene vrhunske butične pancarje (Strolz). Pri Koali so cene čisto normalne, pač odvisno, kaj kupiš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sarimari |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 10:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
hvala za info. Dosti jih pa hodi v koalo kupovati, ker si vzamejo čas, da najdeš ok pancerje. Če prav razumem?  _________________ 2012/2013 21X: Golte 5x, Areh 1x, Les Sybilles 6x, Krvavec 2X, Kope 1, MB Pohorje 4X, Vogel 2x
2014/2015 Rogla x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rokxy |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42 Prispevkov: 383 Kraj: Zreče
|
v koali so normalne cene. v ostalih trgovinah boš ceneje dobil na razprodajah, samo si omejen na par modelov. glavna prednost koale je ta, da imaš ogromno modelov na izbiro, ki jih v naših trgovinah enostavno ni. _________________ 22/23: 6x Kronplatz, 1x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pj |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43 Prispevkov: 761 Kraj: Malo tu, malo tam
|
Ali mogoce kdo ve, ce se kje pri nas da dobiti Boot doc vlozke (race ali world cup s9 serijo). Ker po pravici povedano se mi za ene vlozke ne da vozit do Zell am See-ja, pa raje placam tistih par eur in jih kupim kje blizje... ce je seveda opcija. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Amater:) |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 11:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01 Prispevkov: 487
|
sarimari je napisal/a: | kakšna je pa cena pri koali, če ni skrivnost?
sama še nisem našla pancerjev, ki bi mi odgovarjal, vendar kot je nekdo omenil ceno zgoraj, je pa malo veli za moj proračun. |
Koala nima vstopnih modelov pancerjev, tako da so cene od 300 eur naprej. Začetnikom se pomojem ne splača hoditi tja, če pa imaš že nekaj smučanja za sabo in iščeš konkreten pancer, je pa pomojem dobra izbira.
Pa tudi pristop Lojzeta je kul, ker si vzame čas (če le ni preveč gužve - pomojem je najslabše kupovati decembra) in ne poskuša prodati nekaj svojega. Kolegica je lani recimo kupila otroške tekmovalne in je prišla precej poceni skozi...  _________________ 10/11: 21x
11/12: 16x
12/13: 13x
13/14: 12x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sarimari |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 11:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Amater:) je napisal/a: | sarimari je napisal/a: | kakšna je pa cena pri koali, če ni skrivnost?
sama še nisem našla pancerjev, ki bi mi odgovarjal, vendar kot je nekdo omenil ceno zgoraj, je pa malo veli za moj proračun. |
Koala nima vstopnih modelov pancerjev, tako da so cene od 300 eur naprej. Začetnikom se pomojem ne splača hoditi tja, če pa imaš že nekaj smučanja za sabo in iščeš konkreten pancer, je pa pomojem dobra izbira.
Pa tudi pristop Lojzeta je kul, ker si vzame čas (če le ni preveč gužve - pomojem je najslabše kupovati decembra) in ne poskuša prodati nekaj svojega. Kolegica je lani recimo kupila otroške tekmovalne in je prišla precej poceni skozi...  |
Že imam nekaj kilometrine smučanja za sabo, zato pa bi rada nek pancer, ki mi bo ustrezal in po znanju in po občutku, da je za nekaj let potem mir. Ima kdo mogoče informacije, če imajo v trgovini tudi kdaj kakšna znižanja oz razprodaje? _________________ 2012/2013 21X: Golte 5x, Areh 1x, Les Sybilles 6x, Krvavec 2X, Kope 1, MB Pohorje 4X, Vogel 2x
2014/2015 Rogla x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rokxy |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42 Prispevkov: 383 Kraj: Zreče
|
na spletni trgovini maš cene in potem še vedno doda nekaj malega popusta, kakih 5%. to je pa to. razprodaj nima, kolikor jaz vem. _________________ 22/23: 6x Kronplatz, 1x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 12:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

|
Amater:) je napisal/a: | sarimari je napisal/a: | kakšna je pa cena pri koali, če ni skrivnost?
Pa tudi pristop Lojzeta je kul, ker si vzame čas (če le ni preveč gužve - pomojem je najslabše kupovati decembra) in ne poskuša prodati nekaj svojega. Kolegica je lani recimo kupila otroške tekmovalne in je prišla precej poceni skozi...  |
Imajo tudi cenejše, videl na lastne oči. Ampak to vseeno niso cene, kakršne lahko dobiš na kakšni Alpinini razprodaji, kjer lahko dobiš dober rekreativen čevelj tudi za 100 EUR. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

|
pj je napisal/a: | Ali mogoce kdo ve, ce se kje pri nas da dobiti Boot doc vlozke (race ali world cup s9 serijo). Ker po pravici povedano se mi za ene vlozke ne da vozit do Zell am See-ja, pa raje placam tistih par eur in jih kupim kje blizje... ce je seveda opcija. |
Ne vem, ampak meni se zdi to idealen izgovor za vikend v Saalbachu. Drugače pa poišči kakšno trgovino v Avstriji, ki ti bo zadevo poslala po pošti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pj |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 1:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Problem pri teh je, da potrebujejo molding, kar pomeni, da sam ne mores narediti prav veliko, kar potem pomeni, da online trgovine odpadejo. Tisto s Saalbachom mi je zares kar vsec, edina tezava je, da ko enkrat pridem do tipa, ki bi mi jih zrihtal, vem da od smucanja ne bi bilo nic.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
de_an |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 7:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2012 1:09 Prispevkov: 27
|
.. a mi lahko poveš kje točno je to v saalbachu ker gremo marca tja smučat pa bi malo pogledal... _________________ sezona 2010-11: 3x Saalbach Hinterglemm,3x Bad Hofgastein-Sportgastein, 3x Mariborsko Pohorje,2x Rogla
sezona 2011-12: 3x Hintertuxer Gletscher,4x Mariborsko Pohorje,3x Saalbach Hinterglemm
sezona 2012-13 3x Saalbach Hinterglemm,3x Kitzbühel, 5x Mariborsko Pohorje, 1x Rogla
sezona 2013-14 4x Schladming,2x Areh,3x Saalbach Hinterglemm
sezona 2014-15 3x Hochzillertal,3 Schladming,1 Areh
sezona 2015-16 3x Saalbach Hinterglemm,1xTrije kralji,3× Maria Alm - Hochkonig |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pj |
Objavljeno: Čet Feb 27, 2014 9:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Ce sprasujes mene, potem ni v Saalbachu. Prijatelj, ki je bil do pred par leti serviser za cevlje v svetovnem pokalu pri Nordici je sedaj v Zell am Seeju oz. Kaprunu (Intersport Bründl), tako da bi mi, ce bi sel tja on zrihtal te stvari. Ampak kot sem rekel, se mi za ene vlozke ne da vozit tja, smucal pa dvomim da bi kaj, ker se ponavadi dan z njim konca tako, da naslednji dan nisi sposoben nicesar Ce pa isces kaj glede pancarjev pa je definitivno vrhunska izbira (zadnjih 7, 8 let lastnorocno oz. bolje receno lastno nozno preverjeno), sploh ce si res tam. Saalbach je konec koncev le par km proc. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
scko93 |
Objavljeno: Sob Dec 20, 2014 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2014 2:06 Prispevkov: 5
|
Pozdravljeni. Potrebujem nasvet pri izbiri pancerjev, in sicer je situacija sledeča. Letos bom po cca. 7 letih ponovno začel smučati. Visok sem 189cm in tehtam dobrih 100kg. Ko sem nazadnje smučal, bi se uvrstil med povprečne rekreativce, na kar računam tudi zdaj, a vseeno bi rad občasno odvozil kako konkretnejšo smuko (seveda po tem ko spet osvojim zadeve), saj sem tudi sicer bolj športen tip in teh 100kg ni ravno mast, hehe.
Za povratek sem si kupil rabljene smuči Atomic Nomad Smoke (171cm), zdaj pa me zanima, kako trde pancerje mi priporočate glede na omenjene smuči ter mojo težo, oz. če je še kak drug pomemben dejavnik?
Hvala za pomoč in lep pozdrav. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NoriSnezak |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2014 1:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2013 13:25 Prispevkov: 133
|
scko93 je napisal/a: | Pozdravljeni. Potrebujem nasvet pri izbiri pancerjev, in sicer je situacija sledeča. Letos bom po cca. 7 letih ponovno začel smučati. Visok sem 189cm in tehtam dobrih 100kg. Ko sem nazadnje smučal, bi se uvrstil med povprečne rekreativce, na kar računam tudi zdaj, a vseeno bi rad občasno odvozil kako konkretnejšo smuko (seveda po tem ko spet osvojim zadeve), saj sem tudi sicer bolj športen tip in teh 100kg ni ravno mast, hehe.
Za povratek sem si kupil rabljene smuči Atomic Nomad Smoke (171cm), zdaj pa me zanima, kako trde pancerje mi priporočate glede na omenjene smuči ter mojo težo, oz. če je še kak drug pomemben dejavnik?
Hvala za pomoč in lep pozdrav. |
Koala v Višnji gori je pravi naslov zate. Pa pokliči jih prej, da dobiš termin.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|