Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Novosti Slovenija 2012/2013

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Novosti Slovenija 2012/2013 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 03, 2012 10:08 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://www.rtvslo.si/tureavanture/podobe-slovenije/video-obeti-pred-smucarsko-sezono-novosti-ni-pricakovati-denarja-za-vlaganja-ni/294930

Video: Obeti pred smučarsko sezono - novosti ni pričakovati, denarja za vlaganja ni

Cene sezonskih kart

2. november 2012 ob 09:33
MMC RTV SLO

Pred vrati je smučarska sezona, zgodnji prvi sneg pa je dober obet za žičničarje. Na Krvavcu so ob pol metra snega že preizkusili naprave, na Pokljuki pa so izkoristili mraz in umetno zasnežili prve metre tekaških prog. Sicer pa se kriza pozna tudi na smučiščih - novosti praktično ni pričakovati.

Denarja za vlaganja preprosto ni, saj je smučanje tudi za upravljavce drag šport. Načrtovanega odprtja novega največjega smučišča v Bohinjski Bistrici sredi decembra ne bo, z gradnjo niti začeli še niso. Potem ko so lani obstale naprave na Kobli, letos ne bo več obratovala sedežnica na Zelenici, negotova je še vedno smučarska sezona na Starem vrhu, v hudih finančnih težavah so Pohorci. Na smučiščih je tako pričakovati le manjše izboljšave pri zasneževalnih sistemih, dodatke v ponudbi za otroke in smučarske šole. Krvavec ima na novo urejen vadbeni poligon za alpsko smučanje po standardih FIS-a, kar bo dobrodošlo za trening reprezentantov.

V želji, da čim več tistih, ki si smučanje še lahko privoščijo, obdržijo doma, žičničarji povečujejo ugodnosti pri vozovnicah. Tako bodo ob popustih za obsmučarsko turistično ponudbo lastniki sezonske kartice AktivSlo plačevali le zares dejavno preživete ure na smučišču. Uveljavljajo se družinske vozovnice, urne karte, paketi. Kljub temu bodo cene marsikje letos za malenkost višje kot lani.

Najdražja bo smuka v Kranjski Gori in na Pohorju, kjer bo za dnevno karto treba odšteti 30 evrov, evro cenejša bosta Krvavec in Rogla. Na Kaninu naj bi karta stala 22 evrov, a bo za spust na italijansko stran treba doplačati deset evrov. V predprodaji, ki še traja, so karte malo cenejše.

Cena dnevne vozovnice 2012/13

KRVAVEC in ROGLA: 29 ? odrasli, 16 ? otroci; KRANJSKA GORA, POHORJE in KOPE: 30 ? odrasli, 19,50 ? otroci; CERKNO: 28 ? odrasli, 17 ? otroci;
VOGEL: 27 ? odrasli, 17 ? otroci;
KANIN: 22 ? (+ doplačilo)

Cene sezonskih kart se gibljejo od 420 do 520 evrov. Na Krvavcu ponujajo sezonsko karto že za manj kot 200 evrov, ki pa ne velja ob koncih tedna, praznikih in med počitnicami. Poglejmo za primerjavo še k sosedom, na pri Slovencih priljubljena Mokrine in Kronplatz. Cene dnevnih vozovnic so precej višje, a ponudba jih vsekakor odtehta. Odrasli bodo morali za dnevno vozovnico v Krontplazu (Dolomiti) odšteti 47 evrov, otroci pa 33 evrov, v Mokrinah (Koroška) pa bodo morali odrasli odšteti 41 evrov, otroci pa 21 evrov.

Medtem ko pri nas naprave ustavljamo, ko imamo pomisleke o vlaganjih v smučišča in nove naprave, sosedi gradijo. Italijani bodo, denimo, letos povezali Višarje s Trbižem.

http://tvslo.si/predvajaj/obeti-pred-smucarsko-sezono/ava2.149367692/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 05, 2012 1:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 2328


no ja če pa ne drugega je snežni telefon prenovil svojo stran . Odstranili so tudi forum, tako da sedaj nimate konkurence niti na papirju
_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKranjska Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKranjska Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 10, 2012 5:03 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://www.siol.net/sportal/rekreaci...ljso_zimo.aspx

Na slovenskih smučiščih upajo na boljšo zimo

Ljubljana - Smučarska sezona je vse bližje. Nanjo se na slovenskih smučiščih pospešeno pripravljajo. Velikih projektov je tokrat malo.

Vročica pred prvimi smučarskimi dnevi pri marsikaterem ljubitelju belih strmin že narašča. Slovenci smo pregovorno smučarski narod. Mnogi zato za poletjem in toplimi jesenskimi dnevi ne žalujejo. Ti bodo iz omar in kleti počasi privlekli na dan smučarsko opremo. Za zdaj še zaman gledate snežne razmere na slovenskih smučiščih. Pri nas nimamo velikih ledenikov, Triglavski in ledenik pod Skuto pa za kaj več kot nekaj zavojev najbolj vztrajnih hribovcev nista več primerna. Na prve smučarske dni bo zato treba še malo počakati. Če ne bo daljšega pretirano toplega vremena, bomo nekatera smučišča lahko preizkusili že v začetku decembra.

Upad obiska zaradi pomanjkanja snega

Na večini slovenskih smučišč se bo smučarska sezona začela decembra, točen datum pa je seveda odvisen od vremenskih razmer. Te so še posebej v zadnjem času, ko se soočamo z globalnimi podnebnimi spremembami, za smučanje vse bolj neugodne. "Upamo na boljšo zimo. Zadnji dve sta bili za nas izjemno slabi, zato je bil tudi velik upad obiska. V sezoni 2007/2008 smo imeli okrog 220.000 obiskovalcev, v zadnjih dveh pa le okrog 150.000. To so velike izgube," je na primeru smučišča RTC Krvavec opisal njegov namestnik direktorja Uroš Zupan. Tudi drugod se soočajo z manjšim obiskom. Na Cerknem so lani začeli smučati šele v zadnjem tednu v decembru, tako da je bilo v prvem smučarskem mesecu sezone na smučiščih le tretjina obiskovalcev od dolgoletnega povprečja.

Na Krvavcu, kjer so razširili progo, ki vodi z vrha Krvavca v Tiho dolino, tako da bodo imeli na njej svoj pas tudi tekmovalci, so pred novo sezono velik del investicijskih sredstev namenili čim bolj kakovostnemu zasneževanju. Posodobljen zasneževalni sistem so naredili tudi v Kranjski Gori. Pozitivna izjema je Rogla, kjer so se odločili za širjenje in naredili novo progo. Sicer na slovenskih smučiščih investicije poleg zasneževanja obsegajo bolj ali manj le obnavljanje obstoječih naprav.

Na Kobli in Zelenici naprave ne bodo delovale

Vzrok za skromnost glede investicij ni le upad sredstev, ne povsod, zaradi manjšega števila smučarskih dni, ki je posledica bolj milih zim, pač pa tudi finančna kriza, ki se ji v zadnjih letih ni ognila niti Slovenija. Na nekaterih smučiščih kljub temu ostajajo optimistični, druga pa so že plačala davek. Medtem ko so na Mariborskem Pohorju, kjer imajo tudi finančne težave, le zagotovili, da bo sezona, ta še vedno visi v zraku na Starem vrhu. Žičnice na Zelenici prvič ne bodo obratovale. Stroški za vzdrževanje nekaj desetletji starih naprav so bili namreč predragi. Drugo leto zapored bo zaprta Kobla. Za slednjo je v načrtu, da bo začela obratovati prihodnje leto, ko bo zgrajena tudi povezava s Soriško planino.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2012 1:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://www.rtvslo.si/tureavanture/podobe-slovenije/slovenski-zicnicarji-cakajo-le-se-sneg-ali-nizke-temperature/296603

Slovenski žičničarji čakajo le še sneg ali nizke temperature
Letos večjih novosti na smučiščih ni
25. november 2012 ob 11:05
Ljubljana - MMC RTV SLO/STA

Tako rekoč vsi slovenski smučarski centri so pripravljeni na smučarsko sezono, čakajo le še nizke temperature, da lahko zaženejo snežne topove, ali pa naravni sneg.

"Trenutno ne obratuje še nobeno slovensko smučišče, če pa se bodo dolgoročne vremenske napovedi uresničile, bi lahko bil ponekod začetek smučarske sezone že na začetku decembra," pravi predsednik Združenja slovenskih žičničarjev Srečko Jesenšek. "Vse je tako odvisno od vremena, so pa vsa večja in tudi večina manjših slovenskih smučišč opremljena s sistemi za zasneževanje, tako da sam sneg ni več težava. Tudi vode, potrebne za zasneževanje, je letos po vseh padavinah verjetno dovolj," dodaja.

Potem ko so lani nekatera smučišča uvedla enotno smučarsko vozovnico, Kope pa so se pohvalile z novo štirisedežnico, letos večjih novosti na smučiščih ni. So pa na Golteh bogatejši za deskarski park, nočno sankališče ter poligon za ledno plezanje in nočno spuščanje po jekleni vrvi, na Rogli pa so uredili novo smučarsko progo.

Pozdravljajo dvotedenske počitnice
Jesenšek lansko smučarsko sezono ocenjuje kot povprečno, pri čemer so bile razlike med smučišči v vzhodni in zahodni Sloveniji. Medtem ko so smučišča v vzhodni Sloveniji imela kar nekaj težav z vremenom in snežnimi razmerami, je bilo stanje na zahodu nekoliko boljše. Dejstvo pa je, da imajo slovenski smučarski centri za seboj tri nekoliko slabše zime, kar se pozna v finančnem položaju slovenskih žičničarjev, ki je po Jesenškovih besedah trenutno "kar precej težak".

Sicer pa žičničarji pozdravljajo vnovično uvedbo dvotedenskih zimskih počitnic za šolarje, saj se jim je vmesna združitev počitnic na en teden poznala pri prihodkih, tako kot tudi drugim turističnim ponudnikom.
T. H.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polde
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2012 6:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25
Prispevkov: 352
Kraj: Dunaj

Da v letošnji sezoni na slovenskih smučiščih ne bo prav nobene nove žičnice ni ravno čisto res. Danes sem bil na megleni Soriški planini in bil prijetno presenečen, ko sem na smučišču (kolikor se je pač videti dalo) videl 3 večje bagre in nekaj kamionov. Po besedah oskrbnika Litostrojske koče, bo do zime (??!!) tam gotova otroška vlečnica - potekala bo od parkirišča nekako do višine Litostrojske koče, prav tako naj bi po celotnem smučišču bila napeljana vsa potrebna infrastruktura za umetno zasneževanje. Lastnik smučišča baje računa na nekaj topov s Koble in Starega vrha (če ne bo obratoval) sicer naj bi si jih izposodil po drugih smučiščih. Voda (umetno jezero) je na Sorici zagotovljena.
Ni veliko, nekaj pa je.
Pa še to: V koči sem našel tudi najnovejši prospekt smučarskega Bohinja, kjer je že vrisano smučišče Bohinj 2864 - kot novost sezone 2013/14.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2012 9:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


polde je napisal/a:
sicer naj bi si jih izposodil po drugih smučiščih.


Ta je prav posrečena!

Ni ga delujočega smučišča, ki bi v primernem času posodil en samcat snežni top za eno samcato uro. Takrat, ko je treba jih vsem primankuje.
Kar se tiče posoje iz Starega Vrha in Koble je verjetno ravno tako votla. Ne vem, ampak Kobla naj bi bila v stečaju in tudi Stari Vrh ima verjetno na izbiro obratovanje, ali takojšnji stečaj. In stečajni upravitelj bo tvegal, ter dal topove na posojo? To bo zanimiva praksa.
Za tiste iz Koble bo verjetno potrebno le nekaj poguma in študiranja stečajnih zakonov, ter ustaljene stečajne pralse, v primeru Starega Vrha (Bog ne daj, da do tega res pride.) pa niti popisa ne bo opravljenega do konca zime in dokler ni vse popisano je navadno pod ključem.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 11:27 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/vecina-slovenskih-smucisc-zacenja-sezono/297509

Večina slovenskih smučišč začenja sezono
Sezono bodo začela s cenejšimi vozovnicami
7. december 2012 ob 09:06
Ljubljana - MMC RTV SLO/STA

Večjih novosti za obiskovalce zaradi finančnih težav in slabe lanske sezone na smučiščih ni. Smučišča so uvedla le nekatere izboljšave.

Danes se tako začenja smuka na Krvavcu in Voglu, v soboto pa še v Kranjski Gori, na Rogli in Pohorju. Na Krvavcu sta za obratovanje pripravljeni štirisedežnica Tiha dolina in vlečnica. V soboto naj bi odprli še proge, vezane na obratovanje šestsedežnice Vrh Krvavca. Zmanjšanemu obsegu obratovanja so se prilagodili z ugodnejšimi cenami vozovnic.

Na Voglu je trenutno okrog pol metra naravnega suhega snega. Obratovali bosta sedežnica Brunarica in vlečnica Storeč, smučanje pa bo ves konec tedna brezplačno. Smučarji morajo plačati le povratno vozovnico za nihalko. Redni cenik začne veljati prihodnji teden. Na Voglu so letos uvedli tudi brezkontaktne karte, v snežnem parku pa so dopolnili in postavili nekaj novih objektov za otroke. Večjih novosti na Voglu zaradi finančnih težav letos ni.

S podobnimi težavami se spoprijemajo tudi na Pohorju in na Kopah. Po besedah direktorja Pohorske vzpenjače in predsednika Združenja slovenskih žičničarjev Srečka Jesenška letos posebnih novosti ni. Jesenšek je izpostavil le otroški poligon oziroma spremljevalno ponudbo, ki so jo letos postavili na nove temelje. S sobotnim zagonom vlečnic na Areškem Pohorju pripravljajo cenejše smučarske vozovnice.

Nova proga na Rogli, težave Kanina in Starega vrha
Podobno je na Rogli, kjer bodo v soboto zagnali vlečnici Uniorček in štirisedežnico Planja, v soboto pa še vlečnico Košuta. Enotna cena smučarske vozovnice je 15 evrov za odrasle in 10 evrov za otroke, so sporočili iz Uniorja. Na Rogli so za prihajajočo smučarsko sezono uredili novo smučarsko progo Jasa II, dolžine 450 metrov in širine 60 metrov. Njena posebnost je predvsem v poligonu za smučarski in deskarski kros.

V soboto se začenja smuka tudi v Kranjski Gori, kjer so umetno zasnežili del prog. Tako bosta delovali najmanj vlečnica Mala Mojca in štirisedežnica Kekec, dnevne smučarske vozovnice pa bodo na dan odprtja cenejše za 30 odstotkov. Letos lahko vozovnice kupite tudi prek spleta.

Nekoliko z zamudo bodo v novo sezono vstopili na Kaninu, kjer še potekajo nekatera vzdrževalna dela, a žičnice naj bi zagnali do 22. decembra. Negotova pa je letošnja sezona na Starem vrhu, kjer še vedno tečejo usklajevanja med občinama Škofja Loka in Gorenja vas - Poljane ter Hypo banko glede lizinške pogodbe za šestsedežnico, ki je smučišče za zdaj ne more odplačevati. V Hypo banki so zatrdili, da so vse bliže dogovoru.
A. Č.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2012 12:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://www.siol.net/novice/lokalne_n...ber_obisk.aspx

Gorenjski turistični kraji si med prazniki znova obetajo dober obisk


Bled - Kranjska Gora je v dneh božično-novoletnih praznikov običajno dobro obiskana, skoraj polno zasedenost prenočitvenih zmogljivosti pa v smučarskem središču pričakujejo tudi letos.

Da bodo hoteli za novoletne praznike polni, se prav tako nadejajo na Bledu. Povsod pa je še mogoče dobiti sobo, saj se vse več gostov za počitnice odloči v zadnjem hipu.

Direktorica Turizma Bled Eva Štravs Podlogar je pojasnila, da je za božične praznike v blejskih hotelih še dovolj prostora. Tisti hoteli, ki bodo v tem času odprti, bodo najverjetneje od 50- do 60-odstotno zasedeni. "Za novo leto pa bodo seveda vsi hoteli v polnem pogonu in upamo, da tudi polno zasedeni," je dejala.

Ob tem je dodala, da po trenutnih rezervacijah sodeč tudi za novoletne praznike hoteli še niso polno zasedeni. Italijani se namreč vsako leto za prihod na Bled odločijo zadnji trenutek, tudi šele 30. ali 31. decembra.

Bo pa nacionalna struktura na Bledu tudi v teh dneh zelo pestra. Božične praznike bo tako na primer na Bledu preživela skupina 70 Avstralcev in skupina z Malte. Gostje pa prihajajo tudi iz Nemčije, Hrvaške in od drugod. Poleg tega na Bled prihajajo že prvi angleški gostje to zimo, ki bodo lahko smučali na Voglu, Krvavcu in v Kranjski Gori.

V največjem gorenjskem smučarskem središču Kranjski Gori za praznike kaže dobro. Direktor Hit Alpinee, ki v šestih hotelih razpolaga z več kot 1.200 ležišči, Miran Čurin glede na rezervacije pričakuje več kot 1.000 gostov.


Smučišča so pripravljena

"Hoteli se v teh dneh polnijo in v božičnih in novoletnih praznikih pričakujemo skoraj polne zmogljivosti," je dodala direktorica Lokalne turistične organizacije Kranjska Gora Mirjam Žerjav ter poudarila, da je letos zima Kranjsko Goro že obdarila s snegom in v začetku decembra tudi z mrazom, zato so smučišča pripravljena.

Prav tako je smuka zagotovljena na bohinjskem smučišču Vogel, na katerega letos stavi bohinjski turizem, saj Kobla tudi letos ne obratuje, novo smučarsko središče pa bo urejeno prihodnje leto. Smuka na Voglu in tekaške poti na Pokljuki bodo zato po mnenju direktorja Turizma Bohinj Klemena Langusa tisti magnet, ki bi lahko tudi v času praznikov v Bohinj privabil več gostov, predvsem Slovencev.

Za božič so sicer bohinjske turistične zmogljivosti tradicionalno slabo zasedene. Za čas po božiču pa kaže, da bodo v Bohinju letos imeli podobno zasedenost kot v enakem obdobju lani. "Zasebne sobe in apartmaji so že zdaj precej zasedeni, nekaj prostora pa je še v hotelih," je za STA povedal Langus in nova spomnil, da je težava Bohinja prav v tem, da ni generiranja hotelskega turizma.

Sicer pa je obisk Bohinja tudi med prazniki močno odvisen od vremenskih razmer, saj se ljudje za dopustovanje v Bohinju odločajo v "zadnji milijoninki sekunde", pravi Langus in opozarja na ekonomsko krizo, ki ljudem manjša možnosti za dopustovanje.

Turizem še s pozitivnimi finančnimi učinki

"Iz leta v leto je težje, pritiski na cene so res veliki in zunajpenzionska poraba je manjša," je poudarila tudi Štravs-Podlogarjeva, a dodala, da ima turizem v primerjavi s številnimi drugimi gospodarskimi panogami še vedno pozitivne finančne učinke.

Želi si, da bi tudi na nacionalni ravni prepoznali potencial turizma in še naprej vlagali vanj. "V preteklih letih smo se na visoki ravni predstavljali po Evropi in svetu ter postali prepoznavni, upam, da bomo pri tem vztrajali in ne bomo zaradi krize delali korakov nazaj," je še opozorila.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2012 4:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Že v redu gost, ampak tole je tema o novostih. Jaz tule kakih novosti ne vidim. Še največja novost zame je to, da "vrli Blejci" ukinejo vsa smučišča v okolici, potem se pa čudijo, da smučarji ne prihajajo v njihove hotele.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gapi202
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2012 1:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08
Prispevkov: 2328


Tudi to z blejci ni novost začelo se je že z Zatrnikom
_________________
10/11=12x
11/12=16x
12/13=17x
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKranjska Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKranjska Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 04, 2013 1:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/174245643
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 22, 2014 1:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45
Prispevkov: 678


http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-slovenska-kronika/174257396
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Novosti Slovenija 2012/2013
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB