Avtor |
Sporočilo
|
nino |
Objavljeno: Sob Jan 11, 2014 2:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2008 23:23 Prispevkov: 45
|
to sezono sem bil 1x na snegu na rogli meseca decembra:) meni ni jasno kdaj bom začel smučat:) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
modri mislec |
Objavljeno: Sob Jan 11, 2014 9:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 18:14 Prispevkov: 85 Kraj: slovenska bistrica
|
Koliko sem jaz opazoval se pohorci borijo z vsemi možnimi metodami tudi z navozom snega iz prog na povezave in trase-dokler jim nebo zmankalo snega tudi tam.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
svfilip |
Objavljeno: Sob Jan 11, 2014 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
modri mislec je napisal/a: | Koliko sem jaz opazoval se pohorci borijo z vsemi možnimi metodami tudi z navozom snega iz prog na povezave in trase-dokler jim nebo zmankalo snega tudi tam.  |
Mas prav, je gospod Rečnik lepo povedal, kak je vsaki teden vozo s sabo gor šaufle, da so lahko krpali povezavo. Sicer pa danes super dan na Arehu, cojza je ostala trda do konca. Žirafe pa ponovno stojijo na svojih mestih.
lp svfilip  _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Sob Jan 11, 2014 10:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21 Prispevkov: 197 Kraj: maribor
|
Ja saj vceraj so celi dan metali sneg na povezave pa tudi zirafe stojijo,vsa cast pohorcem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iLoveSkiing |
Objavljeno: Sob Jan 11, 2014 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Feb 2013 18:28 Prispevkov: 130
|
Zdaj bom izpado totalno neumno ampak kaj so žirafe? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Sob Jan 11, 2014 11:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3277
|
Bitja, ki na našem območju ne koristijo kaj preveč...
Drugače pa zares, so tiste visoke štange ob robovih proge, uporabljajo se pa za zasneževanje. Na Pohorje pripeljane ob izgradnji piskra, ostale so le tiste, ki imajo na sebi svoje kompresorje, tiste brez, ki so bile planirane za na desno stran piskra gledano navzdol, pa izginile kdo ve kam, linija z kompriminarim zrakom pa tako ostaja še nedolžna...
Nazadnje urejal/a lenko Sob Jan 11, 2014 11:22 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iLoveSkiing |
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Dans šel malo iz firbca pogledat, stanje katastrofa, nevem kak dolgo bo to še zdržalo če nebo kmalu kaj snega ali temperatur za zasneževanje. Spodnji ( zaprti del ) ruške zgleda zelo žalostno, celi v travi praktično. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andmer99 |
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24 Prispevkov: 219
|
iLoveSkiing je napisal/a: | Dans šel malo iz firbca pogledat, stanje katastrofa, nevem kak dolgo bo to še zdržalo če nebo kmalu kaj snega ali temperatur za zasneževanje. Spodnji ( zaprti del ) ruške zgleda zelo žalostno, celi v travi praktično. |
sem tudi jaz bil danes gori, stanje glede snega je res katastrofa. je pa bila takoj zjutraj do 10h cojzarica glede na razmere naravnost perfektna: trdo a ne ledeno, proga praktično prazna, tako da se je dalo zelo lepo peljati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
modri mislec |
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 7:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 18:14 Prispevkov: 85 Kraj: slovenska bistrica
|
Mislim da na vremenske razmere kakšne so ni tako slabo.Res pa je da bo najverjetneje naslednja žrtev Ruška!!!!!!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andmer99 |
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
modri mislec je napisal/a: | Mislim da na vremenske razmere kakšne so ni tako slabo.Res pa je da bo najverjetneje naslednja žrtev Ruška!!!!!!  |
še bolj kritična je povezava nazaj iz cojzarce na ruško. če bo jutri zgoraj namesto snega spet deževalo, jo bo dokončno pobralo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andmer99 |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2014 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
andmer99 je napisal/a: |
še bolj kritična je povezava nazaj iz cojzarce na ruško. če bo jutri zgoraj namesto snega spet deževalo, jo bo dokončno pobralo. |
Moja zla slutnja se je žal uresničila, povezavo je že danes mahnila Matilda, pa še niti ni bilo padavin. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2014 12:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Saj za povezavo se je vedlo da jo bo pobralo,ce bi blo na ruski progi se dosti snega sem preprican da bi jo krpali dokler bi slo.Ampak tudi na ruski je ze bolj malo snega.Upajmo da cim prej pride mraz. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iLoveSkiing |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2014 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
andmer99 je napisal/a: | andmer99 je napisal/a: |
Moja zla slutnja se je žal uresničila, povezavo je že danes mahnila Matilda, pa še niti ni bilo padavin. |
Ajajaj..
Za ruško pa tut izjemno slabo kaže glede na te napovedi, ponavadi sem optimist ampak ne vidim kak bo zdržala še do naslednega tedna.
Me prav zanima kaj bojo pohorci zdaj naredili, zaprli vse skup dokler nebo kakega mraza pa snega al še kr naprej laufali mašinerijo čeprav nebojo dobili praktično nič profita od gostov, pa še 15? karte imajo kar je za to ponudbo dosti preveč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2014 1:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
15 evrov za to ponudbo da je prevec pa kaj ti mislis da elektrika nafta pa zaposleni,da je vse to zastojn.se mi zdi cist pravicna cena. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Faraonka |
Objavljeno: Tor Jan 14, 2014 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2014 18:39 Prispevkov: 53
|
Ja, 15 eur je preveč, glede na to da je karta v normalnih razmerah okoli 30 eur če se ne motim. Tukaj pa zaj dam 30 eur če se hočem dvakrat peljat v teh razmerah. Dajte no. Pol pa naj zaprejo, pa počakajmo na prave razmere. Proti naravi ne moremo nič. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|