Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog na Krvavcu!

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 17, 18, 19  Naslednja
 Stanje prog na Krvavcu! « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
gost2
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 01, 2006 8:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45

Na hrvaškem forumu skijanje.hr sem našel tri morda ne najbolj ostre,
a vseeno zaradi svoje velikosti lepe fotografije razgleda z vrha Krvavca.
Avtor jih je posnel 17. decembra lani na en lep, morda malce vetroven dan.
Ker posnetkov iz te smeri na tem forumu ni veliko, sem jih presnel...

pogled mimo RTV "dimnika"

pogleda v smeri Doma na Krvavcu

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Andy
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 01, 2006 9:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 19:19

Ali je bil kdo na krvavcu zadnjih nekaj dni, namreč zanima me kakšne so kaj proge, ker se je otoplilo, jaz nameravam it jutr pa me zanima.
Nazaj na vrh
Gaj
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 01, 2006 9:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45
Kraj: Ljubljana - Center

Poglej na konec dvanajste strani, bil vceraj..

Se fotkica..

mark
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 02, 2006 9:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 11:28

Gaj je napisal/a:
Vreme je bilo perfektno, brez oblacka, na recimo 1000m pa se je prav videl pas goste goste megle in si imel obcutek kot da si na drugem planetu Skratka, sneg zjutraj 8:45 je bil tako hudicevo trd in zbit da mi dan prej nabruseni robniki prijeli prakticno nic, cez uro ali dve je bilo odlicno, takrat sem sele zacel uzivat, nasmucal sem se.. Bilo je pa presenetljivo veliko ljdudi za torek, nekih vrst na sedah ni bilo, vecino je bilo tako da si se pripeljal, vtaknil karto in odpeljal, vendar sem pa stal ene parkrat na njivicah recimo 3 min, ko smo pa se odpeljali pa so bili avtomobilu parkirani do sestice, kar tudi se nisem videl med tednom..

Do kdaj je sneg bil ok, kdaj so se kucli nardil oz. kdaj je sneg postal totalno mehek
Gaj
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 03, 2006 11:42 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Izredno pozno, sneg je bil izredno strjen in trd, robniki do cca 10-11h niso prijeli ma niti malo, tokrat konkretnih kucljev nisem docakal..
Andy
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 03, 2006 1:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 19:19

Jaz sem bil na Krvavcu včeraj, vreme je bilo sončno, ljudi je bilo presenetljivo dosti za četrtek.

Glede prog pa tole: do prib. 11-ih so bile vse proge lepo utrjene in trde, po tej uri se je začelo topiti na progah, ki so na vzhodni legi (npr. proga, ki povezuje Krvavec z Križiščem)

Ostale proge so ostale "vozne" skoraj do konca.

Tako, da mi ni žal da sem šel, če bo čas in če bo vreme lepo grem tudi naslednji teden.
Nazaj na vrh
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2006 8:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Veter, veter, veter... pa še malo minusa za povrh in je prava vetrovna sibirija...

Drugače pa OK.
Gaj
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2006 8:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Špik kdaj bomo uzrli kako snemalsko akcijo ?
baltic
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 11, 2006 3:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Kraj: Kranj

Včeraj bil,proge so ble vredu,vreme pretežno oblačno,sončka bl mal,odprte vse žičnce,dopoldan so mel ene tekme ali treninge pa je bil en del piste zaprt.Drgač je blo vredu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
gost2
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2006 12:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 17:45

Na spletni strani RTV SLO je objavljena reportaža o Krvavcu pozimi in poleti.

Krvavec pozimi
http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=298

progi ob dvosedežnici Tiha Dolina, v ozadju "nova" proga št. 4

akumulacijsko jezero za zasneževanje na vrhu Zvoha

popularna "plaža" v Tihi Dolini s sončnimi terasami

dvojna dvosedežnica Njivice I+II in progi ob njej

meglice pod RTV stolpom

pogled v smeri doma na Krvavcu

hm, malce nepregledna infotabla

Krvavec poleti
http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=103
Nazaj na vrh
Jano
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2006 12:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 23:18
Kraj: Ljubljana

A lahk kdo kej napiše.. kaj se kej gor dugaja! Mogl bi snežit, jest upam.. pa kolk je kej snega, pa kakšn je, pa če ga sproti ratragirajo... Pa kej gužve gor?

Jest mislm da se nam zdej po počitncah kr obeta, še ene par fantastičnih tednov gor na Krvavcu!
Špik
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2006 5:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Letos pa nimam največje sreče z vremenom, takrat ko sem bil prost ni bilo ravno smučarsko vreme...
No danes je bilo vsaj malenkost boljše, dopoldan je bilo celo nekaj sonca, nato pa se je vreme počasi začelo kvariti (moti me edino megla). Smuka je odlična, nekaj novega snega, proge urejene, pretirane gneče pa kljub počitnicam ni bilo (ob povratku sem videl parkirane avtomobile do sedmice).
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 08, 2006 7:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Danes smo imeli namen mal gor sprobat celc. Malo pred pol deveto smo prišli do konca Grada, kjer se je začela kolona. Polniti se je začela že sedemka, zato smo raje obrnili in šli na Cerkno. Kolona je bila do Cerkelj, ljudi s smučmi v smeri Krvavca, pa smo srečevali do Vodic. Kaj takega še nisem videl
Špik
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 08, 2006 7:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Leopold je napisal/a:
Danes smo imeli namen mal gor sprobat celc. Malo pred pol deveto smo prišli do konca Grada, kjer se je začela kolona. Polniti se je začela že sedemka, zato smo raje obrnili in šli na Cerkno. Kolona je bila do Cerkelj, ljudi s smučmi v smeri Krvavca, pa smo srečevali do Vodic. Kaj takega še nisem videl

Je bilo kar nekaj ljudi gor... sam ni bilo pretirane gneče (vsaj na Gspinci ne). drugače pa boljše in lepše ne bi moglo biti!
Tomaž
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 09, 2006 11:14 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54
Kraj: moste

Špik je napisal/a:
Leopold je napisal/a:

Je bilo kar nekaj ljudi gor... sam ni bilo pretirane gneče (vsaj na Gspinci ne). drugače pa boljše in lepše ne bi moglo biti!
Res je bilo ogromno ljudi gor,sploh,ker je bila sreda.Vendar se na žičnicah ni čakalo predolgo,pa tudi proge so zdržale cel dan.Še nekaj dni nas bo na sredo spominjala barva na obrazu.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 17, 18, 19  Naslednja Stran 13 od 19

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog na Krvavcu!
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net