| Avtor |
Sporočilo
|
| Bronco |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 2:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31 Prispevkov: 177 Kraj: Maribor
|
| marko je napisal/a: | | Glede na to, da še nikoli nisem bil na Pohorju na nočni mi ni nekaj jasno. Kako je lahko taka nora gužva na smučišču? Saj določeno ozko grlo predstavljajo že naprave in je stanje podobno kot podnevi. Največ ljudi se lahko pelje s kabinko, torej morajo na Čopko. Potem bi moralo na spodnji sedežnici do stadiona biti čisto spodobno |
Kabinka je nova in požira vse brez problema. Spodnja sedežnica do stadiona (Radvanje) ne obratuje, prav tako stadion ni odprt za občo rajo. Gužva je posledica raznih cenejših kart, ki veljajo ob četrtkih, in pa predvsem snega v dolini, kateri vzbudi pri ljudeh željo po smučariji. Čeprav je hecno, da so bile proge recimo prejšnji teden, ko je bila okolica še čisto zelena, dosti bolje pripravljene in posledično, zame osebno, smučarija dosti boljša.
So pa imeli včeraj težave tudi s Poštelo, katera je lahko naložila max dva smučarja, ker so se samo dvojna vratca pred trakom odpirala... Ve kdo kaj več?...
Čeprav to ni predstavljalo nekega problema, velika večina smučarjev itak vozi v dolino, le peščica nas tu pa tam sede na Poštelo.
ME pa veseli da so MB slalom zasneževali tudi po strmini, to pomeni, da se bo najbrž v kratkem odprl.
Mogoče kdo ve kako kaj kaže z X-i? Videc, Partizanka, povezave? Verjetno se še ne bo odprlo, ker je sedaj najbrž prioriteta lisica in stadion? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Bronco |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 2:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
| Bronco je napisal/a: |
Mogoče kdo ve kako kaj kaže z X-i? Videc, Partizanka, povezave? Verjetno se še ne bo odprlo, ker je sedaj najbrž prioriteta lisica in stadion? |
So mi kar Pohorci odgovorili na svoji strani:
SMUČARSKA POVEZAVA MED BOLFENKOM IN AREHOM SE BO PREDVIDOMA ODPRLA V SOBOTO! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| miki |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3717 Kraj: Maribor
|
| Bronco je napisal/a: | | Čeprav je hecno, da so bile proge recimo prejšnji teden, ko je bila okolica še čisto zelena, dosti bolje pripravljene in posledično, zame osebno, smučarija dosti boljša. |
Ja vidiš, to pa je fenomen ki ga osebno nikoli ne bom razumel. Folk mora očitno najprej skidat sneg z dvorišča, da dobi željo po smučanju. Gledam webcame in se ne morem načuditi od kod so se naenkrat vzeli vsi ti smučarji. Pa je smučarija v tem trenutku zagotovo slabša kot teden dni nazaj: mrzlo, slaba vidljivost, proge razrite že eno uro po začetku obratovanja. Ampak saj ni treba da midva razumeva ... _________________ Sezona 2025/2026: 3 smučarskih dnevi = 2 x Kitzsteinhorn,1 x Meli. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| fischerpro3 |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1774 Kraj: sun city
|
| Bronco je napisal/a: | Res je, v tor in sre ni bilo niti približno takšnega kaosa. Grem si danes malo živčke spočit na nočno. Upam, da ne bom prišel domov še bolj znerviran.  |
Ribnica je zame rešitev.....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| svfilip |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2012 14:25 Prispevkov: 193 Kraj: Maribor
|
Jaz sem opazil podobno.Ko je bilo zinaj vse zeleno ampak mrzlo sem prjatlem reko ce se gremo smucat pa so rekli da se tak ni snega pa nic ne dela copka je bla ze odprta.Podobna se dogaja tudi z videcem in partizanko skoraj noben izmed mlajsih ne ve kje sploh to je jaz tudi nisem vedo pa so mi pohorci povejali.Zato videc ni nikoli tak zabasan (no saj to je boljse )
Grem dans na nocno pa bom malo povejal kak je kaj s postelo.
l.p. svfilip _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| PohorskaVzpenjača |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Avg 2011 11:46 Prispevkov: 276 Kraj: Maribor
|
Jaz grem danes malo na nočno, jutri pa skijanje na puno, upam, da bo Partizanka taka kot mora bit ker potem bo to 1A smučarski dan ...  _________________ 2013/14 1x dnevna 13x nočna
2012/13 25x dnevna 20x nočna
2011/12 23x dnevna 18x nočna
Najnovejši video: http://youtu.be/Cc4PfsCz4hI |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| svfilip |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Jutri se odpira povezava do areha.Jutri se zapera proga pod lukejem zaradi priprav na golden fox, s tem se odpira mariborski slalom oz. postela.Stadion je ze steptan a zaprt. Danes bila nocna super prve tri runde v dolino super, potem malo slabse. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| miki |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3717 Kraj: Maribor
|
| svfilip je napisal/a: | | Jutri se zapera proga pod lukejem zaradi priprav na golden fox (...) | Madona kako se jim mudi z zapiranjem , spomnim se da so bila leta ko smo po 'lisičkini' progi smučali še v torek, če je bila tekma v soboto. Res pa takrat ni bilo naravnega snega, ampak samo trd 'nastreljan' sneg ki ga pred tekmo itak ni bilo treba kaj dosti preparirati. Za Stadion pa pomoje prihaja odločilnih 20 - 30 ur, vidim da so vklopili vse topove do doline. Upam da mraz zdrži vsaj do nedelje zjutraj, to bi moralo biti dovolj ... _________________ Sezona 2025/2026: 3 smučarskih dnevi = 2 x Kitzsteinhorn,1 x Meli. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| svfilip |
Objavljeno: Pet Jan 18, 2013 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
| miki je napisal/a: | | svfilip je napisal/a: | | Jutri se zapera proga pod lukejem zaradi priprav na golden fox (...) | Madona kako se jim mudi z zapiranjem , spomnim se da so bila leta ko smo po 'lisičkini' progi smučali še v torek, če je bila tekma v soboto. Res pa takrat ni bilo naravnega snega, ampak samo trd 'nastreljan' sneg ki ga pred tekmo itak ni bilo treba kaj dosti preparirati. Za Stadion pa pomoje prihaja odločilnih 20 - 30 ur, vidim da so vklopili vse topove do doline. Upam da mraz zdrži vsaj do nedelje zjutraj, to bi moralo biti dovolj ... |
Miki to mi je rekel pohorc ki je pobiral kolicke na tej progi.Stadion pa je completos zratrakiran.Jutri pa seveda preizkušanje videca in na bojno fronto partizanov  _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| lenko |
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 12:27 am Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3308
|
| Citiram: | | MIRANOVA A PROGA OB VL. HABAKUK BO ZAPRTA DO 14.00 URE |
Toliko o predčasnem zapiranju. Si si kar narobe intrepetiral, svfilip Čez vikend definitivno ostaja odprto. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| svfilip |
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 8:15 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
| lenko je napisal/a: | | Citiram: | | MIRANOVA A PROGA OB VL. HABAKUK BO ZAPRTA DO 14.00 URE |
Toliko o predčasnem zapiranju. Si si kar narobe intrepetiral, svfilip Čez vikend definitivno ostaja odprto. |
Oprosti sem tudi sam opazil na spletni strani. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| priško |
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 8:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2012 23:28 Prispevkov: 30
|
| fischerpro3 je napisal/a: | | Bronco je napisal/a: | Res je, v tor in sre ni bilo niti približno takšnega kaosa. Grem si danes malo živčke spočit na nočno. Upam, da ne bom prišel domov še bolj znerviran.  |
Ribnica je zame rešitev.....  |
ne delaj mi gužve tu gor...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| volki |
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 8:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 18:54 Prispevkov: 194 Kraj: Maribor
|
Tudi včeraj na nočni kar veliko ljudi, se je pa dalo kar dobro nasmučat, saj se je novo zapadli sneg že delno sprijel z podlago. Je pa vzdušje ob progah prav veselo, saj so vse koče polne in kuhano vino teče v potokih.
Kot je že zapisal Miki, mora očitno pasti naravni sneg, da smučarji pridejo na Pohorje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Bronco |
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 1:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Tudi meni je bilo včeraj na nočni super. Ljudi sicer nekaj ampak ni bilo pretirane gneče kot dan poprej. Zvečer ponovim, ju3 pa stestirat X-e. Jupi
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| svfilip |
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 3:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Bil dans gor. Na partizanki se vidi malo korenin a lepo porihtano.Videc perfektem.Vlecnica videc pa manj saj je stekala da so eni tudi pes sli gor a cez kako uro je spet delala zdaj dela.Postelo so odprli samo spodnji del in se ta je tak leden ali ve kdo zakaj?Na arehu je bilo drugace perfektno jutri ponovim. _________________ sezona 2015/2016=8dni:3xKaprun, 1xObertauern, 3x Mb. Pohorje, 1x Mb. Pohorje nočna |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|