Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije 2011/2012

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije 2011/2012 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Damjan-doc
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2012 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 23:31

Odlično, vse je razjasnjeno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dolenc
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2012 3:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Damjan-doc je napisal/a:

Ja kje sta pa potem 1 in 2 rdeča , če gledamo po sliki od desne proti levi in, če je na moji fotki slikana rdeča-tretja proga.
A Stari vrh malce zavaja s tem zemljevidom??

Prva rdeča je od vrha vlečnice, druga rdeča na tvoji fotki pa se začne nižje, in gre po desni strani gozdička gledano navzdol. Ali sta to res dve različni progi pa kakor vzameš
stenmark
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 9:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Mar 2008 0:53

Sedaj pa vlečnica Stari vrh (sidro) dela tudi uradno, oz. je odprta za vse smučarje. Vsaj tako piše na spletni strani. Tako, da bo treba preizkusit progo z vrha, ki običajno dobro zdrži čez cel dan, ker je manj prometa, kot na sedežnici.

http://www.snezni-telefon.si/giz_clani_mobi.asp?ID=12
Nazaj na vrh
__Ziga__
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 1:05 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18

Včeraj bil na nočni. Pohvalno pripravljene proge, res odlične, ravno prav mehko zame, zelo malo ljudi, morda me je motilo samo to, da je bila zaprta zadnja strrmina (pod in ob sedećnici) oz.da je bilo odprto samo okoli.

Potem pa še treba mal pograjat: Jst ne vem al folk dela gor samomor al tekmuje da nardi čim več fur v treh urah al da gre čim hitrej. Dobro, tisti ki zna, naj gre hitro, ne pa nekateri brez kontrole nad sabo kr drvi dol, kako bo potem imel še kontrolo nad drugim, če je že nad samim sabo nima!?!? Ne vem, ne razumem smučarjev, ki po celi strmini naredijo 3 zavoje. Sam smučam zelo dobro, vendar počasi (slalom), zato namesto 3 zavojev naredim 50 zavojev, kar te seveda tudi bolj utrudi. Vendar to je meni užitek.....morda zato ne razumem zgoraj omenjenih kamikaz......
Nazaj na vrh
jest_
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 9:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:10

Tudi jaz sem bil včeraj na nočni. Proge zelo vredu, bili sta le dve ledeni plošči (vsaj jaz sem videl dve). Ljudi je bilo glede prejšnje dni kar precej, saj je imela Hella iz Ljubljane neko tekmo. O kamikazah, katerih govori Žiga... Mene osebno ni ogrožal nihče, sem bil pa vsakokrat pozoren na dva "elanovca", ki sta sicer res vozila hitro, ampak sta zadevo obvladala profesionalno. Tudi jaz bi enkrat rad tako smučal.

lpp
Nazaj na vrh
Dreamliner
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 11:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Feb 2012 14:19

se strinjam z obema, proge so urejene,gužve ni bilo pretirane.

kare se pa tiče "elanovcev": sam imam tudi zelo dobro opremo, vendar me ponavadi večina ljudi prehiti, ker probam kar se da obremeniti smučko in delati ostre zavoje.

ponavadi so problem ljudje, ki nimajo kondicije in niso sposobni kontrolirati smuči, zato jih rajši kar spustijo.

je pa tudi res, da če želiš delati lepe in enakomerne zavoje, je to na naših smučiščih pogosto problem, ker so na nekaterih delih preozka.
Nazaj na vrh
Damjan-doc
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 1:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 23:31

Mislim, da je predvsem problem v miselnosti smučarjev, kako zelo dobro smučajo.
Dejansko opažam, da 60% folka nima pojma oz. ima zelo malo smučarskega znanja, 20% nas je solidnih smučarjev, 20% pa resnično obvlada.
Sam se nimam za nobenega vrhunskega smučarja, ampak ko primerjam večino folka sem dejansko vedno vesel, da sem prišel po vsakem spustu z celi okončinami do sedežnice, da nisem dobil kakšnega Fitipaldija v rebra.
Nazaj na vrh
__Ziga__
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 3:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18

Damjan-doc je napisal/a:
Mislim, da je predvsem problem v miselnosti smučarjev, kako zelo dobro smučajo.
Dejansko opažam, da 60% folka nima pojma oz. ima zelo malo smučarskega znanja, 20% nas je solidnih smučarjev, 20% pa resnično obvlada.
Sam se nimam za nobenega vrhunskega smučarja, ampak ko primerjam večino folka sem dejansko vedno vesel, da sem prišel po vsakem spustu z celi okončinami do sedežnice, da nisem dobil kakšnega Fitipaldija v rebra.

Točn tko, dobr povedano in z vsem se strinjam. Tud sam sebe imam za tukaj nekje....
Nazaj na vrh
stenmark
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2012 5:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Mar 2008 0:53

Tudi jaz se strinjam, da obstaja določen procent smučarjev, ki precenjuje svoje zmožnosti, ne ve, kaj je to varnostna razdalja in premalo upošteva druge smučarje. Hitra karving vožnja pride v poštev le, če je proga skoraj prazna, sicer se je treba sprijazniti s slalomskimi zavoji. Je pa vseeno sedajle pravi čas za smuko. Včeraj so bile proge odlične.

Takih pa se je treba izogibat, razen če to ni Srečkov pokal
Nazaj na vrh
rannt
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2012 3:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17

Bodo jutri dopoldne na Starem Vrhu odprte vse proge, ali bo mogoče že kaj zaprto zaradi priprav na Pokal Loka?
Nazaj na vrh
janez
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2012 3:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

kriza starega vrha je preveč zmogljiva 6seda za tako progico ,lp
Nazaj na vrh
rannt
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2012 4:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17

janez, a to naj bi bil odgovor na moje vprašanje?

Sem pa medtem že dobil uradni odgovor:

Citiram:
Popravek, že jutri bo večinoma zaprta vzporedna proga ob sidri. Bodo treningi. Torej leva proga če gledaš navzdol.
Nazaj na vrh
SUSTI
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2012 6:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 22:49

Včeraj na Starem vrhu prav lep skoraj kičast karving dan, ker jer bilo res zelo malo ljudi, se je dalo krasno vozit. Proga urejena zelo pohvalno, brez ledu in kupov, sneg trd in močno pomrznjen, da so robniki lepo prijeli. Je pa pihal zelo močan veter ki je kvaril drugače lep dan. Res pohvala žičničarjem. Ne vem pa kaj je z vlečnoico Valentin..kar stoji.. Tudi včeraj so imeli na levi progi od zgoraj trening slaloma, vozili so se pa le z vlečnico in je bila 6 seda prazna. Recimo jim tekmovalci (mladina) so začeli trening zelo pozno, brez vsakega ogrevanja pred vožnjami, odpeljali so le nekaj voženj, nato pa sedeli dolgo časa pri spodnji postaji. S takim delom še dolgo ne bomo imeli tekmovalcev v svetovnem vrhu, pa brez zamere..
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2012 6:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Valentin je out, zaradi slabe kvalitete izdelave remont ni prišel več v poštev, posledično tudi dovoljenja ni.
mlavta1
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 8:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smučarski vaditelj
Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30

Še en posnetek sankaške proge.

http://www.youtube.com/watch?v=2KCNF7vx8Ck

Opozarjam da to je bilo po zaprti sankaški progi, na smučišču pa tudi skoraj ni bilo ljudi. In pa tisti ki je snemal ve kaj se pravi smučanje. Če bi pa to izvajal podpovprečni smučar pa ne bi bilo varno pod nobenim pogojem

p.s. na FB strani bo ta teden upam še nekaj filemčkov... http://www.facebook.com/StariVrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Naslednja Stran 9 od 13

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije 2011/2012
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net