Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2011/2012

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2011/2012 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
cimbalca
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 26, 2011 10:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 1:40

Bil danes na Krvavcu. ob 8:50 sem komaj našel parking na kamnolomnem parkirišču pod gondolcami. Za mano je folk moral parkirat precej stran in uporabiti avtobus. Pred Gospinco ni bilo ne vem kakšne gužve. Šestseda je bila pa oblegana z izmenjajočo se gužvo Na trenutke 5m čakalne vrste, na trenutke pa vse do pass blokov. Na štirisedi ni bilo vrste. Na traku in talerčkih tudi ne, njivice 2-3m čakajočoh na obeh dvosedežnicah, dvosedežnica Kriška planina prazna. Zvoh zaprt. Proti 11 uri je gneča dobivala na teži, vendar kolikor sem jaz izkusil se je folk gnetel le na šestsedi do vrha. Smučat se je dalo še kar lepo. Nanosi snega so pa bili prisotni že od zjutraj, ledene plošče so se najbolj kazale na poti od vrha do Gospince. Ob času kosila je gneča na smuččišču malo popustila le naval na šestsedo ne. Snowborder. A kamenja se pa ne bojiš? Na krvavcu ga je kolikor hočeš. Jest sem danes kar dva oreng skalnata izstrelka povozu. Ne vem. Če te toliko drsanje po tvojem bordu moti ga pa snemi in pod pazduho.
medo
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 8:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2007 0:06

Saj bo po novem letu sneg pa se vam ne bo treba drenjati tam gor pa modelov gledat ki se pridejo kazat z novo opremo. Bomo tut tamali zalaufal mašinerijo pa boste pri nas smučal na praznih progah. Morm pa še nabavt ta znani krvavški meter za merjenje snežne odeje. Da ne bomo celo zimo zaostajal. Pa lep pozdrav, zaenkrat še premalosneženi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Matic
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 8:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Na temo hoje po tuji smučarski opremi v gneči se je nabralo kar nekaj sporočil, ki sem jih zdaj premaknil v svojo temo: http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=2758

Torej prosim da se ta offtopic nadaljuje tam, tu pa dalje o Krvavcu.. hvala!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pribo8
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 9:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2009 21:15

Danes sem bil na krvavcu da sem sprobal novi snow park bilo je uredu samo vsi objekti se niso bili postavljeni postavljeno so imeli 1 navadn box 1 curved box 1 rail 2 skakalnici in big air jump ki se ni bil pošejpan
Vreme je bilo soncno samo zame pretoplo sem pa tja se je tudi kaksen kamencek pokazal
Dardo
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 9:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Feb 2009 23:15

Koliko so pa kj kikerji visoki.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vrabec
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 10:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2011 11:23
Kraj: radolca

prvo kot prvo big airov sploh ni, drugače pa sta spodnja 2 kikerja ki sta največja velikosti: MALI:5-8m veliki pa nekje do 13m
Nazaj na vrh
dragec
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 11:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2010 23:43
Kraj: Ljubljana

Evo danes sem bil na Krvavce; smuka odlična do 11ih ali mogoče do 12ih, a ob 12ih je bla že velika gneča, odprli so Zvoh, odlično pripravljena proga in danes tud top zame...prilagam slike, na zadnji sliki pa je zvoh nekje ob 11:30....že kar dobro načeta proga...Ledenih ploskev pa ni blo, razen na mestih mal bl poledenela proga....kar mi pa itaq ustreza...

Mölltaler Gletscher 3x, Krvavec 3x, Nassfeld 2x, Katschberg 1x, San martino di castrozza 3x, Vogel 1x
sezona 2011/2012
Val Gardena 6x, Krvavec 5x, Stari vrh 2x, Vogel 1x
sezona 2012/2013
Krvavec 1x, Stari vrh 3x, nato poškodba kolena.
sezona 2013/2014
Krvavec 6x, Bormio 7x, Vogel 4x.
sezona 2014/2015
Krvavec 1x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2011 11:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20
Kraj: Domžale

pribo8 je napisal/a:
Danes sem bil na krvavcu da sem sprobal novi snow park bilo je uredu samo vsi objekti se niso bili postavljeni postavljeno so imeli 1 navadn box 1 curved box 1 rail 2 skakalnici in big air jump ki se ni bil pošejpan
Vreme je bilo soncno samo zame pretoplo sem pa tja se je tudi kaksen kamencek pokazal

torej je odprtega približno 1/4 parka, ampak tudi to je bolje kot nič. zanima me še koliko kamenja je po progah.
Nazaj na vrh
winter
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2011 9:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2011 21:37

Prodam karto na kateri so 3 dnevi za katerikoli dan v tednu za krvavec- rogla.
Cena dan 21 eur skupaj 63 eur.

070/879602
Nazaj na vrh
pepsi89
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 31, 2011 7:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2010 20:10

Bil danes na Krvavcu in res odlična smuka je bila, ne preveč velika gužva, vreme lih tapravo. Prava milina za smučat.
Nazaj na vrh
anzex1
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 31, 2011 8:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2011 18:59

kakšna je situacija glede kamenja? je že kaj bolše? kot sm neki gledu se v ponedeljek/torek obetajo padavine
Nazaj na vrh
pepsi89
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 31, 2011 8:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2010 20:10

anzex1 je napisal/a:
kakšna je situacija glede kamenja? je že kaj bolše? kot sm neki gledu se v ponedeljek/torek obetajo padavine

Meni se je zdela uredu situacija.
Nazaj na vrh
vrabec
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 03, 2012 9:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2011 11:23
Kraj: radolca

koliko snega je nasulo danes
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 03, 2012 9:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20
Kraj: Domžale

okoli 20 cm.
Nazaj na vrh
Davor
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 04, 2012 4:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 14:05

dons sm bil gor, pa niti približno nisem videl, kje bi lahko nasulo +20cm :| podlaga je dokaj ledena, nevem, meni osebni ni glih všeč :/
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  Naslednja Stran 9 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2011/2012
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net