Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov
 
Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   
 
Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Zlata Lisica

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 43, 44, 45  Naslednja
 Zlata Lisica « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 11:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

No, to pa je lepo da je enkrat vroča debata brez moje udeležbe (Ledenko + Polde) ! Če bi se moral odločiti, bi se raje postavil na Polde - tovo stran:
Citiram:
Če bi šel merit % koliko smučišč je v Sloveniji zaprtih za raznorazne tekme, potem bi bili mi zkoraj gotovo v svetovnem vrhu.
Nikoli nisem šel tega meriti, ampak subjektivno imam tudi jaz tak občutek.

Citiram:
Turistično smučanje in z tem tovrstna industrija bosta zamrla, če ne bo propagirano z svetovnim pokalom.
Ta 'argument' že leta poslušam od Branikovcev, ampak mu ne verjamem povsem.

Tukaj moram nekaj vriniti: ne bi rad sprožil histeričnih reakcij ene ali druge strani, vesel pa bom resne debate. Saj tudi sam ne vem če pravilno razmišljam:

Po eni strani: sploh ni nobenega dvoma da reklama, ki jo prinašajo tekme, pripelje tudi mnogo turističnih smučarjev. V zadnjih letih je ta fenomen opazen predvsem pri naših južnih sosedih: mnogo jih pride na Pohorje(za en dan, pa tudi za ves teden), da bi vsaj enkrat smučali tam kot Janica. Včasih 'vlečem na ušesa' njihove pogovore in sem take debate slišal več kot samo enkrat.

Po drugi strani pa: če bi tekme svetovnega pokala res prinesle smučarskim centrom toliko dobrega, bi pri nas morala biti Pohorje in Kranjska Gora daleč pred ostalimi smučišči, pa vemo da ni tako. Kako za vraga pa uspeva Rogli, Krvavcu in Cerknemu? Pa poglejmo v tujino: menda ne bo kdo resno trdil da je npr. Kitzbuehel boljše smučišče od Ischgla? Res ima vsako leto svoj spektakel na Petelinjem Grebenu, na preostalem delu smučišča pa tudi še enosedežnice in cel kup starih in počasnih dvosedežnic. Ischgl pa nima nobenih tekmovalnih ambicij, nikoli ni gostil pomembne tekme, vseeno pa je njihovo smučišče s šest- in osemsedežnicami za svetlobna leta pred kitzbuehelskim. Torej se da imeti odlično turistično smučišče tudi brez (nedvomno pomembne) reklame, ki jo prinašajo tekme?

Citiram:
Veliko avstrijskih smučišč ima kako progo namenjeno le tekmovanjem in treningom. Tja rekreativcev ne spustijo.
A res? Potem pa jaz hodim na napačna smučišča . OK, spomnim se Innerkremsa, vselej ko vodim podobne debate s kako osebo iz okolice Branika mi servirajo to smučišče, ki pogosto zapre več kot polovico svojih prog za tekme in/ali treninge. Ampak: Inerkrems je v Avstriji izjema, ne pravilo! Skromno smučišče (po velikosti), Bogu za hrbtom, ne bi preživelo v konkurenčnem boju z velikimi turističnimi centri, pa si je našlo tržno nišo in organizira treninge, FIS-tekme, mislim da so gostili že državna prvenstva raznih držav od Slovenije do Nizozemske. Sploh nimam nič proti, so se pač znašli po svoje. Mene niti malo ne mika da bi zavil tja. Pa na ledenikih, sploh jeseni, tudi kar radi zapirajo za tekmovalce.

Drugače pa, če malo pobrskam po spominu: kaj imajo skupnega Schladming, Flachau, Wagrain, Mokrine, Osojščica, Peca, Saalbach - Hinterglemm, Zell am See, Soelden, Lech/Zuers, Ischgl, Galtuer, Kappl? Natančno, v vseh sem v preteklih letih smučal, ponekod 1 dan, drugod tudi ves teden - in nikjer nisem naletel niti na eno progo ki bi bila zaprta zaradi treninga ali tekme. Na drugi strani se spomnim le dveh smučišč z zaprtimi progami: St. Anton (tja tudi zlepa ne bom več šel) in Zauchensee. Torej: ne trdim da se v Avstriji nikjer ne zgodi da naletiš na progo ki je zaradi treninga ali tekme zaprta, je pa ta verjetnost mnogo mnogo manjša kot pri nas. Ali pa imam pač izjemno srečo v življenju - kar pa tudi ni slabo .
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zelenec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 12:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17
Prispevkov: 192


Največji problem tega, da so v SLO smučišča zaprta za tekme, je v tem, da so precej manjša in da jih je nasplošno manj, kot npr. na Koroškem. Posledica majhosti pa je na vsakem področju univerzalnost (kot v glasbi..), zato se morajo naša smučišča prilagajati vsem uporabnikom in ne morejo razmišljati o specializaciji v smislu Innerkremsa ali Ischgla. Zelo podobno je recimo na Moltalu v jesenskih mesecih, ko so ostala smučišča zaprta in se morajo na majhnem smučišču razporediti tekmovalci, tekači, rekreativni smučarji in še kdo. Zadnja leta redno hodim na odprja sezone, ki pa so bila resda vedno v Italiji - še vedno je bila kakšna proga zaprta:
- Passo Tonale: zaprta proga na ledeniku in ena v vasi
- Predazzo: zaprta proga v Obereegnu (tekma evropskega pokala)


Tudi jaz se sprašujem kakšen neposredni učinek ima Zlata Lisica za mariborsko smučišče. Verjetno je to zanemarljivo, toda kljub temu sta iz drugih vidikov obe tekmi (MB in KG) zelo pomembni in se je zanju vredno truditi tudi vnaprej - o tem sploh ne bi smelo biti dvoma.

Citiram:
Torej se da imeti odlično turistično smučišče tudi brez (nedvomno pomembne) reklame, ki jo prinašajo tekme?


Mislim enako - odlično smučišče ne more živeti brez reklame, razlika je samo v tem, da za reklamo nekatera smučišča poskrbijo preko tekem, druga pa preko drugih marketinških aktivnosti. Recimo st. Moritz in Davos pa tudi St Anton in Ischgl se propagirajo kot središče svetovnega (prva dva) in nemškega (druga dva) jet seta, le ta pa se ne identificira s tekmami svetovnega pokala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 1:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14
Prispevkov: 1017


miki je napisal/a:


Citiram:
Turistično smučanje in z tem tovrstna industrija bosta zamrla, če ne bo propagirano z svetovnim pokalom.
Ta 'argument' že leta poslušam od Branikovcev, ampak mu ne verjamem povsem ...

... če bi tekme svetovnega pokala res prinesle smučarskim centrom toliko dobrega, bi pri nas morala biti Pohorje in Kranjska Gora daleč pred ostalimi smučišči, pa vemo da ni tako. Kako za vraga pa uspeva Rogli, Krvavcu in Cerknemu?


Generalno gledano, mislim da bi bila smučarija kot rekreacija brez tekem in TV prenosov sigurno manj popularna in razširjena kot je sedaj.
_________________
Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 3:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Kaj pa menite o pripravi proge. Očitno priprave sploh ni bilo, saj +2 stopinje ni temperatura, pri kateri se ne bi dalo odlično pripraviti proge. Mene je že tisti način priprave (da se je par mandeljcev do nezavesti karvalo po progi) nekoliko začudil, saj se tako proga uniči, ne pa pripravi. ALi so na Pohorju že slišali za snežni cement?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 3:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


miki je napisal/a:

1.) Po eni strani: sploh ni nobenega dvoma da reklama, ki jo prinašajo tekme, pripelje tudi mnogo turističnih smučarjev. V zadnjih letih je ta fenomen opazen predvsem pri naših južnih sosedih: mnogo jih pride na Pohorje(za en dan, pa tudi za ves teden), da bi vsaj enkrat smučali tam kot Janica. Včasih 'vlečem na ušesa' njihove pogovore in sem take debate slišal več kot samo enkrat.

2.) Po drugi strani pa: če bi tekme svetovnega pokala res prinesle smučarskim centrom toliko dobrega, bi pri nas morala biti Pohorje in Kranjska Gora daleč pred ostalimi smučišči, pa vemo da ni tako. Kako za vraga pa uspeva Rogli, Krvavcu in Cerknemu? Pa poglejmo v tujino: menda ne bo kdo resno trdil da je npr. Kitzbuehel boljše smučišče od Ischgla? Res ima vsako leto svoj spektakel na Petelinjem Grebenu, na preostalem delu smučišča pa tudi še enosedežnice in cel kup starih in počasnih dvosedežnic. Ischgl pa nima nobenih tekmovalnih ambicij, nikoli ni gostil pomembne tekme, vseeno pa je njihovo smučišče s šest- in osemsedežnicami za svetlobna leta pred kitzbuehelskim. Torej se da imeti odlično turistično smučišče tudi brez (nedvomno pomembne) reklame, ki jo prinašajo tekme?

3.) OK, spomnim se Innerkremsa, vselej ko vodim podobne debate s kako osebo iz okolice Branika mi servirajo to smučišče, ki pogosto zapre več kot polovico svojih prog za tekme in/ali treninge. Ampak: Inerkrems je v Avstriji izjema, ne pravilo! Skromno smučišče (po velikosti), Bogu za hrbtom, ne bi preživelo v konkurenčnem boju z velikimi turističnimi centri, pa si je našlo tržno nišo in organizira treninge, FIS-tekme, mislim da so gostili že državna prvenstva raznih držav od Slovenije do Nizozemske. Sploh nimam nič proti, so se pač znašli po svoje. Mene niti malo ne mika da bi zavil tja. Pa na ledenikih, sploh jeseni, tudi kar radi zapirajo za tekmovalce.

4.) Drugače pa, če malo pobrskam po spominu: kaj imajo skupnega Schladming, Flachau, Wagrain, Mokrine, Osojščica, Peca, Saalbach - Hinterglemm, Zell am See, Soelden, Lech/Zuers, Ischgl, Galtuer, Kappl? Natančno, v vseh sem v preteklih letih smučal, ponekod 1 dan, drugod tudi ves teden - in nikjer nisem naletel niti na eno progo ki bi bila zaprta zaradi treninga ali tekme. Na drugi strani se spomnim le dveh smučišč z zaprtimi progami: St. Anton (tja tudi zlepa ne bom več šel) in Zauchensee. Torej: ne trdim da se v Avstriji nikjer ne zgodi da naletiš na progo ki je zaradi treninga ali tekme zaprta, je pa ta verjetnost mnogo mnogo manjša kot pri nas. Ali pa imam pač izjemno srečo v življenju - kar pa tudi ni slabo .



1.) Slovenija je mnogo bolj polna Hrvatov kot bi bila brez Kostelićev.

2.) Prednost reklame vezane na svetovni pokal ne občutijo toliko posamezna smučišča, kot pa celotna tovrstna industrija. Poglej odgovor 1.)

3.) Avstrijci imajo toliko smučišč, daslahko nekatere rezervirajo za tekmovalce, pa se jim nikjer ne pozna.


4.) Predvsem na Peci, v Schladmingu in Flachauu si imel neznansko srečo ali pa nisi prišel do zaprtih prog.


Kraischberg je npr. tipičen primer smučišča, ki za potrebe borderjev zapre glavno dostopno progo.





lp
Sašo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 3:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14
Prispevkov: 1017


marko je napisal/a:
Kaj pa menite o pripravi proge. Očitno priprave sploh ni bilo, saj +2 stopinje ni temperatura, pri kateri se ne bi dalo odlično pripraviti proge. Mene je že tisti način priprave (da se je par mandeljcev do nezavesti karvalo po progi) nekoliko začudil, saj se tako proga uniči, ne pa pripravi. ALi so na Pohorju že slišali za snežni cement?


Najbrž jih je vse skupaj malo presenetilo, so pa temperature malo nad 0 najslabše za pripravo proge (le ta ni bila nič zmrznjena od prej + naravni sneg) saj za snežni cement prime samo v primeru zadostne količine vode. In tudi prirava s snežnim cementom je kar zahtevna, saj če ga posuješ samo po površini narediš par centimetrov debelo trdo skorjo, ko pa se to enkrat predre je pa "štala".

Se zgodi...
_________________
Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zelenec
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 3:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17
Prispevkov: 192


Citiram:
Kaj pa menite o pripravi proge. Očitno priprave sploh ni bilo, saj +2 stopinje ni temperatura, pri kateri se ne bi dalo odlično pripraviti proge. Mene je že tisti način priprave (da se je par mandeljcev do nezavesti karvalo po progi) nekoliko začudil, saj se tako proga uniči, ne pa pripravi. ALi so na Pohorju že slišali za snežni cement?


Po moje je glede na 30 letne izkušnje Brankovcem že potrebno zaupati in verjeti, da se spoznajo na pripravo proge. Verjetno so, glede na lego smučišča, kar svetovni prvaki v "čaranju" kolikor toliko dobrih pogojev.

Bolj se mi zdi, da se letos res ni dalo izvleči kaj več. Pomisli na dež okoli novega leta, kasneje kakih 20 cm novega mokrega snega in praktično zadnjih 5 dni nočne temperature okoli ničle.

Dejstvo je, da so pri pripravi proge marskidaj še vedno najbolj pomembni naravni pogoji in da vsi ostali ukrepi, od sneženega cementa do karvanja in ne vem še česa, ne pomagajo dosti. Sploh karvanje bi lahko bil poskus v stilu" kar bo pa bo".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
baltic
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 4:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Prispevkov: 641
Kraj: Kranj

Pomoje so tekme dobra reklama,te "tavelke" pa tut pomoje ne motjo smučarjov,saj se o tekmi govori in tisti,ki hočejo smučat pač zavijejo na drugo smučišče tisti dan.Pa tudi drugače trajajo zapore samo tam 1 teden.Zoprne pa so mi tiste "tamale" tekme,ki pogosto sploh napisene niso ali pa moreš brskat met eventi,pa tut zaporo proge ne označijo na netu.To sm pred 2 leti doživu na Tonale,ko so mel ene mladinske tekme,pa treningi na Hintertuxu pa Molltalu.Sam mislm da bi smela smučišča za tekme in treninge,razen tavelkih,uporablat za to določeno progo.

Sicer pa,od česa več zaslužjo:od sindikalnih tekem ali rekreativcev?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 4:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Prispevkov: 2833
Kraj: Ljubljana

Špik je napisal/a:
marko je napisal/a:
Kaj pa menite o pripravi proge. Očitno priprave sploh ni bilo, saj +2 stopinje ni temperatura, pri kateri se ne bi dalo odlično pripraviti proge. Mene je že tisti način priprave (da se je par mandeljcev do nezavesti karvalo po progi) nekoliko začudil, saj se tako proga uniči, ne pa pripravi. ALi so na Pohorju že slišali za snežni cement?


Najbrž jih je vse skupaj malo presenetilo, so pa temperature malo nad 0 najslabše za pripravo proge (le ta ni bila nič zmrznjena od prej + naravni sneg) saj za snežni cement prime samo v primeru zadostne količine vode. In tudi prirava s snežnim cementom je kar zahtevna, saj če ga posuješ samo po površini narediš par centimetrov debelo trdo skorjo, ko pa se to enkrat predre je pa "štala".

Se zgodi...

To za premalo vode bi morda kupil, če bi bilo Pohorje v Dubaju, oz. kje drugje sredi puščave.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2006 5:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14
Prispevkov: 1017


marko je napisal/a:
Špik je napisal/a:
marko je napisal/a:
Kaj pa menite o pripravi proge. Očitno priprave sploh ni bilo, saj +2 stopinje ni temperatura, pri kateri se ne bi dalo odlično pripraviti proge. Mene je že tisti način priprave (da se je par mandeljcev do nezavesti karvalo po progi) nekoliko začudil, saj se tako proga uniči, ne pa pripravi. ALi so na Pohorju že slišali za snežni cement?


Najbrž jih je vse skupaj malo presenetilo, so pa temperature malo nad 0 najslabše za pripravo proge (le ta ni bila nič zmrznjena od prej + naravni sneg) saj za snežni cement prime samo v primeru zadostne količine vode. In tudi prirava s snežnim cementom je kar zahtevna, saj če ga posuješ samo po površini narediš par centimetrov debelo trdo skorjo, ko pa se to enkrat predre je pa "štala".

Se zgodi...

To za premalo vode bi morda kupil, če bi bilo Pohorje v Dubaju, oz. kje drugje sredi puščave.


Nisem mislil premalo vode v akumulacijah in vodovodih ampak v snegu samem. Najbrž so pričakovali kakšno stopinjo manj in bi bilo vse OK. Potem pa se je pojavil problem, kako v kratkem času sneg primerno "našpricat", snežni cement spraviti tudi pod površino, vse skupaj lepo zravnat in progo pustiti pri miru nekaj ur.

Pa raje ne bom preveč pametoval, ker ne vem točno kaj se je dogajalo na Pohorju. Priprava proge pa je v takih razmerah sigurno zelo zhtevna naloga.
_________________
Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miki
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 10, 2006 6:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Prispevkov: 3437
Kraj: Maribor

Zgleda, da Pohorci vseeno niso bili čisto nedolžni:

http://www.delo.si/index.php?sv_path=43,50&id=52d29b1a99a8fcd5aab0e2d38dd28b3504&source=Slovenske+novice

Zanimiv je predvsem odstavek:
Citiram:
Hude napake mariborskih pripravljalcev proge je posredno potrdil direktor alpskega smučarskega sklada Klemen Bergant: ?Sol, ki so jo namestili na progo, zaradi vlage ni zagrabila tako, kot če ne bi bilo megle. Sneg je mrtev, gre za ogromne kristale in sneg se razvodeni.?

O Slovenskih novicah sicer nimam dobrega mnenja (milo rečeno ), ampak če je Bergant res to izjavil, pa bo že nekaj na tem. Mimogrede, podobne informacije sem neuradno dobil tudi danes od ljudi iz Branikovih krogov ...
_________________
Sezona 2023/2024: 39 smučarskih dni = 24 x Pohorje, 3 x Rogla, 2 x Osojščica, Krvavec, 1 x Trije Kralji, Klippitz, Salzstiegl, Gitschberg, Plose, Seiser Alm, Tri Cime, Kope.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ledenko
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 10, 2006 10:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49
Prispevkov: 1891


miki je napisal/a:
Zgleda, da Pohorci vseeno niso bili čisto nedolžni:

http://www.delo.si/index.php?sv_path=43,50&id=52d29b1a99a8fcd5aab0e2d38dd28b3504&source=Slovenske+novice

Zanimiv je predvsem odstavek:
Citiram:
Hude napake mariborskih pripravljalcev proge je posredno potrdil direktor alpskega smučarskega sklada Klemen Bergant: ?Sol, ki so jo namestili na progo, zaradi vlage ni zagrabila tako, kot če ne bi bilo megle. Sneg je mrtev, gre za ogromne kristale in sneg se razvodeni.?

O Slovenskih novicah sicer nimam dobrega mnenja (milo rečeno ), ampak če je Bergant res to izjavil, pa bo že nekaj na tem. Mimogrede, podobne informacije sem neuradno dobil tudi danes od ljudi iz Branikovih krogov ...




Enakovreden temu je sneg ob cesto. Sneg in sol, sol in moka...
Zadnjič je bila v medijih ena skakalnica, na katero so navozili obcestni sneg. Rezultat je bil mokast in povsem neuporaben.



lp
Ledenko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Atomic
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 12:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obvlada dile
Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58
Prispevkov: 649


Ali mislite, da bo letos zlata lisica v Mariboru. Če pogledam na Web cam je stanje u KrG veliko boljše.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
rok__1
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 1:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 20:03
Prispevkov: 33


kolk sn jas slisu bo lisica v KG
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 1:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34
Prispevkov: 3118


zakaj pa te pripravljajo stadion???
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 43, 44, 45  Naslednja Stran 3 od 45

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Zlata Lisica
Pojdi na:  



Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 


© 2006-2014 - smucisca.net
Powered by phpBB