Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Mölltal 2011/12

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Naslednja
 Mölltal 2011/12 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Charlie Uno
PrispevekObjavljeno: Pet Okt 28, 2011 5:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 18:09

Ali pa prenizke plače...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
freeskifreak
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 29, 2011 10:06 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Feb 2011 22:41

Cene so primerne, saj njihove plače so dovolj visoke+ bolje manj ljudi na smučišču kot pa več in majnše cene kart? To se predvsem vidi na cenejših smučiščih ko se smučajo "sulice" ki vozijo nevarno.

P.S. zanima me pa stanje na smučišču (kamenje gužva kakšen sneg je?)
samokham
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 29, 2011 11:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

A je bil kdo danes gor? Morda grem jutri gor, pa me zanima kako je te dni z gužvo? hvala za odg.
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 29, 2011 11:55 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

lenko je napisal/a:
Čakajte, karta pride 40?? In potem imamo slovenci preslabo infrastrukturo, in premalo kilometrov prog, za takšno ceno karte?

Pa s kom se ti primerjaš?
Nazaj na vrh
gas
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 29, 2011 5:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2010 12:26
Kraj: Jesenice

samokham je napisal/a:
A je bil kdo danes gor? Morda grem jutri gor, pa me zanima kako je te dni z gužvo? hvala za odg.

Midva sva bila danes gor. Sicer ne vem kaj je za tebe gužva za mene je danes bla,... cel kup tekmovalcev, potem pa ski opening, pa ski opening od ene češke agencije. danes sem imel občutek da sva več čakala v vrstah kot smučala

Sem pa mal gledal smuče in je nekaj udarcev od kamna, tako da ta je Predvsem zadnja strmina proti gondoli je bila žhhe ob 12h fajn zrajsana...
2014/2015: 33
2015/2016 34x
2016/2017: 1x Moeltall, 1xKatchi, 1x Turrach, 2x Nassfeld
Nazaj na vrh
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 29, 2011 7:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 11:51
Kraj: Ljubljana

Da se navežem na predhodnike, res je bila danes gneča, za mene sicer pričakovana, kot vsako leto ob tem času. Gneča bo trajala vse štiri praznične dni. Dosti turistov je prišlo za vse praznične dni. Slovenci danes niso prevladovali, največ Čehov, postaja pa 'Meli' bolj mednaroden. Danes sem pogrešal predvsem 'kockaste', ni jih bilo dosti. Kar se tiče tekmovalcev, jih je veliko, pospravijo pa kole ob 11 uri, kar je odrešilno za zgornje proge. Že zjutraj me je presenetilo dejstvo, da proge zgoraj niso bile ratrakirane, vrsta na šestsedi je bila že zjutraj ob prihodu, dvoseda groza od vrste, na štirisedežnici pa je nastala nekoliko pozneje. Vremensko je bil dan optimalen, sončen in topel, na 3100nm nekje +2 stopinji. Proga proti spodnji postaji gondole pa je spustila. Snega več kot prejšnji vikend, zemlja in kamni na spodnjem delu gondole, ko se uniči proga.

Nekaj slikovnega materiala:
Iz zgornjega dela štirisede 'Alteck', lepa panorama, kar se tiče terena pod sedežnico je leva proga problematična, na ozkem delu, sploh danes, ko je bila gneča. Bodo pa tukaj lepi tereni za freeride, ko bo več snega.

Črna proga mi je všečna v tem ravnem delu, samo danes....

Nastanejo lepi panoramski posnetki (Črna proga ne dvosedi)

Ledeniško jezero je iz te perspektive prekrasno.

Popoldanska slika, proge so se izpraznile in so fajn razrite, za sladokusce pa ....

Gneča ob vračanju, na spodnjem ozkem delu sem tudi jaz dobil navkljub pazljivosti manjšo prasko.

Lep pozdrav
P.s.: za vse smučarje in deskarje, ki gredo te dni na Mölltal, samo opozorilo, ne se preveč razburjat nad gnečo, tako pač je vedno med prazniki. Danes so bila recimo vsa parkiršča poooolna, jaz še nisem videl nikoli toliko železja na kolesih tukaj.

Nazadnje urejal/a Age Ned Okt 30, 2011 9:42 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 29, 2011 9:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Živijo!
Hvala za lepo reportažo in podatke o gneči.
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 12:03 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Kraj: NSK Staat Maribor

V petek je bilo manj ljudi kot na isti dan pred enim letom - seveda pa precej manj kot na Age-vih fotkah. Verjetno je zaradi tega ostala crna proga pod novo sedeznico Alteck zelo trda, razen na dnu, kjer je zelo ozka (tam je pokukalo na povrsino tudi par kamenckov). Nova rdeca proga z Altecka pa bi bila kar solidna, ce ne bi bilo tiste nerodne strmine, ki jo je ze miki obdelal... No ja, upam, da bodo to do naslednje sezone popravili.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gas
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 9:43 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2010 12:26
Kraj: Jesenice

Če sem prav v videl Čehi danes zaključujejo ski opening. Tako da verjetno zna biti jutri in pa v torek manj gužve....

h
2014/2015: 33
2015/2016 34x
2016/2017: 1x Moeltall, 1xKatchi, 1x Turrach, 2x Nassfeld
Nazaj na vrh
otiv
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 4:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2011 19:04

Gre kdo jutri smučat na molltal?? Mislite da bo gužva?
Nazaj na vrh
everts72
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 6:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Mi gremo, glede gužve ti pa ne znam povedat, ker grem prvič gor

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
boštl
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 6:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Sep 2010 17:41

Ob pol osmih bil na parkirišču,se vkrcal šele na drugi vlakec.Zjutraj nekaj gužve,vendar se je smučišče vidno polnilo.ob devetih je Alteck nekako še pobiral(čeprav je crknil trak in mislim da je delal počasneje kot prejšnji vikend),na Panorambahnu pa se je vrsta daljšala.Ko sem se naveličal Altecka,sem na Panorambahnu čakal cca20minut.Potem pa napaka,spust do jajčkov,čakanje naslednjih 15 min.Nekje po dvanajsti se je stanje z vrstami nekako normaliziralo,ledenik je popustil,smuka je bila odlična .Moram pa reči,da kljub vrstam za sedežnice na progah ni bilo pretirane gužve.Torej najlepše takoj zjutraj in po dvanajsti,tiste dobri dve urci gužve se je dalo nekako prebavit.
Nazaj na vrh
mndrin
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 8:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Nov 2010 19:09

Jutri grem prvič na Mölltaler, kaj naj vpišem v GPS Flattach ali Innergragant? Je dovolj zgodaj, če se odpravim iz Ajdovščine ob 5 uri?
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 8:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Ti dj kr Flattach, pol maš itak tolk velko tablo nad cesto, da že skor ne morš falit .
A ve kdo kakšen "vozni red" imajo zjutraj na Karavankah?
Mazo
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 30, 2011 8:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 22:39
Kraj: Mislinja

Boštlovemu poročilu ni kaj dodati, dopoldne kar velika gneča-sploh na Panorambahnu, ampak se da preživet. Še malo slik

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18  Naslednja Stran 7 od 18

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Mölltal 2011/12
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net