Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Fischer RC4 - Super race SC 10/11 Zlom na pol in garancija

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 Fischer RC4 - Super race SC 10/11 Zlom na pol in garancija « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
smitko
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 02, 2011 11:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2006 10:11
Kraj: mb

tam si pri nakupu plačal tudi zavarovanje ,ki velja 1 leto
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drobizek
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 12:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 11:00

ne bi vedel, v glavnem, zamenjali so brez problema.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 1:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Meni so v trgovini Sport2000 zamenjali zlomljene palice (pa jim po moje ne bi bilo treba). Mogoče bi prebral garancijo,kaj pokriva in vprašal na tržno inšpekcijo.
Nazaj na vrh
matko8
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 9:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2010 17:46

drobizek je napisal/a:
Hmm, pred nekaj leti sem zlomil atomicove 10 11, takoj za ploščo. Brez problemov sem dobil nove smuči. Res pa je, da sem jih kupil v Avstriji.Sem pa vsaj lahko pogledal njihovo zgradbo.Na njih je na veliko pisalo CARBON... V notranjosti ni bilo ne duha ne sluha o kakem karbonu, samo steklena vlakna in pena ... Pa vseeno je bila tista smučka ena boljših kratkih smuči, ki sem jih kdaj vozil.

se ne spoznam čist na karbon ampak mislim da so steklena vlakna karbonska....
FoX
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 9:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Apr 2008 13:04
Kraj: SG

matko8 je napisal/a:
drobizek je napisal/a:
Hmm, pred nekaj leti sem zlomil atomicove 10 11, takoj za ploščo. Brez problemov sem dobil nove smuči. Res pa je, da sem jih kupil v Avstriji.Sem pa vsaj lahko pogledal njihovo zgradbo.Na njih je na veliko pisalo CARBON... V notranjosti ni bilo ne duha ne sluha o kakem karbonu, samo steklena vlakna in pena ... Pa vseeno je bila tista smučka ena boljših kratkih smuči, ki sem jih kdaj vozil.

Steklena in karbonska vlakna sta dva različna pojma, steklena so ponavadi bele ali rumene barve, karbonska pa tipične sive...
Nazaj na vrh
kaawac
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 9:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 19:46

marko je napisal/a:
Meni so v trgovini Sport2000 zamenjali zlomljene palice (pa jim po moje ne bi bilo treba). Mogoče bi prebral garancijo,kaj pokriva in vprašal na tržno inšpekcijo.
Je res da je stvar šele na začetku nisem vprašal,očitno ni rešliva takoj bomo videli kako bo šlo naprej.Za enkrat še zbiram informacije.
Nazaj na vrh
kaawac
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 9:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

smitko je napisal/a:
Kako ali je artikel zavarovan tudi v tem primeru?
Nazaj na vrh
drobizek
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 03, 2011 10:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

FoX je napisal/a:
matko8 je napisal/a:
drobizek je napisal/a:

Steklena in karbonska vlakna sta dva različna pojma, steklena so ponavadi bele ali rumene barve, karbonska pa tipične sive...

Se spoznam na karbon in ostale kompozitne materiale in še zdaleč ni isto steklena ali karbonska vlakna. Drugače pa so steklena vlakna, ko so prepojena s smolo skoraj brezbarvna oziroma belkasta(razen takrat, ko je smoli dodano barvilo), rumen je kevlar, karbon pa je črn, če je lakiran pa ima značilen 3D lesk.
Nazaj na vrh
kaawac
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 1:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

drobizek je napisal/a:
FoX je napisal/a:
matko8 je napisal/a:
drobizek je napisal/a:

Se spoznam na karbon in ostale kompozitne materiale in še zdaleč ni isto steklena ali karbonska vlakna. Drugače pa so steklena vlakna, ko so prepojena s smolo skoraj brezbarvna oziroma belkasta(razen takrat, ko je smoli dodano barvilo), rumen je kevlar, karbon pa je črn, če je lakiran pa ima značilen 3D lesk.
Jaz pa vem kake barve so vlakna v-SC- RC4 -u glavnem najbolš je da take stvari ostanejo NE VIDNE.
Nazaj na vrh
drobizek
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 8:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

se strinjam!
Nazaj na vrh
smitko
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 5:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Mar 2006 10:11
Kraj: mb

kaawac je napisal/a:
smitko je napisal/a:
Kako ali je artikel zavarovan tudi v tem primeru?

ti si jih kupil pri nas ,poskusi pa spisat en dopis pa ga pošlji do uvoznika pa v centralno firmo pa to nakaži tudi uvozniku ker kar tako če res nisi preteral smučka ne bi smela se zlomit ampak to le ti veš kaj si delal ,če res nisi preteral bi jaz na tvojem mestu vztrajal da ti dajo novi par malo bi medije omenjal pa inštitut jože štefan tam znajo tudi taki stvari pridet do dna ponavadi to kulturno omenjaj ne grozi ampak poudarjaj da bi rad druge kupce zaščitil ker ti si tako al tako nasankal ,verjemi večina takih primerov se iz komercialnih razlogov dobro konča nikoli pa ne zahtevaj samo eno smučko vedno par ker če je napaka je lahko v celi seriji,malo vztrajnosti dosti e-mailov pa se ti bo trud izplačal ,samo vprašanje je račun star 30 takrat lahko reklamacijo uveljavlaš v trgovini pa naj se potem oni zezajo
Nazaj na vrh
kaawac
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 06, 2011 9:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Trbiž učira,smo lih malo premalo navijal tko da je bla Tina odlična 4. Dans pa do fula!!!!!!!!Gas upam da ji ne poč smučka ker je zakon punca :)in si zasluži zlato jeeeee
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Stran 2 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Fischer RC4 - Super race SC 10/11 Zlom na pol in garancija
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net