|
fischer progressor |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
s1 |
Objavljeno: Čet Jan 27, 2011 9:00 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 15:58 Prispevkov: 187 Kraj: Gorenjska
|
Ja no, v navadni trgovini a la Intersport ipd, se takih dil GS in SL res ne da kupit, RC in SC pa...Zato pa so zastopniki , ki imajo tudi svoje trgovine. Sam takle čas je zmerej težko, edino, če jim roba ostaja...  _________________ 2015/2016 - 32x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Jan 27, 2011 9:28 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
marko je napisal/a: | Thazz je napisal/a: | marko je napisal/a: |
Pa predlagam, da nehamo mešat ta izraz trgovinske, saj je tudi WC serija trgovinska (GS z radijem 27 metrov), netrgovinske so pa tiste, s katerimi smučajo tekmovalci in se jih ne da kupiti v trgovini (dodatno ojačane, prilagojene individualnim potrebam). |
V kateri trgovini jih lahko kupiš WC serijo? |
Na tejle strani http://www.fischerskis.com/en/ pod service izbereš dealer locator ali pa sales worldwide. Pri nas dobiš samo Vita marketing, prepričan pa sem, da je med prodajalci tudi kakšen z internetno prodajo. Pri vita marketing (sem preveril) jih lahko kupiš (da ne bo spet kakšne dileme in razpravljanja o trgovskih in netrgovskih, govorim o RC4 WC GS, 27 m radija), je rekel, da morajo preveriti, če so na zalogi, drugače jih naročijo. |
Eno je kupit pri generalnem zastopniku in drugo v trgovini (npr. Tesma, Intersport, Hervis, Giga SB-shop....in še en kup privatnih)...strinjam se , da se da smuči naročit (sem naročal pri Kolletniggu v Murecku in sem jih dvignil čez par dni v trgovini, oni so jo pa naročili direktno v tovarni). Npr. Dynastar bi si lahko posebej naročil, da mi tekmovalko pripeljejo (skupaj z ostalimi za klube) do generalnega zastopnika....in svojo Fischer WC GS (so ostale od lanske sezone, ker se je ena tekmovalka malo zakalkulirala pri številu smuči zanjo in so ostale)dilo so mi poslali po hitri pošti iz skladišča Vita Trebnje.....ne vem pa če imajo svojo trgovino v kateri lahko kupiš te smuči.....BTW sam sem osebno mnenja, da se trgovinam enostavno ne splača imet takšnih smuči v prodaji-to je na zalogo. Prvič takšne smuči jemljejo sila redki posamezniki, drugič cena takšne smučke bi bila v trgovini (seveda mora imeti trgovec svoj masten zaslužek) po moji presoji vsaj 800-1000 ?, kar dodatno zniža možnost prodaje (ob prepdpostavki, da tak par smuči za tekmovalca v skladišču stane - spet kalkuliram 300-500 ?)....... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s1 |
Objavljeno: Čet Jan 27, 2011 3:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 15:58 Prispevkov: 187 Kraj: Gorenjska
|
No evo, zato pa tudi obstajajo hipermarketi in butiki. V hiperja greš nabavljat vsakdanjo dokaj ugodno robo, medtem ko greš v butik po specialne dobrote...A je tako  _________________ 2015/2016 - 32x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Jan 27, 2011 3:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
normalno, da je...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|