|
 |
|
Ficher superrace SC nove- UGODNO! |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
markxx |
Objavljeno: Sob Nov 20, 2010 12:42 pm Naslov sporočila: Ficher superrace SC nove- UGODNO! |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 20:29 Prispevkov: 125
|
Hoj,
Od kolega v Nemčiji, ki se ukvarja s servisi in izposoja smuči v smučarskih centrih sem dobil po ugodni ceni smuči Fischer Sueprrace SC, 160cm. Torej model 2010/2011. Smuči so nove, nerabljene, še v foliji.
Ker sem se odločil, da obdržim lanskoletni veleslalomski model jih prodajam po ugodni ceni. V Sloveniji jih v splošnem prodajajo po 500 do 600 EUR.
Če je kdo zainteresiran za te smuči ali pa pozna koga, ki bi ga smuči zanimale, naj se mi javi. Če pa kdo potrebuje drugo dolžino, pa eventualno še lahko vprašam, se bi še dale dobit po podobni ceni. _________________ Sezona 2009/2010: 3xKatschberg, 6xKaprun/Zell am See, 6xKrvavec, 5xGolte, 1xVišarje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeX |
Objavljeno: Sob Nov 20, 2010 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50 Prispevkov: 211
|
Če ima kdo namen kupovat tele smuči in jih ni kupil včeraj v Hervisu, je zamudil fajn akcijo, ker so jih 18. in 19.11. ponujali po 379,99 eur
Drugače sem pa tudi jaz malo gledal ponudbo v Nemčiji in Avstriji in so te zadeve gor bistveno cenejše kot pri nas.
Kolk pa imaš ceno? En kolega kupuje smučke pa mu lahko omenim. Ne vem pa če išče ravno to.. _________________ Powered by Elan SLX Waveflex Fusion, Elan GSX Waveflex Fusion, Elan 82XTI Amphibio, Fischer Worldcup SL & Fischer Worldcup GS Masters |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markxx |
Objavljeno: Sob Nov 20, 2010 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeX |
Objavljeno: Sob Nov 20, 2010 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50 Prispevkov: 211
|
Ql, ugodno za slovenske razmere
Bom posredoval link naprej
LP, J _________________ Powered by Elan SLX Waveflex Fusion, Elan GSX Waveflex Fusion, Elan 82XTI Amphibio, Fischer Worldcup SL & Fischer Worldcup GS Masters |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markxx |
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Saj, ce pa v Nemciji kupujes in imas sreco, da jo dobis dovolj poceni, moras se pa itak placat postnino, pa si ze zelo blizu te cene.
Ce najdes interesenta SUPER! _________________ Sezona 2009/2010: 3xKatschberg, 6xKaprun/Zell am See, 6xKrvavec, 5xGolte, 1xVišarje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Ned Nov 21, 2010 7:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|