|
 |
|
Tecno pro |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
cvetko |
Objavljeno: Sre Mar 03, 2010 5:38 pm Naslov sporočila: Tecno pro |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 10:13 Prispevkov: 29
|
Nekje sem zasledil, da smučke techno pro izdeluje elan. Zanima me če ima kateri izkušnje s temi smučkami? Drugači sem najbolj zagret za Fisher Viron 6 (v intersparu za 270 ? ), priporočate kaj drugega? 100kg, 184cm, nevem še kaj recimo povprečen smučar. To je to!
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tbostjan |
Objavljeno: Čet Mar 04, 2010 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 11:11 Prispevkov: 13
|
Haha največji hec pa je, da vse vejo kje kdo kaj izdeluje in s kakimi materiali,Zase pa niso spoboni povedat kdo jim dela te dile (je pač poslovna skrivnost).Mi je pa najbolj hecno ker so vsi trgovci in tudi na testih naučeni in vsi trobijo isto (poslovna skrivnost,pa tko dalje...), k bi poslušal trgovce Herbalifa al pa amawaya:) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cvetko |
Objavljeno: Pet Mar 05, 2010 10:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 10:13 Prispevkov: 29
|
Fida mas kak test od blue xenon v primerjavi z drugimi konkurenčnimi smučmi?
Rad bi si kupil boljše smuče, da nebi kupoval čez 2 leti novih, naj poven primer. Ko sem kopuval tenis lopar (obožujem tenis) sem prvo kupil nekaj za začetnike (saj tenisa nisem igral do te vsaj 7 let podobno kot je zdaj z smučanjem, sem tenis takrat pred leti kar obvladal, tudi smučanje sem znal odlično pa čeprav sem sedaj star komaj 23) no, kupil sem prvega, sem mislo to je to, sem proti koncu predlanske sezone ze težil k boljšemu loparju. Ga kupim, potem igram dobro, sam bil mi je prelahek, je brat kupil novega, probam z njegovim je imel 300g, manjšo glavo in manjši ročaj, je bil še boljši. Ampak proti koncu lanske sezone mi je že bil prelahek, nisem mogo odigrati kot bi hotel. Sem dobil za moj rojstni dan od punce novi lopar, ki sem si ga sam izbral. Seveda z še manjšo glavo, težji lopar drugačno težišče. Ne dopušča napak. Čeprav še nisem igral z njim, pa upam da je za par let to to. Rad bi si kupil smuče malo boljše, da nebi mejavo,kot tenis loparje, če me razmite
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Amater:) |
Objavljeno: Pet Mar 05, 2010 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01 Prispevkov: 487
|
Zelo lepo, da si delil svoje teniške izkušnje, ampak nihče ti kaj dosti ne more pomagati, če ne opišeš svojih dosedanjih izkušenj v - smučanju. Višina/teža, koliko dobro smučaš, koliko dni na leto smučaš, kakšne izkušnje imaš s smučkami, itn...
Je razlika ali boš sedaj po 30 dni na snegu s smučarskim učiteljem ali pa 5x po en dan malo za hec. V slednjem boš rabil kar nekaj let, da boš prerasel svoje smuči...
Sicer pa, če boš kupil ene tekmovalne, ti nikoli ne bodo preslabe in jih imaš lahko za celo življenje?  _________________ 10/11: 21x
11/12: 16x
12/13: 13x
13/14: 12x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FIDA |
Objavljeno: Pet Mar 05, 2010 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 13:13 Prispevkov: 78 Kraj: Prevalje in Ljubljana
|
cvetko je napisal/a: | Fida mas kak test od blue xenon v primerjavi z drugimi konkurenčnimi smučmi? |
Na testih zmeraj testirajo najboljše modele, zato Xenon Blue ni bil na kakšne uradnem testu, saj ni najboljši model v allmountain razredu FIDA.
Pridi v nedeljo, 7.3., na Krvavec in jih sam prizkusil in primerjaj z vsemi modeli FIDA ter ostalimi znamkami, ki bodo sodelovali na smučarskem izzivu (Elan, Fischer, Rossignol). Boš lahko neposredno primerjal različne znamke in primerljive modele.
Podrobnosti so na http://www.fidasports.com/KV/Aktualno/Novice/noviceizpis/tabid/133/smid/617/ArticleID/20/reftab/39/Default.aspx |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|