|
Kope - aktualne informacije 2009/2010 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
gasperv |
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 9:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 9:34 Prispevkov: 27 Kraj: Dolenjska
|
bil vceraj. najbrz bi lahko vedel, da se na praznik in ob soncnem vremenu bolj splaca it hodit al pocet kaj drugega.ljudi je bilo ogromno.
sem pa na kopah bil nazadnje v osnovni soli, kar pa je ze dolgo.in sem pozabu kako lepo je.
moram en dan nazaj. med tednom najboljse. da se navozim. _________________ lp
G.
sezona 2009/2010: 3x Turracher Höhe, 1x Mölltal, 2x Kr. Gora, 4x Krvavec, 1x Stari Vrh, 1x Rogla. 3x Bela, 1x Kope |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
gasperv je napisal/a: | bil vceraj. najbrz bi lahko vedel, da se na praznik in ob soncnem vremenu bolj splaca it hodit al pocet kaj drugega.ljudi je bilo ogromno.
sem pa na kopah bil nazadnje v osnovni soli, kar pa je ze dolgo.in sem pozabu kako lepo je.
moram en dan nazaj. med tednom najboljse. da se navozim. |
Gužva je bila zasluga nedelovanja Kaštivnika, ker je baje "crknil" nek rele na štirisedežnici....bil pa je zares krasen dan...BTW na Kaštivniku (še vedno) ne znajo ratrakirat  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
janez |
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12 Prispevkov: 226 Kraj: brežice
|
ka ste pa potem delal na kopah če je kaštivnik crknu .saj drugje ni kej smučat saj proge so še samo će je bila taka gužva kot drugot si se na pungertu ene 4krat pelju za dnevno karto ,ane  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FoX |
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 4:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Apr 2008 13:04 Prispevkov: 45 Kraj: SG
|
Zdaj pa ne vem ali so naprave krive (Leitner) ali pa samo ne znajo delati z njimi Ja ratrakiranje je bol bogo to se ve.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zlatko83 |
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 5:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 10:29 Prispevkov: 168
|
V ponedeljek je res crknu Kaštivnik, ampak jaz sem šel na pir, pa mi ni nič manjkalo. Po kakšni dobri uri so ga popravli, za nagrado pa še odprli črno progo. Res sta kakšni dve kopnini na strmini, pa v izteku, ampak vse označene, smučarija, pa boljše, da ne omenjam, ker boste pol vsi tam gor.
Rdeča zjutraj fenomanalna, kasneje pa so se že malce delali kupi, kar je ob novozapadlem snegu za pričakovat. Vsem, ki vam ne paše to, ali ono, svetujem, ostanite doma in nam ne delajte gužve na smučišču.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
janim |
Objavljeno: Tor Feb 09, 2010 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 8:59 Prispevkov: 52
|
zlatko83 je napisal/a: | V ponedeljek je res crknu Kaštivnik, ampak jaz sem šel na pir, pa mi ni nič manjkalo. Vsem, ki vam ne paše to, ali ono, svetujem, ostanite doma in nam ne delajte gužve na smučišču.  |
Haha, kako zadovoljni smučarji, takšni manjkajo....daš 26 evrov za karto, da lahko potem piješ pir.....pa še ful so zadovoljni čestitam |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Feb 10, 2010 11:29 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
janez je napisal/a: | ka ste pa potem delal na kopah če je kaštivnik crknu .saj drugje ni kej smučat saj proge so še samo će je bila taka gužva kot drugot si se na pungertu ene 4krat pelju za dnevno karto ,ane  |
Baje da velike količine Brihtola škodujejo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Sre Feb 10, 2010 1:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
janim je napisal/a: | zlatko83 je napisal/a: | V ponedeljek je res crknu Kaštivnik, ampak jaz sem šel na pir, pa mi ni nič manjkalo. Vsem, ki vam ne paše to, ali ono, svetujem, ostanite doma in nam ne delajte gužve na smučišču.  |
Haha, kako zadovoljni smučarji, takšni manjkajo....daš 26 evrov za karto, da lahko potem piješ pir.....pa še ful so zadovoljni čestitam |
He, he...zelo dobro povedano.
Vidim, da so Kope še vedno v podnu, kar se tiče organizacije itd. Crkavalo prej, ko je bil muzej, crkava zdaj ko je na pol muzej, ljudje pa vsi po vrsti navdušeni, da lahko gredo gor na pir... . Veste koliko smo plačevali za karto prej v SIT, če je delalo samo zgoraj? 600 SIT, tako je! Kaj pa danes? Drapnejo te kot psa, pa ni važno ali kaj dela ali ne.
Za tole, kar ponujajo Kope je karta lahko max 15 EUR, pa še to, če vse dela...Dajte se že streznit, ker ne morete konkurirati Pohorju, Kranjski gori, Krvavcu niti pod razno, torej zakaj takšna cena karte??? Res ste smešni!  _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Sre Feb 10, 2010 2:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
V kolikor ne veš.....cene za Kope se diktirajo iz Maribora... kakor tudi bolj ali manj cene hrane in pijače....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smoky76 |
Objavljeno: Čet Feb 11, 2010 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 17:39 Prispevkov: 15
|
dejvi je napisal/a: | janim je napisal/a: | zlatko83 je napisal/a: | V ponedeljek je res crknu Kaštivnik, ampak jaz sem šel na pir, pa mi ni nič manjkalo. Vsem, ki vam ne paše to, ali ono, svetujem, ostanite doma in nam ne delajte gužve na smučišču.  |
He, he...zelo dobro povedano.
Vidim, da so Kope še vedno v podnu, kar se tiče organizacije itd. Crkavalo prej, ko je bil muzej, crkava zdaj ko je na pol muzej, ljudje pa vsi po vrsti navdušeni, da lahko gredo gor na pir... . Veste koliko smo plačevali za karto prej v SIT, če je delalo samo zgoraj? 600 SIT, tako je! Kaj pa danes? Drapnejo te kot psa, pa ni važno ali kaj dela ali ne.
Za tole, kar ponujajo Kope je karta lahko max 15 EUR, pa še to, če vse dela...Dajte se že streznit, ker ne morete konkurirati Pohorju, Kranjski gori, Krvavcu niti pod razno, torej zakaj takšna cena karte??? Res ste smešni!  |
kerga leta si pa bil nazadnje gor, da si mel karto za 600 Sit?? si bil 1x na otvoritvi sezone?
je pa res, če ne laufa kaštivnik ne laufa praktično nič |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stubai |
Objavljeno: Sob Feb 13, 2010 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Dec 2005 23:40 Prispevkov: 370
|
Danes nas je zjutraj pričakalo kake tri cm snega na poteptani podlagi. Temperatura zjutraj okoli -6 st.C in oblačno. Čez dopoldan se je vedno bolj jasnilo. Sonce je poskrbelo za lep zimski dan. Cesta prevozna bp, do Partizanke so potrebne zimske gume.
Proge zjutraj lepo za vozit, proti opoldnevu pa se je sneg začel nabirati v manjše kupe in je bilo potrebno ponekod kar malce popaziti. Na črni progi Kaštivnika se je na zadnjem klancu opoldne začelo pojavljati kamenje, tako da je najbolje kar spustiti in ohraniti drsno podlogo.
Ljudi ravno prav. Presmučal vse razen Pungarta in Sedla; na Pungart se nisem spustil, ker sem pričakoval, da bo gneča.
Slikce:
zjutraj Kaštivnik rdeča
Mala Kopa
Pogled proti V.Kopi
Kopnik/Pahernik
Velika Kopa
Artilerija
Kaštivnik opoldne
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjaz |
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18 Prispevkov: 216
|
Včeraj (sobota) je bilo zame idealno...sicer je snežilo dokaj močno (na 4 sedi si bil snežak, ko si prišel na vrh) in v pasovih je bilo megleno, a se je videlo povsem OK, najbolje od vsega pa prazno smučišče...malo nas je bilo obiskovalcev iz doline (večina, ki se je namenila na vrh brez 4WB so obtičali v jarkih) in le redki trmasti, ki so nastanjeni gor, so hoteli izkoristiti karto ).
Kaštivnik rdeča je bila hitro razrita, črno pa sem imel LE zase...koliko fur - toliko črt v cevcu...podlaga "ravna", na njej pa 20cm friškega...IDEALA...
Danes (nedelja) je bilo obiskovalcev vremenu primerno, a še vedno se ni čakalo nič na Kaštivniku...proga je bila seveda mehka zaradi sobotnega sneženja, nesreč pa najbrž rekordno število ... in kaj razmišljajo prepotentni starši, ki peljejo v vlakcu, čez celo smučišče, otroke, ki niti hoditi ne znajo (oni pa ob tem jočejo) po Kaštivniku?
Črna je bila danes rodeo-drive proti včerajšnji poeziji, zato sem šel na pokušino le 1x, da ostane v ustih sladek okus iz sobote...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kuracpalac |
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 2:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 14:07 Prispevkov: 2
|
A je mogoče letos na kopah snowpark? Alpa vsaj kakšen kicker.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjaz |
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 2:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18 Prispevkov: 216
|
kako bo ratal kakšen park, če so že s snegom takšne težave (izgubljeni prvi del sezone press)...
naravnih kickerjev je obilo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
janez |
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12 Prispevkov: 226 Kraj: brežice
|
otroci se imajo pravico učiti smučanja . na vas boljših smučarjih pa da jih pazite in predvidevate . ker če bi tebe kak prepotentnež zbil pred parimi leti zdaj nebi smučal ,ok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|