Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 51, 52, 53  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
smitko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 9:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2006 10:11
Kraj: mb

Pohorci so pomojem res najboljši upravljitelji smučišča v Sloveniji, mogoče tudi malenkost malo izven meja.

ma daj malo se umiri z svojimi komentarji vrjetno te ma rataj na plačilni listi,pol pa še reči njegova rit je najbolj okrogla pa mu not zlezi.
-najboljši upravitelji-si pozabu kje je gondola padla dol in zakaj
-da uspešno črpajo sredstva,seveda sej jih za sebe
-če te pritisne na wc pač v gozd,misliš da je ženskam in otrokom lahko,dejstvo je da je sanitarij premalo pa ne mislim dixijev
-neprijazni žičničarji,ki 8 ur gledajo nerode in raje koga nahrulijo,spokaj se že enkrat,sory tudi te narode plačajo karto in to kr drago zato je nadiranje nepotrebno,naj raje odkida sneg na sedežnici ne pa da te sedežnica tolče po mečih
-najbolj znane smučke na pohorju so kamnožerke-vsi vemo zakaj
-je pa tudi res da jim včasih uspe speglat proge v nulo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 10:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Sedaj, že bolj težko da najdeš kje kakšen kamen na zasneženih smučiščih. Nikoli še nisem doživel da bi kdo koga nadrl, ker je pač padel s vlečnice, sem pa bil priča prekršku na vlečnici, ki pa se je konačal s hruljenjem, in iskalno akcijo na smučišču. Tisto pa je res neprijazno bilo.

Kako pa lahko odkidaš sneg na sedežnici? Vsakič ko sneži, se trudijo v intervalih z metlo očistiti stole.
Nazaj na vrh
klump
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 12:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 15:02
Kraj: LJ

lenko je napisal/a:
Kako pa lahko odkidaš sneg na sedežnici? Vsakič ko sneži, se trudijo v intervalih z metlo očistiti stole.

Mislim, da je imel v mislih sneg na tleh - če ga je preveč, stojiš previsoko in je potem sedež prenizko.
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 8:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

lenko je napisal/a:
To ti pa res ne verjamem, da tam kjer si vzemeš sidro ni bilo snega. Nekako je narejena lesena polica ki označuje rob kjer se lahko ti postaviš. In je vedno napoljena s snegom. To da pa je tvojega očeta zadelo sidro, pa bi ocenil kot njegovo napako. Saj verjetno ni bil dovolj previden da ni opazil sidra, in ni dovolj hitro se postavil na mesto.

Sidra na Cojzarici dejansko opletajo....verjemi, da sem že večkrat sklonil glavo, al se pa metal za sidrom, da sem ga ujel BTW nisem ravno smotan in sem na Pohorju vsega navajen......Nič ni bila njegova napaka, tako tam zadeve izgledajo..... Saj razumem tvojo lojalnost, ampak včasih pa vendar kaj ni OK.....
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 8:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

alenn je napisal/a:
v dolomitih sem smučal že 3 leta zapored pa nisem videl krogov hh mogoče si ti na kakih x smučiščih kot je pohorje?

Potem jih nisi presmučal....ker so....sicer ne dosti, so pa... BTW na Cinque Torri imaš tudi eno predpotopno leseno enosedežnico...po moji presoji tam iz 50-60 let...
Nazaj na vrh
bade25
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 8:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 12:08

Dečki letos redno prebiram ta forum, javljam se bolj malo.......
Imam pa samo eno,dve vprašanji in sicer za zloglasnega LENK-a:

Ali si slučajno smučal že na kakšnem drugem smučišču kot na Pohorju, pa še malo bolj osebno: Si zaposlen pri Jesenšku?

lp vsem skupaj in ugodno smuko na naši telovadnici na Pohorju!
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Neskrbi, sem smučal tudi na smučiščih ki niso na pohorju =) Vseeno se mi zdi pohorje nekako najboljši upravljitelj.
Nazaj na vrh
technoalpin56
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27

Potem pa ne moreš izjavit da se lahko kosajo z nekaterimi smučišči izven meja (OK sigurno so boljši od Slemena na Hrvaškem, na Koroških in Dolomitskih smučiščim pa nimajo šans, že zaradi nadmorske višine ). Mogoče so tudi visoko med slovenskimi smučišči, vendar mislim da se s Krvavcem nobeno ne more primerjat, Cerkno ima najnovejše naprave, Kanin dobre temelje za smučišče (višina). Sicer pa ko nekajkrat smučaš v tujini vidiš, kje si. Je pa it kot domačin tut na pohorje za pogledat, ko je lepo vreme (in če te ne zalivajo vsi topovi na smučišču).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Zakaj mislim da so najboljši upravljitelji? Kdo bi lahko tako spodobno pripravil progo v sloveniji ki je le do 300m nadmorske višine? Pa še to 2 progi? Ti moreš gledat kdo je najboljši upravljitelj, in ne kdo ima najboljše potenciale za prihotnost kot ti pišeš tukaj Pa tudi na cerknem niso ravno več najnovejše naprave, počakaj še 5 let, in bodo zgledale že mogoče rahlo zastarele.

Recimo ti lahko imaš tudi nevem kakšen potencial za razširitev, dobre pogoje, itd. Samo kaj ti pomagajo ko ti tega ne izkoristiš. Pač tako je.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Po tvojem sam ne bi nikoli za en teden silil v tujino, kljub sezonski karti....Ob vrnitvi me kakih 10-14 dni drži da ne grem na Pohorje...Kaj misliš zakaj??
Nazaj na vrh
smitko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lenko je napisal/a:
Neskrbi, sem smučal tudi na smučiščih ki niso na pohorju =) Vseeno se mi zdi pohorje nekako najboljši upravljitelj.

zato pa prodajo vsako leto manj letnih kart,joj sory mi smo tisti čudni butalci ki ne prepoznamo njihovih kvalitet in se rajši vozimo po tistih čudnih progah po svetu,jemo po tistih čudnih kočah ne pa pred kontejnerji,pa skačemo in pijemo ,kak se jim že reče apre-ski lokalih,pa še tja se moramo vozit,pa vinjete,pa tuneli,pa verige na prelazih,res smo čudni,pa tako kvaliteto imamo pred nosom pa takoooooooo poceni vse skupaj,sory ne vem kaj je z nami narobe
Nazaj na vrh
lopata
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 12:30

Mislim da moram tudi sam dodat en komentar na Pohorje. Na Pohorju sem imel tri leta letno karto, potem sem se pa odločil da za tako ceno in tako neurejeno smučišče ne bom več plačeval. Grem rajši za en teden v tujino pa saj vem zakaj plačam. Pohorci živijo samo za lisico potem pa ugasnejo. Lep pozdrav pa ne se kregat
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

lopata je napisal/a:
Mislim da moram tudi sam dodat en komentar na Pohorje. Na Pohorju sem imel tri leta letno karto, potem sem se pa odločil da za tako ceno in tako neurejeno smučišče ne bom več plačeval. Grem rajši za en teden v tujino pa saj vem zakaj plačam. Pohorci živijo samo za lisico potem pa ugasnejo. Lep pozdrav pa ne se kregat

Če bi živeli le za lisico, zdaj niti topa nebi bilo na progah, se bom probal pozanimati, če jim lisica sploh prinaša dobiček. Reklamo že, dobiček pa dvomim da prinaša, zakaj potem sploh prirejajo?
Nazaj na vrh
smitko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vrjetno zato da pridejo do poceni bund
Nazaj na vrh
lopata
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Nov 2009 12:30

Kako mor rečt da so dobri gospodarji ko se jim pa stebri od rje lomijo.
Še zdaj nebi mel nove gondole če nebi rja stare pobrala.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 51, 52, 53  Naslednja Stran 33 od 53

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net