Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Trbiž - Višarje

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 41, 42, 43  Naslednja
 Trbiž - Višarje « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
gore
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 8:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 7:06

Po dolini - od spodnje postaje jajčk na Višarje proti Trbižu ... potem pa s sedežnico gor. Tam pa greš spet proti Trbižu.

Več na sliki http://www.promotur.org/?id=80#
jazbec
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 8:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18
Kraj: kobarid

klump je napisal/a:
eno neumno vprašanje... a je kakšna pametna povezava med trbiškimi progami in Višarjami? al je treba it peš?

Pametna je !!!!!!!
Smučarji se lahko kr zapeljete čez, mi borderji pa ne

Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gore
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 8:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 7:06

To je to, ja ... je lovska
anja123
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 5:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 17:02

živjo,

naslednji teden gremo smučat v Trbiž in me zanima če se lahko smučarske karte plačajo tudi s karticami (mastercard, diners club...)? Slišala sem tudi da se lahko na petrolu pred karavanškim predorom (mogoče še na katerem?) kupijo, tako da koliko je to res?

c naprej hvala za informacije.
LP Anja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hektor
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 5:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:47
Kraj: trbovlje

Na smučišču je možno s karticami vseh vrst, na hruščici(skipass) pa le gotovina in prav tako v Kranjski Gori(skipass).
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 07, 2010 5:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

anja123 je napisal/a:
živjo,
Slišala sem tudi da se lahko na petrolu pred karavanškim predorom (mogoče še na katerem?) kupijo, tako da koliko je to res?

Tehnicno gledano ni ravno na Petrolu - Skipass ima poslovalnico v isti stavbi kot Petrol. Sicer pa ga ni tezko najti - je prakticno edini Petrol od postajalisca Voklo naprej. Oz. recimo - kaksnih 10, 15 km naprej od odcepa za Bled na AC... vmes imas se eno postajalisce brez bencinske postaje, potem pa Petrol pred mejo in za njim odcep dol za Jesenice. Ni tezko najti.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
Dardo
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 14, 2010 8:27 pm    Naslov sporočila: h Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Feb 2009 23:15

včeraj sem šel na nočno in vreme je bilo vredu sam gondola je kr neki crkavala
Nazaj na vrh
tigson
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 1:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 13:08

Živjo!
Ima kdo sveže podatke, glede trenutnega stanja na Višarjah? V četrtek bo zgleda kolk tolk lepo, pa načrtujem akcijo. Se kaj pozna (gužva) ker so pri nas počitnice? Kaj menite? Hvala in lp, tigson.
Sezona 16/17: 3x Scheffau-SkiWelt
Nazaj na vrh
jure
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 5:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 13:11

Malce sem pozen, pa vendarle. Gor smo bli prejšnji torek, vrjetno je bil to najboljši dan v prejšnjem tednu, kar se tiče vremena. Kljub počitnicam pa ni bilo gneče, edino na začetku je bilo treba malo počakati na gondoli. Najboljša proga pa Limerza, dopoldne je bila zaprta zaradi treninga, ob 12 so jo odprli, tok da se je smučalo po ratrakovih špurah, pa tud pol je bla skor prazna, tok da ni blo nobenih kuclov. Proga Z Višarij v dolino, pa je kar precej trda, pol se zdsa ponekod do leda, mal kuclov ampak ni panike

[img][/img]

Nazaj na vrh
tigson
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 23, 2010 9:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 13:08

Hvala Jure za report, sicer je za malo bolj nazaj ampak vreme v četrtek zgleda da bo in itak sem se že odločil da gremo. Občutek imam da bi lahko blo vredu. Bom poročal. lp, tigson.
Sezona 16/17: 3x Scheffau-SkiWelt
Nazaj na vrh
Patricija
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2010 12:06 am    Naslov sporočila: Naklon Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Feb 2010 23:56

Nikjer nisem zasledila podatkov o naklonih prog. Sama sem smučala le po Florjanki in se s Prisnika spuščala po progi A, ki naj bi bila modro označena. Kakšna je Višarska proga v primerjavi s tema dvema? THX
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2010 12:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Višarska proga v povprečju nima tako hudega naklona kot glavna proga iz Prisnika v dolino. Je prevozna tudi za začetnika, čeprav mu v osnovi definitivno ni namenjena Drugače je pa za moje pojme top. Res lušten hrib

Aja, označitev "obvozne" proge iz Florjanke v doline je pa ena najbolj faljenih kar sem jih kdaj videl. Če je tisti srednji del (ki je kar solidno strm, precej zavit, poleg tega pa še večino časa leden in v senci) za modro oznako, potem pa tud ne vem, no...
Nazaj na vrh
Patricija
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 24, 2010 1:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Se popolnoma strinjam. Dva kar dovolj zahtevna zavoja, ampak tudi dve dolgočasni ravnini. Že sama proga je nenavadna, njena oznaka pa sploh. Hehe. vsekakor hvala za info...Se bom zapeljala še tam.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 12:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Po drugi strani pa progi do stare gondole na višarjah označena s črno. meni se zdi, da je lažja od zgoraj omenjene.
Nazaj na vrh
Patricija
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 26, 2010 10:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

No, spet nisem prišla do Višarij nekako sem mislila, da obstaja povezava z vrha Prisnika do tja, pa je ni. Sem pa odkrila eno prav položno progo za svoje otroke, ampak še vedno mi ni jasno, kako bi jih potem spravila nazaj v dolino. Smučišče mi je namreč prirastlo k srcu in jih komaj čakam peljat tja. Bomo pa smučali odspodaj...prav tako idealno za malčke, čeprav malo krajše kot zgoraj.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 41, 42, 43  Naslednja Stran 13 od 43

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Trbiž - Višarje
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net