Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kje se še da dobiti Speedwave 12 ?!?

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Kje se še da dobiti Speedwave 12 ?!? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
vlak
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 29, 2010 11:34 pm    Naslov sporočila: Kje se še da dobiti Speedwave 12 ?!? Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 23:30

Kolikor sem se zanimal, nikjer več nimajo Speedwave 12, vse razprodano ... morda ve kdo za kakšno trgovino, kjer bi jih še imeli (160cm)? Ali pa če jih kdo proda (model 2009/10)?

Hvala...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vrsho
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 30, 2010 12:15 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 0:12

Poglej v trgovinah Sport 2000! Sedaj imajo akcijsko ceno, mislim da je Speedwave 12 okoli 380 EUR in imajo zelo malo še na zalogi.

Sam sem danes kupil Speedwave 10, dolžine 168 cm in sem jih dobil le v trgovini v Kopru, kjer sem kupil zadnji komplet!

Tako, da ti priporočam telefon v roke in poklicat vse trgovine. Mogoče ti uspe tako kot je meni!
Nazaj na vrh
vlak
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 30, 2010 11:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 23:30

Vrsho
super si, stokrat hvala!!! Jih že imam doma!
Našel sem jih res v Sport 2000 in sicer v Celju. Po "čudežu" so ravnokar dobili nekaj primerkov iz manjših trgovin, ki jih niso prodale. Skoraj gotovo bi ostal brez njih, če ne bi upošteval tvojega nasveta. Elanovo skladišče je že menda cel mesec prazno in vsepovsod kamor sem klical vse prodano ...
Nazaj na vrh
Vrsho
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 1:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 0:12

Sem bil tudi jaz danes v celju pa sem videl te smučke in sem re takoj spomnil nate. Jaz bom pa jutri preizkusil svoje nove sw10.
Nazaj na vrh
eric
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 16, 2010 11:43 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 20:01

Prodam elan speedwave 12, letnik 2009/2010, vožene 3xkronplatz in 1x nassfeld. Cena 375 EUR. 031 475 986
Nazaj na vrh
strmy
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 01, 2010 12:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 12:32

katera dolžina? 160 ? glede na povpraševanje po smučki predvidevam, da jih nimaš več? jaz sem zainteresiran...
Nazaj na vrh
rupa
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 01, 2010 8:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14

ponujam lansko 14, za 350 ?, 10 x vožene
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Kje se še da dobiti Speedwave 12 ?!?
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net