Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 51, 52, 53  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
atomic sl12
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 9:51 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21
Kraj: maribor

V kerih cajtngah je ta članek?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 10:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Večer. Pa pomojem nebo ne prvi ne zadnji
Nazaj na vrh
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 4:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Off-topic: tomek, ti si pa zastavil dolgo sezono letos...

Citiram:
Sezona 09/20: 1x Katschberg, 1x Gerlitzen, 5x Pohorje

Nazaj na vrh
uros_
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 4:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37
Kraj: Maribor

jutri nameravam smučat na Pohorju pa me zanima če je bil kdo danes gor da pove kakšne so razmere in ali je čopka "uradno" že odprta do doline?

lp
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 5:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

Čopka še uradni NI odprta,zasneževali so jo prejšnje noči...Če le imaš priložnost,da greš kateri drugi dan,se jutri raje izogni pohorja.
tomek
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 10:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 22:56

Danes bil na Arehu, prihod ob 9.00, parkirišče že skoraj polno, sem se že bal da bo katastrofalna gužva, vendar je bil Pisker dobro prevozen. Žal pa je čedalje bolj kamnit, že če ga primerjam s četrtkom, res ne vem več zakaj še nosim smuči na servis. So pa na levi polovici proge že nastreljali konkretne kupe snega, tako da bodo verjetno kmalu odprli progo v celotni širini. Strmina pa je bila seveda na koncu zdrsana do čistega leda. Vmes skočil še na Ruško za par voženj, vendar je bila tam večja gneča. Vreme megla, -10, vidljivost katastrofalna, ob 14. uri se je rahlo zjasnilo (megla ni bila več tako gosta), vidljivost izboljšana, tako da se je splošni vtis dneva popravil. Smučal do konca obratovanja, letos se še nisem tolko nasmučal

Pa še komentar na članek v Večeru: tudi po mojem mnenju je večina pripomb neupravičenih, nekatere pa so na mestu (vsaj po mojih izkušnjah, nisem še doživel da bi bile proge pred nočno poteptane, prav tako so sedeži na Pošteli skoraj vedno zaledeneli).

Pa ker predvidevam, da tudi kakšen od zaposlenih ŠC Pohorje bere ta forum, imam eno prošnjo/predlog: Dajte prosim uvest prehitevalne pasove pred visoko zmogljivimi napravami (Pisker, Vzpenjača, Poštela), tako kot imajo to v večini avstrijskih, italijanskih smučišč, ker se tako ali tako večina sedežev/gondol pelje z dvema, tremi smučarji. Takšna rešitev ne bi ravno dosti stala, bi pa olajšala smučanje vsem nam, ki večino časa smučamo sami.
lenko
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 23, 2010 10:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Pred nočno se potepta od vrha pohorja pa do trikotne mimo lukeja.
Nazaj na vrh
zlatko83
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 5:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 10:29

Včeraj presmučal celo Pohorje. Razen gneče, moram rečt, odlična smučarija.
Edino povezave so na strmih delih že malce kamnite. Celo na Videcu odlično pripravljena proga. Pisker zasnežen skoraj v celi širini. Ne vem pa, kje ste tam našli kamenje???
Po moje bo treba izkoristit kak dan med tednom
Nazaj na vrh
mariborcan18
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 10:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 19:04

ali mogoče kdo ve če mislijo pohorci še letos zagnat vlečnico bolfenk in seveda odpret progo?
Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 11:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36

Ko bo dovolj snega

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Parkl
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 11:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Mar 2005 14:13

Kar bi na pohorju morali uredit je odnos zaposlenih, ki je na psu, da bolj ne more bit!
Nazaj na vrh
škrat
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 4:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:11

Parkl je napisal/a:
Kar bi na pohorju morali uredit je odnos zaposlenih, ki je na psu, da bolj ne more bit!

Kaj pa govoriš? Oni so nedotakljivi.
Nazaj na vrh
srecni
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 6:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 0:53

mariborcan18 je napisal/a:
ali mogoče kdo ve če mislijo pohorci še letos zagnat vlečnico bolfenk in seveda odpret progo?

Na tole vprašanje bi se rad še malo obrnil: a ni včasih veljalo, da bi naj Pohorci Bolfenk namenili za zahtevnejše uporabnike, pa za treninge reprezentanc in podobno. In ga torej tudi zasneževali!

Je ena redkih prog, ki je vsaj malo težja, visi na levo in je hkrati menda tudi urejena za umetno zasneževanje (če se ne motim).
Pa nič nisem opazil (vsaj v nedeljo med smučanjem) da bi se je lotili zasneževati.
Ni treba omenjati, da je mraza, vode in topov te dni dovolj in ni pomanjkanja.

Občutek imam, da na Pohorju nekako vseeno manjka težkih prog za zahtevnejše smučarje (recimo na nivoju svetovnega pokala za moške ali težjih prog za ženske). Pisker I bo menda potekal po bolj strmem terenu, a bo potem za turiste pretežak. Stara fiska in Jonatanka pa sta odvisni le od naravnega snega in nimam občutka, da bi bilo kaj drugače, če bi obe progi imeli zasneževalni sistem.

Torej to, da bomo menda imeli vmesno postajo Vzpenjače ob izteku Jonatanke ne bo kaj prida, saj bo ta proga (če bo sploh kdaj imela zasneževalni sistem) niti ne bo prišla na vrsto...
Vsaj tako bi lahko sklepali po dogajanju na Pohorju teh nekaj mrzlih dni.
Nazaj na vrh
zlatko83
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 6:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 10:29

Parkl je napisal/a:

Ja, če smo realni, bi obveljala nekje sredina. Vidim žičničarje, ki so zelo prijazni, ustrežljivi in tudi one druge, ki so jezni na nas, ker se smučamo tam.
Je pa tako povsod po svetu, v Dolomitih me je žičničar nagnal iz sedežnice, ker sem ga prosil, da zmanjša hitrost, da bom spravil gor dva otroka. Nič kaj prijazno mi je zabrusil, naj izginem z deco na baby lift.
Za Bolfenk pa tudi sam upam, da ga bodo zasnežili, na stadionu je po moje že dovolj snega in bi lahko kaj reskirali za Bolfenk. Zdi pa se mi pozitivno, da so zdaj, ko imajo dovolj snega, začeli ugašat topove podnevi.
Nazaj na vrh
škrat
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 6:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:11

zlatko83 je napisal/a:
Parkl je napisal/a:

Ja, če smo realni, bi obveljala nekje sredina. Vidim žičničarje, ki so zelo prijazni, ustrežljivi in tudi one druge, ki so jezni na nas, ker se smučamo tam.
Je pa tako povsod po svetu, v Dolomitih me je žičničar nagnal iz sedežnice, ker sem ga prosil, da zmanjša hitrost, da bom spravil gor dva otroka. Nič kaj prijazno mi je zabrusil, naj izginem z deco na baby lift.
Za Bolfenk pa tudi sam upam, da ga bodo zasnežili, na stadionu je po moje že dovolj snega in bi lahko kaj reskirali za Bolfenk. Zdi pa se mi pozitivno, da so zdaj, ko imajo dovolj snega, začeli ugašat topove podnevi.

poglejte kaj se piše o Pohorju v Večeru ...

http://www.vecer.com/clanekmar2010012305505984
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 51, 52, 53  Naslednja Stran 29 od 53

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net