Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog na Krvavcu!

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Naslednja
 Stanje prog na Krvavcu! « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
morel
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 03, 2005 1:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spammer
Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34
Kraj: Ljubljana - valda

zakaj zasnežujejo??? a en metr ni zadost?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
bobi
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 03, 2005 11:03 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 19:57

Govoril sem z enim od možakarjev, ki so topove postavljal (na spodnji polovici Zvoha sem jih naštel 5), je dejal da če bi odprli Zvoh bi ob 10. že po travi smučal. Torej ali ga je premelo ali pa je premehko. Saj danes pada težek južen sneg, ni hudič, da ne bodo spedenal tko kot se zagre, mislim da nas do sedaj, kar se urejenosti prog tiče niso preveč razočarali

grem jutr gor, če bom danes (jutr) najdu iz oštarije domov
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Gaj
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 03, 2005 1:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45
Kraj: Ljubljana - Center

ravno prisel iz krvavca, sneg je bil juzen in tezak, ob 10-11h so se zacel delat kupi, ljudi je bilo presenetljivo veliko glede na razmere, megla kot smetana in snezenje, vendar ni mi pa zal ker sem se pa le nasmucal..

edit:

tako so napovedovali slab vreme, pa sm reku pol grem pa kar v soboto ce bo v nedeljo isto, zdele pogledam, sicer je nic stopinj ampak je pa soncek in obratuje zvoh..
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 4:40 pm    Naslov sporočila: Krvavec 4. december Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Lep dan, proge ponekod malo mehke, zjutraj tudi malo neravno, snega dosti... Končna ocena lep dan, sploh če sem pogledal proti Lj. Tista megla, ki se je na vsake toliko časa pripodila me pa tudi ni preveč zmotla... Važno, da smo na snegu!
Jano
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 1:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 23:18
Kraj: Ljubljana

Evo, mal z zamudo.. so pa kr fajn slikce. Tkole je blo na Krvavcu par dni nazaj, jest vsem priporočam da greste gor, ne bo vam žal. Še posebi tisi ki maste radi dost snega;)

dejvi
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 9:12 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Lepo, lepo...Zelo lepo.
Nazaj na vrh
dalojee kooš
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 5:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09

Fajn, letos ga pa je.
Nazaj na vrh
paggy
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 6:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Freerider
Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14

No da mal primerjave nardimo kok je res snega. Poglejte si TOLE stran nato pa še URADNO stran Krvavca. No kaj mislite kdo ima prav?? Če mene vprašate 100x raj verjamem lavinski postaji kot pa Krvavcu, ki prišteje tistih 50+ cm snega ki ga je na par progah.
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje
Nazaj na vrh
bole
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 7:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

tam piše naraven IN kompakten sneg, čeprav dvomim da ga je tolko. Pač žičničarji sred strmine ne merijo kolko je snega pravokotno na teren, ampak navpično navzgor...
Nazaj na vrh
morel
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 11:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Spammer
Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34
Kraj: Ljubljana - valda

oooooooooooooooo, kook snegaaaaaaa, je pa mal bolš k lani, k ga ni blo skor nč
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
dalojee kooš
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 2:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09

Vse lepo pa prov, sam so ga kr ene 30-50cm nastrelal, tko da ne morš primerjat levinskih podatkov z smučiščem, to lohk na Voglu, kjer se pa kukr tok ujema.
Nazaj na vrh
zelenec
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 10:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17

No, na lavniskih postajah pa gotovo ne merijo steptanega snega, ampak višino naravne snežne odeje. Po moji logiki je ta gotovo višja od smučišč, pa če na njih še tako na veliko streljajo (vsaj trenutno).
Nazaj na vrh
arto
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 10:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 23:19
Kraj: Stara Vrhnika

Sam neki me zaNIMA........od vs k ste bli got, a je kdo slučajnoopazu da se kej dogaja na placu kjer je ponavad snowbord park........kšna skakalnca, rejli, eniting???
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Gaj
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 10:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45
Kraj: Ljubljana - Center

jaz opazil nisem nic, res da nisem bil pozoren, je pa tudi res da je bilo kar nekaj megle..
Špik
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 3:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

arto je napisal/a:
Sam neki me zaNIMA........od vs k ste bli got, a je kdo slučajnoopazu da se kej dogaja na placu kjer je ponavad snowbord park........kšna skakalnca, rejli, eniting???

Kako in kaj bo s tistim bogim parkecom ne vem (za enkrat še ni bilo nič), bo pa Paggy kaj več vedu povedat...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Naslednja Stran 8 od 19

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog na Krvavcu!
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net