Avtor |
Sporočilo
|
glegi |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 11:16 am Naslov sporočila: Smucke |
|
|
Smuča s sulicami
Pridružen/-a: Čet Dec 2004 19:57 Prispevkov: 5 Kraj: nazarje
|
Letos si bom kupil nove smucke, odlocil sem se za elan. Zanima me ce mi lahko priporocate katere. Sem namrec rekreativni smucar in s srednjim znanjem smucanja. Kateri elanov model bi najbolj ustrezal za to (prodajalcem ne verjamem ker se mi zdi da me vsi hocejo nateg....)
Hvala za odgovore
lp
g |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Gaj |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 1:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
kaj ko bi malce uporabil iskanje, kaj ko bi pogledal v tej temi par postov, tako bos uvidel odgovor, namrec teme kaj kupiti ze obstajajo, sigurno bos tudi nasel odgovor, imas prav topic elan, ce pa v skrajnem primeru ne dobis odgovora pa vprasaj tam,..
god damn it _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
|
glegi |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 3:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami
|
Gaj je napisal/a: | kaj ko bi malce uporabil iskanje, kaj ko bi pogledal v tej temi par postov, tako bos uvidel odgovor, namrec teme kaj kupiti ze obstajajo, sigurno bos tudi nasel odgovor, imas prav topic elan, ce pa v skrajnem primeru ne dobis odgovora pa vprasaj tam,..
god damn it |
Kaj ko bi ti namesto pritoževanja in nekega kur.enja odgovoril na temo. Ja sem pregledal in nisem dobil odgovorov in zato sem odprl temo. Ti pa lahko drugič energijo porabiš za kaj drugega....škoda bandwitha (al kako se že napiše)
lp
g |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dalojee kooš |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 4:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09 Prispevkov: 457
|
Baje je tale s serija izredno dobra. Tele s 12 so najbolše, k majo še dve lameli titanala, tko da držijo torzijo. Zdej je pa od tebe odvisn, kok si težek, kok si agresiven, kok se ti da delat na smučki. Pa če bi rt kej smuču zunej prog je tut mogoč dobra varianta Megfire. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
glegi |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 4:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami
|
Ja ravno tele s10 sem gledal sam nisem bil siguren....me pa zanima kake so kej reačne cene----t.j. ce se mi splaca v begunje zapeljat al je kul ce jih kar u kakem hervisu kupim. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
jakec |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
Pridružen/-a: Čet Nov 2005 19:48 Prispevkov: 115
|
jas bi reko m666 ali pa tuji od Elana 999 _________________ 121 smucarskih dni 71 mb pohorje 30 dachstain in 20 vogel v planu se ledeniki poleti in se kaken krvavec8) |
|
Nazaj na vrh |
|
|
marko |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 5:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan
Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2844 Kraj: Ljubljana
|
Vprašaj v Elanovi trgovini. Tam se fantje spoznajo, so tudi sami smučarji. Mi se bomo itak tukaj samo napihovali in hvalili tekmovalne smuči. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Špik |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 5:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Snemalec
Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1033
|
jakec je napisal/a: | jas bi reko m666 ali pa tuji od Elana 999 |
M999 definitivno niso za nekega rekreativca, ki si želi prijetne smuke po urejenih progah... _________________ Sezona 2017/18 - 30x : 3x Sölden, Killington, 3x Lake Louise, Sunshine Village, 2x St. Moritz, Španov vrh, 4x Garmisch Partenkirchen, 3x Cortina d'Ampezzo, 2x Crans Montana, 2x Kvitfjell, 2x Åre, 2x KrG, 3x Vogel, Kanin |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Gaj |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
glegi je napisal/a: | Gaj je napisal/a: | kaj ko bi malce uporabil iskanje, kaj ko bi pogledal v tej temi par postov, tako bos uvidel odgovor, namrec teme kaj kupiti ze obstajajo, sigurno bos tudi nasel odgovor, imas prav topic elan, ce pa v skrajnem primeru ne dobis odgovora pa vprasaj tam,..
god damn it |
Kaj ko bi ti namesto pritoževanja in nekega kur.enja odgovoril na temo. Ja sem pregledal in nisem dobil odgovorov in zato sem odprl temo. Ti pa lahko drugič energijo porabiš za kaj drugega....škoda bandwitha (al kako se že napiše)
lp
g |
ohoho, kam sem ti pa stopil ? za moj bandwidth ni potrebno nic skrbet, ja priznam tudi jaz sem na temu forumu se med bolj zelenimi, samo neke osnove oz FAQ foruma imam pa osvojen, na temu forumu nebos dozivel, samo kje drugje bi bila pa zadeva nemudoma zaklenjena in prejel bi prav gotovo prvo opozorilo, prav nic se ne kurčim (kot pravis), sem ti na dokaj prijeten nacin povedal kje bos dobil odgovor in podvajanja tem nima smisla in vodi k nepreglednosti ce kam vodi.. da pa me nebodo samo besede:
http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=198&start=0
http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=203
o poglej si ga no dve temi ki 100% ustrezata oz sta vsebinsko in naslovljene enako kot tvoja..
seveda je poleg tega se veliko tem v katerih bi lahko uprasal in fantje bi ti sigurno odgovorili, pravis da si pogledal in nisi dobil odgovora, hum, ok razumem, torej napises post v tisti temi in pricakujes odgovor..
lp _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Mare |
Objavljeno: Tor Nov 29, 2005 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moderator
Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47 Prispevkov: 236 Kraj: Mislinja
|
Se popolnoma strinjam z Gajom! Lahko pa se tudi tukaj zgodi, da temo zaklenemo, ali pa za nekaj časa zamrznemo določenega uporabnika.
Glegi: Predlagam, da si prej prebereš pravila tega foruma. Za takšno blatenje in za grde besede na tem forumu ni prostora.
Lp _________________ Sezona 2008/2009: |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|