Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2008/2009

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 55, 56, 57  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2008/2009 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Windy
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2009 9:36 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13
Kraj: Maribor

PA dobro sej jaz sem tudi jezen da sedežnica ne deluje ampak sej po stadionu se da voziti...luči gorijo samo sedežnica ne obratuje tako da je treba hoditi na gondolo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Windy
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2009 9:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

aja drugače pa pod pohorjem sneži!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Plush
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2009 12:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 10:09

Kar se tiče MB Pohorja sem jaz kar jezen na njih. Imam občutek da delajo toliko, da se lisica spelja skozi. Za smučarje, ki jim nosijo denar pa se niti ne brigajo prveč. Žal mi je za ljudi, ki kupijo letno karto.
Sam Vozim DH in konec lanske sezone prišibam do gondole, pa mi žičničar pove, da samo za enega ne bo vozil, da je popoldanska karta podražena glih tisti dan iz 17 na 20 eur (nekako tako je bilo) in da bodo vozili samo vsako uro. Ker sem prišel ob poltreh je to pomenilo, da bi se za 20 eur peljal 3x...Vprašal sem ga če resno mislil, ali se morebiti heca, se obrnil in se spet vozil z avtom 45 minut nazaj domov.. Pol sem preveril kje kaj piše o takih situacijah in mimogrede izvedel, da se karta ni nič podražila in da me je žičničar nategnil, samo da bi se me znebil(ker sem rahlo težil, da to ne gre tako..). Žal mi je da nisem žičničarja vprašal po imenu in priimku... Toliko o slavnem MB Pohorju.. Sej če bodo temperature še naprej tako rasle in ne bodo spravili pod streho niti več lisice, bodo itak šli k vragu. Namesto da bi se trudili poleti, da pridobijo čimveč novih strank tudi poleti in nadoknadijo manjko v zimi, se obnašajo kot kreteni.
MB Pohorje mi je več kot 2x bliže kot Rogla, pa se na smučarijo sedaj vozim kar na Roglo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2009 1:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45

Kar se tiče nočne smuke je že res skoraj brez veze, da jo imajo. Kje so tisti časi, ko smo smučali 17-21 oz. ob vikendih celo do 22. Sedaj pa samo še 18-21 in ena sedežnica kar brez razloga zaprta. Bi imel mogoče čisto malo razumevanja, če bi od Arene do gondole bila neka povezava, po kateri bi se lahko peljal. Tako pa, kdo bo v vsaki rundi hodil 5 min peš?! Cene pa kar gor, za mladino so te 3 ure smučanja že dražje od celodnevne smuke na vseh napravah. Pa smilijo se mi tisti, ki so kupili letne karte - jim je ob nakupu kdo povedal, da med tednom na nočni Radvanje pač ne bo obratovalo in to ne zaradi tehničnih težav ali pomanjkanja snega.
Sicer pa s(m)o v bistvu krivi smučarji - očitno je povpraševanje dovolj neelastično, da se jim takšne poteze izplačajo...tako da z ekonomskega stališča jim niti ne gre kaj zameriti, treba je pač maksimizirati svoje koristi. Upam edino, da so kaj spregledali oz. da bodo spregledali ljudje in da se jim bodo takšni nepriljubljeni ukrepi kdaj maščevali...
Nazaj na vrh
Windy
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2009 4:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

.DANES 27.1.2009 NI NOČNE SMUKE ZARADI TEŽAV Z DOBAVO ELEKTRIČNE ENERGIJE! SEDEŽNICA RADVANJE IN BLAGAJNA NA SNEŽNEM STADIONU OBRATUJETA OD PON. DO NED. OD 9.00 DO 16.00 TER V PET. IN SOB. OD 18.00 DO 21.00 URE! GONDOLA OBRATUJE OD 8.30 DO 16.00 IN OD 17.45 DO 21.00 URE NONSTOP TER OB 22.00 URI!

Glejte vi te care...
Nazaj na vrh
Plush
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2009 4:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 10:09

Pismo ta recesija, še elektro kabli majo skrajšan delavnik...
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2009 7:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Pravi Nostradamusi....so že vnaprej vedeli, da bo padel južni sneg....pa ne moreš verjamit....
Nazaj na vrh
Windy
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2009 4:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

No končno je tudi pohorje dobilo malo bol spodobno porcijo snega
Nazaj na vrh
tomy22si
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 11:06 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 11:10
Kraj: MS

Jutri mam namen iti na pohorje. A mogoče ima keri kako informacijo če obratujeta cojzerica in pisker? Na kameri se namreč vidi kot da vlečnica stoji. Hvala že v naprej.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 12:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Oboje dela.
LP
Nazaj na vrh
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 12:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

Nov snegec+lepa proga
tomy22si
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 1:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 11:10
Kraj: MS

mislim da jim ga je zdaj nasulo zadosti da lahko odprejo gradisovo in jonatan pa še za v soboto je napovedano sneženje tak da bi bilo res lepo če bi se to uredilo.

lenko hvala za info.
Nazaj na vrh
iceeman
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 1:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2008 20:26

mislim da bo letos sezona na pohorju kar dolga.....
Nazaj na vrh
žirafa
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 2:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 11:51
Kraj: mb

oni da bi odprli bolfenk + jonatan pa se fisko? to je za pohorce skoraj nemogoce.
Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 29, 2009 5:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36

Lepo bi bilo videti po 3 sezonah odprti Bolfenk in fisko

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 55, 56, 57  Naslednja Stran 44 od 57

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - aktualne informacije 2008/2009
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net