|
Ivarčko-Ošven - aktualne informacije 2008/2009 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
štajerc |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 10:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2008 0:23 Prispevkov: 34 Kraj: maribor
|
In kaj naj bi Štajerc tako hudega vedel o mojih referencah?
Uf ste se pa tu noter mene sposodili za toto temo.
O Ledenkotu vem le toliko, da dela topove za Italijane, pa da jih na mariborskem pohorju ni. Lahko pa povprašam zakaj jih nimajo.
Ste pa zanimivi forum.
Ledenko ima pa neverjetno veselje forumat tote smučarske teme.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledenko |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49 Prispevkov: 1945
|
off-topic:
@Štajerc;
Ricom je bil vse čase zastopnik za Lenko topove, le zakaj bi vlačili na Pohorje konkurenco?
Ledenko ne dela topov za Italijane, vsaj ne v smislu nekega lon posla ali česa podobnega.
Izven Slovenije smo imeli pičel prodajni uspeh in smo se povezali z Snowstarjem. Oni so že takrat imeli dobro organizirano prodajno mrežo, manjkal pa jim je dober propelerski top. Ker so svojim prodajnim artiklom dajali imena po zvezdnih telesih, smo se odločili, Krpana malce predelali in ga poimenovali Vega. Tako je dobil slovensko ime, ki je povezano z zvezdami.
Od vsega začetka imamo sodelovanje razdeljeno tako, da sta proizvodnja in razvoj na naših ramenih, prodaja in servis izven Slovenije pa je Snowstarjeva naloga.
Maki, kje so tiste tvoje "reference"? Končaj, kar si sprožil! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
štajerc |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ledenko je napisal/a: | off-topic:
@Štajerc;
Ricom je bil vse čase zastopnik za Lenko topove, le zakaj bi vlačili na Pohorje konkurenco?
Ledenko ne dela topov za Italijane, vsaj ne v smislu nekega lon posla ali česa podobnega.
Izven Slovenije smo imeli pičel prodajni uspeh in smo se povezali z Snowstarjem. Oni so že takrat imeli dobro organizirano prodajno mrežo, manjkal pa jim je dober propelerski top. Ker so svojim prodajnim artiklom dajali imena po zvezdnih telesih, smo se odločili, Krpana malce predelali in ga poimenovali Vega. Tako je dobil slovensko ime, ki je povezano z zvezdami.
Od vsega začetka imamo sodelovanje razdeljeno tako, da sta proizvodnja in razvoj na naših ramenih, prodaja in servis izven Slovenije pa je Snowstarjeva naloga.
Maki, kje so tiste tvoje "reference"? Končaj, kar si sprožil! |
Toto pa je napeto.
Nekoga je pičila kača.
Se bom pozanimal pri znancu g.Ribiču. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iron_Horse |
Objavljeno: Čet Jan 22, 2009 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 15:38 Prispevkov: 78
|
Jutri 23.01.2009 bomo izjemoma obratovali od 9-16 ure in od 17-21 ure za nočno smuko. Od sobote dalje pa po ustaljenem obratovalnem času.
Kako lahko jutri obratujejo, če pa se na webcam lepo vidi da na vrhu ni snega Naj raje počakoajo kak teden pa probajo izkoristit kako stopinjo pod ničlo za umetni sneg, ko pa da se pridejo smučarji smučat po travi [/quote] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kotulc |
Objavljeno: Čet Jan 22, 2009 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46 Prispevkov: 886
|
Jutri je nek športni dan in za večje skupine odprejo po naročilu... v kakšnem stanju je smučišče pa je drugo vprašanje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tdm |
Objavljeno: Čet Jan 22, 2009 9:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 21:18 Prispevkov: 60
|
Če se danes gledal po Web-u je zgledalo vredu, sploh če je blo poteptano. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iron_Horse |
Objavljeno: Čet Jan 22, 2009 10:41 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 15:38 Prispevkov: 78
|
Na webcam je danes zgledalo belo, ker je čez noč padlo 5cm naravnega..kar pa pomojem ko je poteptan vseeno ni dovolj  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maki |
Objavljeno: Pet Jan 23, 2009 9:01 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 17:34 Prispevkov: 82 Kraj: Ravne
|
Maki, kje so tiste tvoje "reference"? Končaj, kar si sprožil![/quote]
Kaj si se pa tako razjezil.
Mislim, da si na mene malo našpičen zato, ker sem strojnik in vsaj "malo" vem.
Če si pa jezen, ker sam nisi doštudiral strojništva pa ti res ne morem pomagati.
Razumem pa te, da hvališ svoje topove, samo forum ni pravi, da bi bilo bolj učinkovito.
Sicer ti pa nič nočem, le na živce mi gre, ker se na vse zadeve spoznaš. Verjetno bi moral biti politik!!!
Drugače pa pomagaj Koroški, da bo naredila čimveč snega bo bolj učinkovito od samega šimfanja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledenko |
Objavljeno: Pet Jan 23, 2009 10:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Mojster zasneževanja

|
maki je napisal/a: |
Kaj si se pa tako razjezil.
Mislim, da si na mene malo našpičen zato, ker sem strojnik in vsaj "malo" vem.
Če si pa jezen, ker sam nisi doštudiral strojništva pa ti res ne morem pomagati.
Razumem pa te, da hvališ svoje topove, samo forum ni pravi, da bi bilo bolj učinkovito.
Sicer ti pa nič nočem, le na živce mi gre, ker se na vse zadeve spoznaš. Verjetno bi moral biti politik!!!
Drugače pa pomagaj Koroški, da bo naredila čimveč snega bo bolj učinkovito od samega šimfanja |
- razjezil sem se zato, ker brez nekih dejstev napeljuješ na slabe reference, ter uničuješ dobro ime.
- kdo je kaj doštudiral tu nima veze in drugič se dobro pozanimaj preden pišeš karkoli o izobrazbah. V rednem študiju sem resnično dajal prednost vsemu mogočemu, tudi alko zabavam in sem zavozil. Pa kaj, vse se da nadoknadit.
- topove hvalim ker jih poznam, kdo jih ne bi.
- jaz politik? Dobro preberi kar si napisal in se zamisli. Resnično se preveč oglašam, o tem se strinjam! Vseeno ima to kar napišem resnično ozadje brez lažnjivih namigovanj! (Veš, da so kazniva in jih dober odvetnik mastno zakasira?)
- okrog snega in Koroške se malce bolje informiraj kdo je resnično komu kdaj pomagal, ter potem piši! Če pišem dejstva okrog nekaterih potez na tem smučišču še ne pomeni, da šimfam!
p.s.
Še vedno nisi odgovoril kaj je tako hudičevo slabega na "mojih" referencah, le še naprej pišeš floskule in se izogibaš odgovoru. Mene ne zanima nič drugega kot dejstva glede tvojih namigovanj okrog slabih referenc. Kaj si sicer misliš o meni mi je figo mar! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maki |
Objavljeno: Pet Jan 23, 2009 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
..............
- topove hvalim ker jih poznam, kdo jih ne bi.
- jaz politik? Dobro preberi kar si napisal in se zamisli. Resnično se preveč oglašam, o tem se strinjam! Vseeno ima to kar napišem resnično ozadje brez lažnjivih namigovanj! (Veš, da so kazniva in jih dober odvetnik mastno zakasira?)
- okrog snega in Koroške se malce bolje informiraj kdo je resnično komu kdaj pomagal, ter potem piši! Če pišem dejstva okrog nekaterih potez na tem smučišču še ne pomeni, da šimfam!
p.s.
Še vedno nisi odgovoril kaj je tako hudičevo slabega na "mojih" referencah, le še naprej pišeš floskule in se izogibaš odgovoru. Mene ne zanima nič drugega kot dejstva glede tvojih namigovanj okrog slabih referenc. Kaj si sicer misliš o meni mi je figo mar! [/quote]
Nekam čudno si se razjezil zaradi referenc. o njih vem toliko, da delaš topove in to kar pišeš. Enkrat sem na strokovnem sejmu z faksom videl tudi podobne stvaritve in so nam jih profesorji razlagali.
Profesor na faksu je govoril o tvojem "izzumu". Moram priznati, da te je med drugim tudi pohvalil. O drugih referencah pa verjetno vedo iz drugih smučišč zato sem rekel, da bo mogoče štajerc več vedel.
Kod podjetnika, da si nekaj naredil te pa iskreno spoštujem!!!
Da hvališ svoje tope je pa normalno, vendar so še drugi tudi dobri ali pa boljši.
Jaz kot strojnik se s takimi stvarmi sploh ne ukvarjam (konstrukcije).
Škoda se mi zdi, da sedaj ko sem v službi nimam več časa za smučanje in te hobije.
To smučišče pa poznam le kaj sem videl ter preko prijateljev in znancev ter profesorjev z strojne in gradbene fakultete, ki so pri izgradnji tega centra sodelovali. O tem smučišču oz. razvoju tega centra vem toliko, kar je imel predstavitev dr.Drago Sever z gradbene fakultete ter predstavitve v Kotljah g. Graha in g.Kotnika, vse ostalo je rekla kazala...
Moja ocena in pogledi na tem področju so laični, svojo stroko pa uporabljam in razglabljam na mojih strokovnih forumih. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledenko |
Objavljeno: Pet Jan 23, 2009 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mojster zasneževanja

|
maki je napisal/a: | Profesor na faksu je govoril o tvojem "izzumu". |
Je bil mogoče Zgaga? On mi je pomagal pri toplotnem preračunu topa, sam sem bil tu prekratek. Sproti, ko je ugotavljal kako gre zadeva je mrmral katere dele bo uporabljal na izpitih.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maki |
Objavljeno: Pet Jan 23, 2009 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
ledenko je napisal/a: | maki je napisal/a: | Profesor na faksu je govoril o tvojem "izzumu". |
Je bil mogoče Zgaga? On mi je pomagal pri toplotnem preračunu topa, sam sem bil tu prekratek. Sproti, ko je ugotavljal kako gre zadeva je mrmral katere dele bo uporabljal na izpitih.  |
Da. Vendar so govorili tudi drugi v različnih kontekstih tako, da smo bili Korošci v "prednosti ali pa minusu". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
karver |
Objavljeno: Ned Jan 25, 2009 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pon Okt 2007 10:01 Prispevkov: 67 Kraj: Slovenj gradec
|
Iron_Horse je napisal/a: | Na webcam je danes zgledalo belo, ker je čez noč padlo 5cm naravnega..kar pa pomojem ko je poteptan vseeno ni dovolj  |
Danes smo bili z klapo zgoraj.
Zelo dobro.
Sicer je bilo spodaj južno in mehko zgoraj na travniku pa je fantazija. Tisti ko urejuje so res dobri. Mogoče bi lahko poteptali cel travnik, ampak, ker nas je bilo zelo malo je to tudi dovolj.
Strmina ob vlečnici je bila božanska.
Malo nas me je motila neočiščena sedežnica in vlečnica.
Kosilo pri Ošvenu - super.
Maki in ledenko upam, da bosta sedaj nehala. Upam, da sta se zmenila, pa nehajta obtoževat ene in druge, saj ni produktivno. Mislim, da se vsi trudijo, mi se pa smučamo.
Če bi bili samo takšni, ki samo gobcajo se ne bi smučali. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
štajerc |
Objavljeno: Ned Jan 25, 2009 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Jaz sem govoril z ljudmi okrog topov samo nebi na totem forumu mučil toto temo ko sta jo začela Maki in Ledenko.
Ampaj Korošci imejte se radi saj ste fejst fantje, malo je moje krvi tudi Koroške.
To, da ste lotili postaviti "novi center" je pa samo za pozdravit. Pohorci bi vam morali biti kar fauš za tote lepe terene in senčne lege. Pa še Ušlja gora je le prava gora kot se šika(po Koroško).
Toto o referencah pa res ne bi govoril, saj Ledenko dobro ve kje zaželen in kje ne in zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kula |
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 10:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 21:58 Prispevkov: 26 Kraj: selo
|
Ali pri vas sneži?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|