Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 100, 101, 102  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Špik
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2009 8:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

Pa še od sobote:

http://www.sdgrbina.si/SLO/Novice.html
gore
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2009 4:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 7:06

Če koga zanima, sem na blogu objavil nekaj fotk današnje tekme na grbinah.
smučar
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2009 5:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07

kkiki je napisal/a:
no včeraj sem bil na nočni in je bilo kar nekaj ljudi in ker je zapadel frišn, moker sneg so se hitro naredili kupi, že po parih rundah. Zelo me moti, da ne odprejo vzporednih prog čeprav so urejene in pripravljene na smuko (zadnjič so na zgornji vzporedni progi imeli trening)...razlog, da ne odprejo je ..????

Vzporedne proge takrat še niso zratrakirane, saj se ratrakirajo po nočni smuki.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
burek22
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2009 6:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:22
Kraj: okol škofje loke

gore je napisal/a:

lepe slike in komentarji:D

JA VČERAJ SEM BIL na nočni in so bili res ogromni kupi...eden od razlogov je tudi ta da je bilo kar veliko ljudi, drugače pa se že na začetku vidijo špure(v narekovajih, nisem najdu na topkovnic) verjamem da sneg res ni idealni ampak vedno ni tako....ja pa še to sedaj so postavili povsod ograje(tam kjer so skakalnice) in ravno to mi gre na živce, nekateri ravno zaradi tega pridejo na stari vrh...lahko bi naredlil kakšen park s skakalnicami, tako kot včasih(ko je bila še dvo-seda) tam pod vlečnico sidra, ozitoma pod tepko...
gore
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2009 7:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 7:06

burek22 je napisal/a:
gore je napisal/a:

lepe slike in komentarji:D

Hvala. Sicer me je preganjal dež ... pa sem fotko bolj skrival kot ne.
-gorenc-
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2009 11:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 20:27

burek22 je napisal/a:
JA VČERAJ SEM BIL na nočni in so bili res ogromni kupi...eden od razlogov je tudi ta da je bilo kar veliko ljudi, drugače pa se že na začetku vidijo špure(v narekovajih, nisem najdu na topkovnic) verjamem da sneg res ni idealni ampak vedno ni tako....ja pa še to sedaj so postavili povsod ograje(tam kjer so skakalnice) in ravno to mi gre na živce, nekateri ravno zaradi tega pridejo na stari vrh...lahko bi naredlil kakšen park s skakalnicami, tako kot včasih(ko je bila še dvo-seda) tam pod vlečnico sidra, ozitoma pod tepko...

Itak d so zagradil kupe pa vaše "skakalnce". A veš kok folka se tek polom ob progah. Skoč pa prleti na progo pa se v kšnga zaleti al pa nogo polom. Sploh bordari so ful značiln po tem. Ja to se strinjam en park bi mogu bit, sam to tak, d poj smušiše neb odgovarjou zanga. Aja pa še glede učerejšne nočne, so ratal mal kupi, sam je pa doug zdržal. Enkat prauš d kupe zagradejo, drugič se pa prtožuješ nad nim. Se da tud ful skakat na njih če češ.
Nazaj na vrh
burek22
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 3:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:22
Kraj: okol škofje loke

-gorenc- je napisal/a:
burek22 je napisal/a:

Itak d so zagradil kupe pa vaše "skakalnce". A veš kok folka se tek polom ob progah. Skoč pa prleti na progo pa se v kšnga zaleti al pa nogo polom. Sploh bordari so ful značiln po tem. Ja to se strinjam en park bi mogu bit, sam to tak, d poj smušiše neb odgovarjou zanga. Aja pa še glede učerejšne nočne, so ratal mal kupi, sam je pa doug zdržal. Enkat prauš d kupe zagradejo, drugič se pa prtožuješ nad nim. Se da tud ful skakat na njih če češ.

lej se ke mi skačemo..je zmerej eden na vrh da pove pa tud sami sto posto pogledamo ke vemo kaj se lohka nardi...ja skakat se čez njih da ja sam pol spet pristaneš na led...
majstr
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 4:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:56

Ja board parka letos pomoje na žalost ne bo Sam men se je pa drgač res brez veze z bordom gor pa dol vozt ker to res nima velikga učinka bord je zato d se skače
Nazaj na vrh
everts72
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 4:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Ni res majstr. Bord je tudi za karvanje.

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
majstr
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 8:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:56

Ja race toj pa spet drug užitk sam freastyle pa men ni lih užitk hitr se pelat
Nazaj na vrh
merto
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 9:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 14:52
Kraj: gorenjska

Tud men je Stari vrh zelo pri srcu zaradi skakalnic, ''off road'', s prepovedjo le tega pa mislim da bodo izgubili mnogo borderjev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
dolenc
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 9:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Je kar problem ker ni vsaj enega majhnega board parka. Sicer bi bil, če se ne bi naredila nesreča Je pa tudi res da lokacija pri vlečnici zapreval ni bila najboljša saj so uporabniki parka ves čas vozili čez špuro ipd. Pomoje bi bilo najbolje park prestaviti nazaj pod Sidro.
merto
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 9:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 14:52
Kraj: gorenjska

Glede nesreč pri skakanju smo tud govoril z nadzornikom k nas je preganjov po smučišču in je videl da smo se vedno prepričali za varno skakanje, vendar se vedno najdejo nekateri ki si mislijo ''če je ta šel tukaj bom pa tudi jaz'', in se brez kakršne koli skrbi spustijo po ''kuclju'', tako pa hitro nastane nesreča.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
everts72
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 9:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Majstr se strinjam ja race je zakon, ampak kot vidiš je na smučiščih 98% bordarjev freestylerjev, kar se mi nekako ne zdi logično, ker ne vejo kaj zamujajo.
Sicer pa..vsak ima svoje veselje, nekateri radi karvamo,nekateri freestylajo v parkih,nekateri pa kar po progah..

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
Windy
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2009 11:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13
Kraj: Maribor

Sej v tem je problem teh parkov...sem gledal enega *pacienta* na Rogli mislim še po progi se ni znal dodobra zapeljat pa se je spustil na big air češ da on je frajer in se seveda razbil! Pomoje bi v parke mogli spustiti samo smučarje in bordarjez določeno opremo in stopnjo znanja vendar je to nemogoče...Moramo pa tudi vedeti da takšni dobri parki res niso poceni!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 100, 101, 102  Naslednja Stran 91 od 102

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net