Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 31, 2008 12:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36

janez je napisal/a:
sembil v ribnici pa me ni prrepričala tista otroška vlečnica premalo smuke za deleć vozit. za več dni a itak nimaškaj delat ...razen

pridi še enkrat zdaj dela ta velka vlečbnica
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
janez
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 31, 2008 1:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12
Kraj: brežice

ko nardite vsaj enosedežnico ali gondolo iz načrtov pa res pridem je drugače lepo tam.samo manjka
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 31, 2008 1:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

bi pa lahk šel z isto karto 8 km dalje pa bi se vozil na ribniški pa še za 3 evre bi bol poceni skozi prišo ko mi smo meli stare cene do dans on majo pa že vso sezono nove
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 31, 2008 1:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

NOVO NOVO NOVO NOVO samo dva koraka od smučišča ribnica v bungalov ribnica I pa pridete do restavracije ne vprašate kak lepo je nt..........................................

janez čeprav manjka smučanje je po mojem važno da ne manjka
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 31, 2008 10:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

En zelo velik minus turizma in gospodarstva v Šaleški, Mislinjski, Mežiški ter Dravski dolini je slaba prometna povezanost; odrezanost od sveta tako rekoč. Ko bo zgrajena tretja razvojna os (hitra cesta) se bo pričelo tem našim krajem goditi bolje, do takrat pa bo stagnacija . Kot pa kaže sedaj, pa je še ne bomo dočakali tako hitro (hitre ceste) .
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 01, 2009 9:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

a si to smučišče ne zasluži svoje teme in ne pod projekti in ostala smučišča?!?

se kar dosti govori o njem.
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 02, 2009 5:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

dnevna smuka v ribnici na pohorju

Nazaj na vrh
pohorski karli
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 03, 2009 1:26 pm    Naslov sporočila: odlična smuka Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 12:39

Danes je v Ribnici enkratna smuka, čez par dni pa bo odprta še strma proga
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 03, 2009 4:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

ja res smuka je odlična v ribnici. ampak na spodnji postaji je premalo sider in te dobesedno lahko ubije. Zato bodo vstopno postajo ribnica II prestavili in dodali nekaj sider tako, da jih nebo nikoli zanjkalo pridite na Ribnici I, in Ribnico II V.SI
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 03, 2009 4:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

dans dobite slike z nočne
Nazaj na vrh
sk,ribnica
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 03, 2009 10:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

nočna smuka

zaloge snega

bar smučar

proga

iztopna postaja

Nazaj na vrh
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2009 5:45 pm    Naslov sporočila: Kritike Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36

Pozdravljeni.

S prihodom novega leta je čas za nove kritike in opazke, kar se tiče vašega smučišča.

Opažam, da ste med obratovanjem vlečnice precej aktivni, predvsem kar se tiče motornih sani in teptalnega stroja.
Snežne topove imate postavljene na smučišču nezavarovane... in kako boste upravičili morebitno nesrečo, ki se lahko tragično konča zaradi vašega nastopaštva in preseravanja po smučišču?

LP
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2009 6:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24
Kraj: Maribor

Opazovalec, se strinjam s tabo popolnoma.

Tudi sam opažam, da je teh motornih sank po celem smučišču polno, ko pa vlečnica obstoji zaradi manjše okvare, ki je na kancu vlečnice, kjer nobenega strojnika ni, tam pa ni motornih sank na voljo, da bi kdo odpravil napako, ker se mora nekdo z njimi vozit po nepotrebnem med smučarji na smučišču.

Tudi samo smučišče (ne samo topovi) ni nikjer zavarovano ob straneh. Tiste paličice, ki imajo centimeter premera za moje pojme ne opozarjajo dovolj, da je tam rob smučišča.

Tudi opazil sem, da manjkajo strojniki pri podajajnju sider malim otrokom, ki se sploh prvič smučajo in vozijo z vlečnico. Ni dovolj le, da upočasnijo hitrost vlečnice, tam bi moral nekdo stati in podajati sidre, kot se to dogaja po vseh smučiščih po Sloveniji.

Pred dvema ali tremi dnevi je bil en top na progi Ribnica 1 usmerjen direktno na progo v obraz smučarjem, ki so se tam vozili. Sam sem dober smučar in sem se moral ustaviti, ker preglednost ni bila mogoča, za varno smuko kaj šele tisti malo manj izkušeni smučarji.

Zelo veseli me, da se še kdo spodtakne ob napake na smučišču v Ribnici, ker sem se že spraševal, če sem mogoče jaz malce preveč zahteven.

Opazovalec, če ti je znano, se je lani že zgodila nesreča na smučišču, ko je domačin (strojnik) utrpel kr hude poškodbe, zaradi malomarnih dejanj, ko so bile sredi smuke z teptalcem na progi in se je zgodila nesreča. Zato je ratraka, letos videti nekoliko manj na smučišču čez dan, ko se ljudje smučajo.

Morda se mora spet kaj zgoditi komu, da bodo zaščitili topove na progi, označili robove smučišča, da ne bo kdo zavil s proge,....

Glede na to, da se grejo nek turizem v Ribnici in se razvijajo v to smer, bi morali najprej poskrbeti za varnost na smučišču, efektivnost strojnikov in naprav, šele potem "brezskrbno" se sprehajati po smučišču in si govoriti, ja smo poskrbeli za naše smučarje in predvsem turiste.

Dobro sem se razpisal, ker si mi opazovalec dal povod.

Upam le, da kdo od dotičnih kaj prebira ta forum in se bo že jutri malce ozrl po smučišču.
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2009 6:35 pm    Naslov sporočila: Problem vodstva Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36

SmucarU1 mislim, da je problem vsega v vodstvenih delavcih na tem smučišču. Predvsemi tukaj izstopa g. Helbel, ki ima občutek, da ve in pozna vsa področja turizma, varnosti in smučišč. Očitno se res ne bo spremenilo nič, dokler se kaj hudega ne zgodi. Tista nesreča lani je kar se tiče uradnih zadev (policija, tožbe, inšpekcije) očitno potihnila in jo zato obravnavajo kod da se ni zgodila.

Ne vem, zakaj na smučiščih ni policistov na smučeh, kot so bili še nekaj let nazaj.

Sicer pa sem mnenja, da v kolikor g. Rataj ne bo postavil svojih ljudi na smučišče oz. nekoga ki bo sposoben za organizacijo in vodenje ter varnost, do takrat bodo v Ribnico prihajali turisti ki bodo tu samo trikrat ( prvič, zadnjič in nikoli več).
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2009 6:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24
Kraj: Maribor

Tudi jaz sem že lani rekel, dokler bodo v teh uticah sedeli domačini, iz tega smučišča ne bo kaj dosti.Saj se trudijo, ampak le toliko, kolikor je za njih dobro, ne pa za sam kraj. Tisti, ko bi pa bili za kraj pripravljeni kaj narediti, pa jih kr hitro postavijo pred vrata in je sodelovanje z njimi zaključeno, ker verjetno jim že mešajo štrene.

Enako se dogaja zdaj v apartmajih, zopet so potegnili noter svojce, da bodo viseli tam v recepciji in po apartmajih,... ne vem no. Ampak kolikor opažam je v Ribnici to že stalnica.

Saj g. Rataj ve, kam investira svoj denar in tega ne bo dolgo gledal, saj ljudje vidijo in slišijo, tako da bo tudi do njegovih ušes prišlo. Takrat bo pa počistil zadevo in nastavil ljudi, ki bodo usposobljeniza to, da bodo njemu everčki lepo leteli v mošnjček.

Z ljudmi, ki jih ima sedaj na smučiščo se to vsekakor ne bo zgodilo. Kolikor sam vem ljudje hodijo bolj razočarani, kot zadovoljni iz tega smučišča. Kar pa ni dobra reklama za turizem v Ribnici in seveda gospoda Rataja, ki ima razčiščeno, v kaj vlaga sredstva.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 19 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net