|
Novosti na Pohorju 2008 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 10:08 pm Naslov sporočila: Re: simorg |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40 Prispevkov: 247 Kraj: Doma
|
panda je napisal/a: | je tako imaš prav da nekateri tudi aktivno sodelujemo pri ustvarjanju novih stvari na Pohorju. Dejstvo je,da to vse počnemo za vas smučarje! Res pa je tudi, da nekateri na tem forumu vedo več kot mi sami, ter da to tako strokovno opisujejo da jim skoraj še mi verjamemo! |
Pol pa tako kot je rekel Simorg, naj banda pohorska začne na svoji strani objavlat kake novice, ne pa da zasledimo same stare slike in informacije. Pol pa taki kot je miki vsaj nekako poskrbijo, da nekateri željni info, sploh imamo kakšne.
Da o novih gradnjah ne govorimo.
P.S. Pol pa se še hvalite tu gor  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 12:48 am Naslov sporočila: Re: simorg |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
panda je napisal/a: | Dejstvo je, da to vse počnemo za vas smučarje! |
Si prostovoljec? Če nisi, pa najbrž delaš v prvi vrsti za svojo plačo in tvoje delo ne predstavlja kakšnega višjeletečega cilja. Delate pa točno tisto, za kar velja v podjetju prepričanje, da bo tako ali drugače pripomoglo k dobičku. Saj to ni nič nenormalnega, samo tvoja izjava se sliši, kot da iz dbre volje delaš po cele dneve, zato da bomo lahko mi smučali... (mogoče se pa motim)
panda je napisal/a: | Res pa je tudi, da nekateri na tem forumu vedo več kot mi sami, ter da to tako strokovno opisujejo da jim skoraj še mi verjamemo! |
Res pa je, da včasih na smučiščih vidimo take šlamparije, ki jih vi ne opazite (ali pa nočete, ker bi to povzročilo dodatne stroške ali pa delo)
Sicer je pa forum namenjen predvsem izražanju mnenj... če se ti zdi (tudi Leitner 111) oz veš, da je kdo napisal kakšno netočnost je najlepše, da ga lepo popraviš. Ne pa da se obnašaš, kot da si visoko nad vsemi in kaj mi sploh pišemo tu gor, ker nimamo pojma.
Zdaj pa čakamo na nove informacije iz vajnih ust... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 12:37 pm Naslov sporočila: Re: aa |
|
|

|
panda je napisal/a: |  |
Tipično za pohorce  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 4:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Pol pa še objavo zbriše... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 4:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
Namesto nekaterih objav so bili smeški, ki sem jih pa pobrisal jaz ker sam smeško v sporočilu brez vsebine (namesto prejšnjega sporočila) nič ne prispeva k temi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 8:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3670 Kraj: Maribor
|
Leitner 111: OK, naslednjič se dobiva na smučišču in mi boš razložil zadeve, da ne bom več tako brcal v temo . Ali pa kar tukaj povej, kje vse sem ga polomil. Saj nikoli nisem trdil, da vse vem. Recimo, kaj pride v tisti jarek po sredi Cojzarice? Ali pa, čemu služi jarek pod sedežnico v spodnjem delu (jaz nisem videl nobenih cevi, samo el. kabel, je pa seveda možno da sem kaj spregledal ...).
Ali pa še boljša zamisel: naslednjič bom jaz prilimal fotke, ti pa dodaj strokovne komentarje !
Moram pa priznati, da sem kar malo presenečen ... gradbišča so pač moj hobi in poslikal sem jih že na desetine po Sloveniji in tujini, po Avstriji, Franciji in Italiji - nazadnje pred tednom dni na Sella Neveji - pa me še nihče ni ozmerjal z radovednežem ... _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leitner 111 |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 21:12 Prispevkov: 4
|
Miki: Z lahkoto, bi ti razložil določene zadeve (vsaj tiste o katerih nekaj vem). A me zanima, zakaj nisi nič vprašal, ko smo se srečali na zgornji postaji Piskra II ? _________________ Kdor zna ta zna ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leitner 111 |
Objavljeno: Ned Sep 07, 2008 9:03 pm Naslov sporočila: Miki |
|
|
 Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 21:12 Prispevkov: 4
|
Aja, pa pozabil še to. Tisto -RADOVEDNEŽ- si ne vzami tako k srcu, ker ni bilo tako mišljeno kot je izpadlo. Sorry !! _________________ Kdor zna ta zna ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Pon Sep 08, 2008 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3670 Kraj: Maribor
|
Danes sem od enega svojih 'špijonov' ki se je okoli štirih popoldan vozil od MB proti Hočam, dobil na MMS ti dve fotki:
Da me ne bo spet kdo obtožil da širim netočne informacije, bom tokrat previden: zdi se mi, da gre za sedeže nove šestsedežnice in ker je tovornjak zavil proti Pohorju, predpostavljam da so namenejni na Pisker . _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Tor Sep 09, 2008 11:39 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Jep...dnevno šiba toti šleper mimo mene gor na pohorje in vozi rezervne dele  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Tor Sep 09, 2008 7:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Citiram: | Jep...dnevno šiba toti šleper mimo mene gor na pohorje in vozi rezervne dele |
to je bol podobno originalu kot rezervnim delom  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ski_Fanatic |
Objavljeno: Tor Sep 09, 2008 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
gregorinko je napisal/a: | Citiram: | Jep...dnevno šiba toti šleper mimo mene gor na pohorje in vozi rezervne dele |
to je bol podobno originalu kot rezervnim delom  |
Sem se zmoto..sem mislo "rezervne dele"  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Tor Sep 09, 2008 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

|
bluespeed je napisal/a: | gregorinko je napisal/a: | Citiram: | Jep...dnevno šiba toti šleper mimo mene gor na pohorje in vozi rezervne dele |
to je bol podobno originalu kot rezervnim delom  |
Sem se zmoto..sem mislo "rezervne dele"  |
vem  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Tor Sep 09, 2008 7:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
Ko gledam te slike komaj čakam da bo sneg da sprobamo prvo odklopno sedežnico na pohorju  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Tor Sep 09, 2008 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

|
nikjer nisem zasledil,ali ima ta sedežnica ogravane sedeže?  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|