Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2007/2008

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 36, 37, 38  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2007/2008 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
whistler
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 9:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

S stotko res pretirava, v bus jih pa res kar zelo natlačijo. Včasih še vrata komaj zapre.
Rotty
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 9:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

O natlačijo, natlačijo...to je bil tisti četrtek o katerem sem že pisal in ko sta vozila cela dva avtobusa
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 9:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Kaj se nobeden ne vozi z trolami? Upam da jutr nebo gužve gor
bobi
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 12:31 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 19:57

bil danes gor in lahko rečem samo .... fantazija takih dni je vedno premalo

dan sta mi zjebala dva kretena, katera sta zaparkirala parkirišče 1, eden spodaj pri transformatorju, drugi zgoraj pri uvozu, to se mi je letos zgodilo že v drugo . Sam smučam do cca 12. pol jo pičim direkt na šiht, zjutraj sem na parkingu malo pred osmo in ne morem razumet, kakšno lahko slamo imajo nekateri v glavi da tako butasto puščajo avte razumem da je težko dobiti prosto parkirno mesto na enki ob desetih. Torej se pripeljem do trafota in glej ga zlomka bel terenec lepo čez celo pot ... da mu (ne bom reku kaj), pol rikverc po ozkem prehodu čez celo enko nazaj in poglej ga zlomka spet en lep audi tako malo na pol na poti mimo se ne da in po uri čakanja in prosjačenja sta mi le pomagala dva poba audija spajsat malo stran, da sem se lahko skobacal mimo njima hvala upam da bom lahko dal za Sporaočam vam pa tole, ko me bo naslednjič kdo zaparkiral, si bom še enkrat obul pancarje in se prehodil po nič krivem avtomobilu butastega brezobzirnega voznika
Nazaj na vrh
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 12:54 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Tudi jaz sem bil danes gor. Res dobre razmere, še boljše kot sem upal. Proge trde, ampak ne ledene, tako so dobro zdržale, kaki hujši kupi niso nastali, je pa bilo marsikje po vrhu malo suhega snega (skoraj kot pršič). Ojužilo se tudi skoraj ni, mogoče čisto malo čisto spodaj in pa proti Kriški. Tudi izven urejenih prog zelo dobro, pršiča sicer ni več, je pa dober suh sneg, se ne vgreza in tudi skorje ni. Odsvetujem edino po neteptani direktno pod sedežnico Kriška planina, tu je plast snega že kar tanka, bilo je tudi ojuženo, spodaj pa prežijo skale, veje in podobno. Poleg dobrih razmer tudi perfektno vreme in razgled. Ljudi pa je bilo za sredi tedna žal kar dosti. Pokritiziral bi edino to, da so potem proti koncu, ko ni bilo več toliko ljudi, šestsedo dali na malo bolj počasi, zelo grda navada, ki sem jo žal tudi drugod že doživel. Še vsaj jutri se obeta podobno zelo dobro stanje, tako da priporočam!
Lp
Nazaj na vrh
STEFE
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 7:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09
Kraj: Zapreval

mariborcan je napisal/a:
Tudi jaz sem bil danes gor. Res dobre razmere, še boljše kot sem upal. Proge trde, ampak ne ledene, tako so dobro zdržale, kaki hujši kupi niso nastali, je pa bilo marsikje po vrhu malo suhega snega (skoraj kot pršič). Ojužilo se tudi skoraj ni, mogoče čisto malo čisto spodaj in pa proti Kriški. Tudi izven urejenih prog zelo dobro, pršiča sicer ni več, je pa dober suh sneg, se ne vgreza in tudi skorje ni. Odsvetujem edino po neteptani direktno pod sedežnico Kriška planina, tu je plast snega že kar tanka, bilo je tudi ojuženo, spodaj pa prežijo skale, veje in podobno. Poleg dobrih razmer tudi perfektno vreme in razgled. Ljudi pa je bilo za sredi tedna žal kar dosti. Pokritiziral bi edino to, da so potem proti koncu, ko ni bilo več toliko ljudi, šestsedo dali na malo bolj počasi, zelo grda navada, ki sem jo žal tudi drugod že doživel. Še vsaj jutri se obeta podobno zelo dobro stanje, tako da priporočam!
Lp
V kolikor ni gneče se vožnja upočasni iz 5m/s na 4m/s to pa zaradi tega ker je pri max. hitrosti obraba materijalov na sedežnici do 5x večja kot pri 4m/s.Poraba elektrike pa je tudi bistveno manjša.Čas vožnje se pa tudi ne spremeni veliko pri 1400m dolgi sedežnici 5m/s je čas 4.7min pri 4m/s pa 5.8min.Tudi vse sedežnice v tujini vozijo po istem principu max. hitrost se uporablja samo da pobereš gnečo na spodnji postaji pa še to tudi izstop je nevarnejši pri večji hitrosti ker sedeži potujejo okrog "volana" bistveno hitreje in je za slabe smučarje to že lahko težava.
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 9:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Ja, saj to mi je jasno, da je to zarad šparanja, jaz sem sicer bolj na elektriko ciljal, na obrabo materiala nisem niti pomislo. Je pa vseeno tako, da je bolj fajn se z max. hitrostjo gor peljat pa še tudi malo prej si gori, čeprav razlika res ni tako zelo velika. Tak da ne bi imel nič proti, če ne bi nič šparali. Res pa je, kar praviš, da tudi v tujini včasih tako delajo - no, ne vedno, pa tudi na Krvavcu sem včeraj to prvič doživel (nisem sicer pogosto gori).
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 10:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Danes bil gor. Mislm ljudje, a misle kdo še splohv službo/šolo hodt? Torej nekaj gužve (polno vse do Cerkelj), po 13 uri je bilo že bolje, sneg supr, le preveč grud se je anšlo, ampak kar prevroče (sploh med čakanjem na sedežnice) - proge so zdržale, nekaj kupov, južno skoraj nič.
Slike:
Leva proga (od spodaj) na Kržišču - meni ena najboljših na Krvavcu, žal malo prekratka, lepo zrihtana, pa tudi gužve na Kržišču ni bilo.

Kje je že treba it?

Zdj že klasična slika:

Proti plaži:

Test topov:

Konjenica gre na delo:

dedi
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2008 10:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42
Kraj: Ljubljana

Tudi meni se je zdelo preveč ljudi,pa saj niso še počitnice,ali pa imajo še lanski dopust za iskoristit.Proge solidne,vreme tudi.
15x
Nazaj na vrh
ledenko
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2008 12:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49

V takem vremenu kot je bilo zadnje dva dni, samo bedaki in konji ostanemo doma!
Nazaj na vrh
_nyc_
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 16, 2008 6:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 0:48
Kraj: kranj

drugače sm pa bil donc gor in je blo zelo dobro..proge so dobr zdržale.čeprav sm bil skoraj cel dan se vozil na njivicah in po slidejih.

pa na krvavcu imajo nov ratrak.
sezona 10/11: Molltal 2x. Krvavec 64x. Kranjska gora 4x
sezona 11/12: kaprun 2x, Krvavec 79x
12/13: Krvavec 110x, Rogla 1x
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 16, 2008 8:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Ja kaj je bilo pa to danes?

Pridem ob 10.45 pa ob sobotnem nebu brez oblačka parkiram na 6-tki! Res, da je bilo malo bolj mrzlo kot ponavadi in da je malo zapihalo, samo to pa res ni razlog, da se ne moreš obleči in natakniti kapo na glavo.
No ja meni je prav

Drugače pa je sneg kot beton, seveda brez ledu...res enkratno! Čeprav je v nižinah bolj kilava zima, je smučarsko gledano vsekakor ena najboljših zim!
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2008 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

bobi je napisal/a:
bil danes gor in lahko rečem samo .... fantazija takih dni je vedno premalo

dan sta mi zjebala dva kretena, katera sta zaparkirala parkirišče 1, eden spodaj pri transformatorju, drugi zgoraj pri uvozu, to se mi je letos zgodilo že v drugo . Sam smučam do cca 12. pol jo pičim direkt na šiht, zjutraj sem na parkingu malo pred osmo in ne morem razumet, kakšno lahko slamo imajo nekateri v glavi da tako butasto puščajo avte razumem da je težko dobiti prosto parkirno mesto na enki ob desetih. Torej se pripeljem do trafota in glej ga zlomka bel terenec lepo čez celo pot ... da mu (ne bom reku kaj), pol rikverc po ozkem prehodu čez celo enko nazaj in poglej ga zlomka spet en lep audi tako malo na pol na poti mimo se ne da in po uri čakanja in prosjačenja sta mi le pomagala dva poba audija spajsat malo stran, da sem se lahko skobacal mimo njima hvala upam da bom lahko dal za Sporaočam vam pa tole, ko me bo naslednjič kdo zaparkiral, si bom še enkrat obul pancarje in se prehodil po nič krivem avtomobilu butastega brezobzirnega voznika

Ja no, te je pač zaparkiral, a misliš da si sam na svetu al kaj
Nazaj na vrh
TELSTAR
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2008 9:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 18:47

No ti smučar kopač. Želim ti da te čimvečkrat za čim dalj časa zaparkirajo, potem da uživaj v dejstvu, da nisi sam na svetu.
Ko meni naslednjič to kdo naredi bodo gume prazne. Pizda a je težko it 50m peš????
Nazaj na vrh
Piskut
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 18, 2008 1:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 22:50

A gdo mogoče ve kolk folka je blo dons na Krvavcu k je prvi dan počitnic?Rad bi šel jutr smučat, ampak če bo gužva me prav nč ne vleče!Prosm kakšne koristne informacije!

LP!
Piškut
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 36, 37, 38  Naslednja Stran 27 od 38

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2007/2008
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net