Avtor |
Sporočilo
|
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Jan 08, 2008 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
smučarka21 je napisal/a: | po mojem mnenju..je od slovenskih smučišč najlepši Krvavec... |
Lahko da je (nisem še bil zgoraj).....A je v tem kaj narobe? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučarka21 |
Objavljeno: Tor Jan 08, 2008 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 15:40 Prispevkov: 16
|
...ne, ni kaj slabega...ampak komentiram...to kar je po moji presoji najboljše... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Tor Jan 08, 2008 4:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
tspg je napisal/a: | Če otrok ni naučen kako se prijeti za sidro mu morajo pomagati starši oziroma ne sme na žičnico.
Če pa mu pomaga žičničar in slučajno pride do nezgode npr. zlom, je lahko sokriv žičničar. | Jaz mislim, da je razlika med "ne biti naučen" in "ne doseči sidra". Po tvoji logiki torej žičničarji sploh ne bi smeli podajati teh kratkih sider tistim, ki so premajhni, da bi jih dosegli. Lahko je nek otrok zelo dober smučar in se zna voziti z vlečnicami, ampak, če komaj doseže sidro, se potem zgodi to na sliki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tspg |
Objavljeno: Tor Jan 08, 2008 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2005 19:39 Prispevkov: 206
|
Tako mi je povedal žičničar!
Po moji logiki bi mogli pomagati vsem! _________________ http://bukovnik.net
lp: Franjo Grobelnik |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
carpio |
Objavljeno: Tor Jan 08, 2008 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:27 Prispevkov: 32 Kraj: Koroška
|
bordar20 je napisal/a: | koliko krat pa si se smučal na kopah, da zdaj vse žičničarje gr ven narediš, da niso na svojem mestu |
Očitno prevečkrat !!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Sre Jan 09, 2008 11:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2898 Kraj: Ljubljana
|
Pismu, pa kaj je nekaterim. Saj človek lahko razume recimo da ni denarja za nove žičnice, da je malo naravnega snega in slabo umetno zasneževanje ali pa da imajo slab ratrak in so smučišča bolj tako pripravljena. Da pa ti žičničar sedi v hišici in gleda, kako se smučarji mučijo, ker jim nihče ne podaja sidra, za to pa res ne moremo iskati opravičila, pa če bi karta stala samo 10?. To sem do sedaj doživel le na Veliki planini, pa še tam se mi je po pritožbi direktor pisno opravičil, tako da je to gotovo že zgodovina. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bordar20 |
Objavljeno: Čet Jan 10, 2008 2:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 10:39 Prispevkov: 13
|
MARKO...
a sedaj pričakuješ, da se ti bo direktor opravičil...tudi na Kopah, al kaj???
ne ga srat s takimi...
ko zdj pa ste že zvelčani s temi forami.-...
tudi človek ni popoln...žičničarji so pa isto ljudje...in...če si pošten se tudi temu spregleda...
upam, da si sam na delovnem mestu vsaki dan 100% tam...in da vsaki dan vse štima.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Čet Jan 10, 2008 3:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

|
Bordar, zdi se mi, da bi se mi, če bi mu pisal, pa tistega žičničarja bi tudi tako nakuril, da mu ne bi več na misel prišlo čepeti v hiški. Zakaj pa na drugih lahko delajo normalno.
Če te ravno zanima moje delo, ni vedno 100%, ampak stranke tega ne občutijo. Če imam sestanek oz. me ni, telefon dvigne tajnica itd.
Sicer pa res ne razum v čem je tvoj interes, da zagovarjaš slabo delo in lenuha. Kot da na Koroškem ne bi mogli dobiti človeka, da bo normalno delal. Tipično za Slovence. Če se pa slučajno zgodi npr. na Hrvaškem, da natakar ne skoči na prvi migljaj so pa gnoji in šovinisti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bordar20 |
Objavljeno: Čet Jan 10, 2008 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
aha...potem upam, da se zavedaš, da žičničar nima tajnice...
ne morem vrjet, da primerjaš Slovence s Hrvati...
ma...so pač gnoji...kaj naj... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
carpio |
Objavljeno: Čet Jan 10, 2008 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:27 Prispevkov: 32 Kraj: Koroška
|
bordar20 je napisal/a: | aha...potem upam, da se zavedaš, da žičničar nima tajnice...
ne morem vrjet, da primerjaš Slovence s Hrvati...
ma...so pač gnoji...kaj naj... |
Mare prosim pomagaj !!!!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 10:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

|
Ma brez veze. Samo border, če bom slučajno imel kdaj s tabo kakšne posle, me prej opozori, da te lahko pustim čakati ene pol ure, potem pa zlijem nad tabo vso slabo jezo in nezadovoljstvo. Danes je težko dobiti takega, ki bi imel za vse razumevanje in opravičilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bordar20 |
Objavljeno: Sob Jan 12, 2008 10:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
mariborcan je napisal/a: | tspg je napisal/a: | Če otrok ni naučen kako se prijeti za sidro mu morajo pomagati starši oziroma ne sme na žičnico.
Če pa mu pomaga žičničar in slučajno pride do nezgode npr. zlom, je lahko sokriv žičničar. | Jaz mislim, da je razlika med "ne biti naučen" in "ne doseči sidra". Po tvoji logiki torej žičničarji sploh ne bi smeli podajati teh kratkih sider tistim, ki so premajhni, da bi jih dosegli. Lahko je nek otrok zelo dober smučar in se zna voziti z vlečnicami, ampak, če komaj doseže sidro, se potem zgodi to na sliki. |
mislim, da je najmanjša dovoljena velikost 120cm,da lahko gre otrok sam na vlečnico, brez spremstva odrasle osebe |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
renato |
Objavljeno: Sob Jan 12, 2008 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 20:46 Prispevkov: 65
|
Bio prošli tjedan na Kopam, i ne znam dal neko od žićnićara čita forum, ali jedan simpatični puniji gopodin je djeci cjeli dan dodaval sidra. I Hrvatima i Slovencima  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
okla |
Objavljeno: Sob Jan 12, 2008 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2006 19:27 Prispevkov: 24 Kraj: KLanjec, CRoatia
|
Bio sam cijeli ovaj vikend gore... staze su bile odlicne. Najvishe bi se pritožil na postrežbo v holcerju..KATASTROFA!!!
Sve pohvale pa dam makedoncu ki dela kebab..super clovek.. To je vse za zdaj.
 _________________ Smile je zakon!!!!!!!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pika_b |
Objavljeno: Tor Jan 15, 2008 8:15 am Naslov sporočila: Snežne razmere |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2006 12:56 Prispevkov: 10
|
Ima kdo kakšno svežo informacijo glede snežnih razmer na Kopah.
Mi gremo v soboto za en teden gor, pa se bojim, da bo do takrat že vesela pomlad  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|