Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Počen Atomic SX7.2

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 Počen Atomic SX7.2 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 2:13 pm    Naslov sporočila: Počen Atomic SX7.2 Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

Koliko lesa vsebuje tale Atomic, pa sej niso normalni ne mi delat smučk iz polipropena za okna

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elan
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 2:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

pri avtomatih je počla?
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 3:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, vsaj tuki bi lah mal ojačal
Nazaj na vrh
luky
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 4:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

kupi SLX pa bojo zdržale
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 5:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sej niso moje, tole nam je učeri pokazu en fant iz slovenije k smo mel Elanov test na Osojščici.

drgač pa furam Magmo
Nazaj na vrh
dj71
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 11:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 17:06
Kraj: Ljubljana

Meni se je zgodilo isto na modelu Elan S10. Za avtomatom ki drži peto oz. cca 1-2 cm pod avtomatom. Dilce so ble pa vožene cca 25 krat. In lahko se samo zjokam. Mi pa tudi malo ni jasno kako so lahko počle.
Garancija je mimo.
Če bi se zaletel al' pa razlepu k' budala bi si razlagal, da je prišlo do poškodbe zaradi moje napake. Ker temu ni tako sem samo močno začuden kako je to možno?
In to se mi je zgodilo za božične praznike v Dolomitih. Posledica tega je konec sezone.
Razen, če bodo na razprodajah močno znižali ceno Speedwave 12
Nazaj na vrh
benhur
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 07, 2008 9:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27

kdor zna pac zna, sem pa res da ze pr dveh kolegih vidu ko sta isto furala atomic podobno zadevo
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 07, 2008 3:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dj71 je napisal/a:
Meni se je zgodilo isto na modelu Elan S10. Za avtomatom ki drži peto oz. cca 1-2 cm pod avtomatom. Dilce so ble pa vožene cca 25 krat. In lahko se samo zjokam. Mi pa tudi malo ni jasno kako so lahko počle.
Garancija je mimo.
Če bi se zaletel al' pa razlepu k' budala bi si razlagal, da je prišlo do poškodbe zaradi moje napake. Ker temu ni tako sem samo močno začuden kako je to možno?
In to se mi je zgodilo za božične praznike v Dolomitih. Posledica tega je konec sezone.

Seveda to se dogaja, še sploh če kupimo smuči katere niso primerne za naše znanje in našo telesno težo. Namreč hotu sm povedat to da tale atomic sx 7.2 ni vreden 20 evrov saj material oz tale pena je v primerjavi z lesom daleč od prave kvalitete. To smučo bi lahko primerjali z flow 8 ali magfire 8 katera vsebujeta kar nekaj lesa in slojev ostalih materialov.
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 07, 2008 3:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dj71 je napisal/a:
Garancija je mimo.

Tole mi ni najbol jasno, kaj ste pa počeli da so se zlomile če niste padli.
če se je to zgodilo med samo vožnjo potem nekaj ni vredu, kolk kilogramov pa imate ?
Nazaj na vrh
dj71
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 07, 2008 10:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Don Rossi Carleone: Lepo od tebe, ampak me ni treba vikat.

Imam cca 82 kg (+- 2kg). Stvar je sledeča. 5 dni dolomitov od tega en zdrs, ker sem preveč založil ovinek (samo se mi je ratal ujet).
Bilo je na predzadnji dnevni smuki v Civetti, vse kar sem neredil je bil en brezvezen oz. neuspeli skok preko narejenega kucl'a za startno pozicijo.
Neuspeli, zato ker sem imel premalo brzine za daljši polet v smuk preži, poleg tega je bil malo naprej in levo od mene še en bordar kateri je nakazal da bo zapeljal pod startno pozicijo. Ampak vse to nima veze s poškodbo
Stvar je sledeča, ko sem po tem skoku, ki je tudi posnet pripeljal do podna in snel dilce da bi šel z jajčkom nazaj gor sem opazil dve prečni razpoki na sprednjem zavihku oz. spredaj na dili kjer je zavihana navzgor. To je bila površinska razpoka plastike. Da bi bila počena dila za avtomatom nisem opazil jaz ampak Čižmanov oče kateremu sem nesel nabrusit dile, ko sem se vrnil iz Dolomitov. Zanimivo je, da sem šel predzadnji dan še na nočno in naslednji dan še 4 fure na Marmolado in nisem opazil nič nenormalnega. Po vrnitvi v SLO sem nesel dile Čižmanu. Ko sem ga poklical, če so dilce že pripravljene me je seznanil s slabo novico. Po njegovih besedah sta se s sinom začudeno spogledovala in razmišljala kako je lahko dila počla na takem mestu. Povedal sem mu za edini izveden skok kateri bi bil lahko krivec ampak močno dvomim.
Evo še link posnetka: http://rapidshare.com/files/82045547/Skok.avi
No, če je tak skok razlog poškodbe, potem naj gre pa vse skupaj v PM.
Ker ostale dni je bilo karvanje al' pa klasika brez kakršnih koli neumnosti.
Evo še primer zadnje nočne smuke: http://rapidshare.com/files/82047774/No__269_na_Pian_del_Crep.avi

Lp, Dejan
Nazaj na vrh
mitjak
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 08, 2008 12:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

Lahko, da je prišlo do napake že pri zlaganju v tovarni...

A misliš, da ti ne bi vseeno menjali smučk, čeprav so že malo izven garancije? Recimo, da jih uspeš prepričat da so oni krivi...
Nazaj na vrh
dj71
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 08, 2008 7:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Dilce sem kupil 6.2.06 v Elanu. Sicer bo g.Čižman vprašal če je možno kaj narediti seveda brez kakršne koli obljube. Med drugim jih bo dal v ogled da ocenijo zakaj so počle. Seveda če se jim bo dalo ukvarjat s tem. Bil bi pa zelo vesel, če drugega ne vsaj kakšen konkreten popust na nove dile.
Vendar so to zaenkrat samo sanje. Ampak upam na najboljše.
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 08, 2008 10:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja tole je bla res neprijetna situacija. To bi mogli prov obdukcijo narest da bi vidl rezultat
Filmčkov pa ne morm vidt, ne vem zakaj.
Nazaj na vrh
dj71
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 09, 2008 12:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Don Rossi Carleone: Kar se tiče filmčkov!
Da ne bom preveč nakladal, ko stisnes link se ti odpre stran (http://rapidshare.com/files/...), na strani je razpredelnica ki ti ponuja Select your download: premium ali free, stisni tipko free, odpre se nova stran kjer začne odštevati čas (prvič) 1 min., ko odšteje čas ki je napisan se ti ponudi download, v okno pred besedo "here:" vpišeš štiri znake (črke ali številke) ki so napisane nad tipko download..., upoštevati moraš velikost črk, po vpisu štirih znakov stisni na tipko (npr. download via TeliaSonera). To bi moralo zadostovati. Izbereš samo še kam boš download-al. Ko snameš samo še zaženeš in to je to.
Eno vprašanje: avatar ki ga imaš, si to osebno ti ali kdo drug. Ker ko sem gledal filmček kako vijuga v tej pozi, lahko rečem samo vsaka čast. Mene bi danes prej izdala kolena preden bi izvedel tak manever. LP
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 09, 2008 11:51 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala za pojasnilo in pohvalo.
Ja to sem jaz sm kr mal zrastu zdele
Zle enostavno je tole, gre za različico Fuzijevega zavoja. Bom enkrat nauču
Ja ne vem kako se Fuci al Fuzi napiše, da me nau kdo kregu
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja Stran 1 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Počen Atomic SX7.2
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net