Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Premajhni pancerji???

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Premajhni pancerji??? « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
MiLi
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 22, 2007 2:30 pm    Naslov sporočila: Premajhni pancerji??? Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 21:51

pozdrav.

držal sem se pravila, da naj bi čutil prste pri nezapetem čevlju. ko si jih zapnem prstov sicer ne čutim, a je problem pri smučanju v globokem snegu in tudi na smučišču, če se nagnem nazaj. v tem primeru mi prste pritisne naprej in prsti fajn bolijo. tudi ko hodim po klacnu navzdol mi prste pritisne ob steno pancerja. pancerje sem si tudi maksimalno zategnil, a ni kaj prida pomagalo. pri zategnejnih pancerjih je tudi problem, ker po 500m, skoraj ne moram več stati, tako bolijo noge.

nato sem si izmeril obris noge. Desna je 28cm, leva pa 27.5cm. pancerji pa so številka 28. tudi pri levi nogi mi prste pritisne preveč naprej, pa čeprav je manjša.

mislite, da so pancerji premali ali se morajo še "zvoziti"? bi bila številka 29 prevelika glede na 28/27.5 ?

Hvala za odgovore

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mitjak
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 22, 2007 4:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

Ja če se ti ne počutiš dobro v njih in te prsti bolijo, sigurno niso tapravi zate. Vzami raje malo večje.
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 22, 2007 9:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

1. Razen v celcu, se nimamo kaj nagibati nazaj.
2. Glede na tvoj opis ni problem v številki, temveč v modelu čevlja.
3. Najbol pomembno je, da pri zapetem pancarju ne dvignemo pete.
4. Vse ostalo je trpljenje
Nazaj na vrh
JackONeill
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 23, 2007 10:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 10:49

Jaz sem si tudi izmeril dolžino noge - 27.5cm in zato sem kupil pancarje 27.5. Nekaj dni sem jih letos že uporabljal in moram reči, da ne čutim praktično nobene bolečine v njih (razen mraza). Prej sem imel alpinine številka 28, pa mi je zabijalo prste naprej, ker je bil pancar preširok. Ta, ki ga imam zdaj, je pa precej ozek in zelo lepo objema nogo (Salomon Falcon 10) in posledično noga ostaja na svojem mestu.
MiLi
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 23, 2007 2:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 21:51

hvala za odgovore.

a je pa možno, da bo se s časom stvar obnesla? moram povedat, da sem z njimi odpeljal le 4km spusta (celc+urejeno smučišče).

lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Premajhni pancerji???
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net