Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » slalomske smuči

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 slalomske smuči « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2007 4:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

Ne gre za marketinško foro.
Namreč v smuči za sezono 2008/2009 bodo v večini imele sw tehnologijo, med njimi sto tudi SLX, GSX in mehkejša brata
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
roberto66
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 10:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 11:01

neki men ravno ne gre v račun pri teh elankah. Zakaj tekmovalci ne vozijo smuči z SW tehnologijo že od lani, če so res tako izjemne. Drugače pa se pridružujem mnenju, da so smuči zelo zanimive, vendar sem se osebno odločil za druge proizvajalce; možno, da se čez kakšno leto vrnem na elan.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Sem si zadal nalogo, da to čudo preizkusim /upam na SW 14/....Že 2.1.2008 bo v MB izgleda dobra priložnost.....
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 1:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

evo sem že sprobal nove SW 12. meni so odlične!!
prej sem imel SL (elan), pa je razlika očitna. sploh pri daljših zavojih in hitrosti.. za krajše zavoje mi je SL bolša.

uglavenm, najbol važno mi je da jst uživam na njih.... nisem še na nobenih tolk užival... pa sem probal tud kakšne druge razen elanovih...

konc koncev mi je čist vseeno kaj pravijo razni demonstratorji, učitelji, hudi experti,...in da jin ne vozijo na svetovnem pokalu...
Nazaj na vrh
n3o
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 5:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 0:04

Don Rossi Carleone je napisal/a:
Ne gre za marketinško foro.
Namreč v smuči za sezono 2008/2009 bodo v večini imele sw tehnologijo, med njimi sto tudi SLX, GSX in mehkejša brata

bi delil z nami kakšne slikice novih SLX in SL...
Nazaj na vrh
mitjak
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 6:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

Tudi jaz sem si letos nabavil nove SW 12, zdaj samo še čakam da jih preizkusim.
Nazaj na vrh
JackONeill
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 10:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 10:49

Jaz sem imel dva tedna nazaj možnost preizkušat elanove smuči na Turracherju in sem vozil med drugim tudi SW 14 in moram reči, da me smučka ni impresionirala. Preprosto nisem mogel smučati tako, kot bi si želel (pri večjih hitrostih in strminah). Na drugi strani sem sem pa v GSX dobesedno zaljubil . Mi je od vseh Elank najbolj odgovarjala. Celo bolj, kot moje Fisherke.
GOLTEZAN
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 1:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Nov 2006 15:18
Kraj: Velenje

Citiram:
neki men ravno ne gre v račun pri teh elankah. Zakaj tekmovalci ne vozijo smuči z SW tehnologijo že od lani, če so res tako izjemne. Drugače pa se pridružujem mnenju, da so smuči zelo zanimive, vendar sem se osebno odločil za druge proizvajalce; možno, da se čez kakšno leto vrnem na elan.

Ker je v pravilih FIS-a napisano, da mora biti smučka na zgornji strani gladka, ravna oz. brez kakršnih koli sw sistemov ipd.
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 3:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Mislm da ni to vzrok. So pa lan v elanu neki govorl da bodo valove tut v tekmovalne vgradil, sam eno govorijo in ...
jest_
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 5:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:10

Jaz imam o speedwave same pohvale. Lani smo jih testirali na Straži na Bledu v popolnoma razmočenem, težkem snegu. Vozil sem 12, 14 in potem še slx. V tistih razmerah se je 14-ka nabolje izkazala. Če si postavil slx na robnik, ti jo je dobesedno potegnilo pod sneg in posledica je bil tudi padec , medtem ko si s speed. zelo elegantno carv-vav po slabi podlagi.
Sam imam sicer slx wc, dve leti stare, letos pa sem kupil še gsx wc in sem naravnost navdušen. Priznam, da sem imel kar nekaj težav s spoznavanjem-sem bil le navajen na slx oz. kratke zavoje, ampak proti koncu prvega dne, je šlo že odlično in sem zelo užival v dolgih in hitrih zavojih. Posledica celodnevnega dirkanja pa kar nekaj bolečin v križu ampak...bo treba na kondiciji malo več delat
Imam pa eno vprašanje:že kar nekaj sezon dirkamo za Pokal Ratitovec in pa veliko rekreativnih tekem po Sloveniji-slx in gsx odlično, kaj pa speedwave na ledu recimo?? Ko pritisneš smučo na sredini, mogoče sprednji in zadnji konec "zarefetata" in je posledica zdrs? Hvala za odgovor. Pa naj vas še povabim na rekreativne treninge-slalom, veleslalom na RUDNO pri Železnikih. lp[/i]
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 26, 2007 9:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

jest_ je napisal/a:
kaj pa speedwave na ledu recimo?? Ko pritisneš smučo na sredini, mogoče sprednji in zadnji konec "zarefetata" in je posledica zdrs?

odlično se odreže... men zaenkrat ta smučka še ni zdrsnila.
Nazaj na vrh
tim
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 27, 2007 10:12 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Ali veste, da bodo prihodnje leto vse tekmovalne elanove smučke s speedwave tehnologijo?
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 27, 2007 11:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Predstavitev novih smuči iz Race serije bo med 28 in 30.1 na sejmu ISPO v Nemčiji. Serija bo imela wave tehnologijo in novo generacijo fusion vezi (danes je bla reklama v Poletu).
Pa še uradna stran: klik.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Stran 2 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » slalomske smuči
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net