|
Kupujem nove smučke: Völkl Racetiger SL/Rossignol 9S |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Cern3 |
Objavljeno: Ned Dec 02, 2007 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Mar 2007 17:02 Prispevkov: 4
|
voelkl al pa slx. nimas druge _________________ Member of
BROD OFFICIAL TEAM |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silver |
Objavljeno: Ned Dec 02, 2007 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 0:18 Prispevkov: 56
|
karli je napisal/a: | danes sem bil v športu 2000 in imajo slx po 445e, samo tam so ble raztavljene brez vezi.Nisem vprašal, ker se mi je mudilo ampak valda ne prodajajo smučke brez vezi??ker šport mi je bil vedno sumljiv in me ne bi čudlo če bi blo tako |
Tudi jaz sem debelo pogledal ob neverjetnih cenah (sl-320?,speedwave 12-390?, slx-390?...) v sport 2000. No, pa se je izkazalo, da je to samo propagandna finta (me prav zanima koliko so jih nategnili?!) in da je to cena brez vezi. Kr'neki!!! TE SMUČI SE PRODAJA SKUPAJ Z VEZMI!
Kaj bomo dočakali, da nam bodo prodajali tudi avtomobile na način: "Cena avtomobila je xxx ojrov, samo to je cena brez motorja. Če želite motor, bo avto občutno dražji!" ???  _________________ http://youtu.be/NLm-E6CPDqs |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
karli |
Objavljeno: Sre Dec 05, 2007 5:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 17:26 Prispevkov: 7
|
Danes sem bil v hervisu in imajo še ene 165cm rossignol r9s lanski model za 500? - 10% s 140vezmi.letošnji ima 120 vezi.
kaj pravite?
edit:
če pa grem v begunje, a ve mogoče kdo kakšen urnik ima trgovina??in kaj točno moram imet s sabo, da dobim teh 30% popusta?da ne bi hodil zastonj
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Sre Dec 05, 2007 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
Rabiš vsaj letošnjo modro kartico (ki si jo dobil, če si poravnal članarino SZS), na kateri piše da si učitelj smučanja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|