Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Fischer RC4 race SC

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
 Fischer RC4 race SC « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
n3o
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2007 12:09 am    Naslov sporočila: Fischer RC4 race SC Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 0:04

Vem da je glede tele smučke že bila odprta tema pa vendar, zanima me kakšna je pravšna doližina tele dile na mojo višino 180 in težo 79kg. Sam menim da bi mi ustrezala najbolj 165 z radijem 13, čeprav mi je prodajalec rekel, da ne bi bilo nič kaj narobe če bi imel dolžino 160, saj gre samo za 5cm oziroma 1m pri radiju...pomoč bi bila dobrodošla
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Rudi
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2007 2:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 10:19
Kraj: MB

Sam imam skorajda identične "telesne mere" kot ti, pa že dobro sezono vozim rc4 wc sc (06/07) 160cm, in sem prepričan, da sem z dolžino smučke več kot zadel. Lahko rečem, če bi še enkrat kupoval, bi vzel isto dolžino. To je moje mnenje. 165cm dolgih smuči še nisem imel "pod nogami", zato tudi mene zanima, če je res kakšna huda razlika v tistih 5cm? Drugače pa sem že vozil par drugih dilc, spet dolžine 160 (slx, 9s).
n3o
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2007 4:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

kako se pa ta dolžina(160) kaj obnese pri večjih hitrostih??ke 160 je možno še skor povsod dobit....165 pa sila sila redko...ne vem ka folk samo 165 kupuje??
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2007 12:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

n3o je napisal/a:
kako se pa ta dolžina(160) kaj obnese pri večjih hitrostih??ke 160 je možno še skor povsod dobit....165 pa sila sila redko...ne vem ka folk samo 165 kupuje??

Moj tastari model izpred 2 let se tudi pri visokih hitrostih presenetljivo odlično obnese. Jaz nisem imel nobenih težav niti pri smuku, če spustim dilce da plešejo (ni ravno najbolj strokoven izraz). Če smučaš na fiksiranih smučkah (spet ne vem, kako naj rečem, naj mi kakšen učitelj pomaga), pa itak z nobeno dilco ni težav. Na raznih merjenjih hitrosti sem redno postavljal dobre čase. Z malo manj pritiska na robnik se da pa tudi super potegniti dolge zavoje.
Nazaj na vrh
zelenec
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2007 1:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17

Po moje je za rekreativno smučanje pri tvoji velikosti boljša izbira daljša smučka. Ponavljam, če si rekreativec ti bo daljša omogočala vsaj malo počitka, hkrati pa boš veliko majn izpostavljen poškodbam. Jaz sem visok 165 in imam 160 dolgo (enak model). Nasplošno imam občutek, da se zelo pretirava pri kratkih smučkah in da jih večina rekreativcev niti ne zna izkorititi.
Nazaj na vrh
n3o
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2007 4:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

smo kr naročili pr 3s sport iz Kamnika rc4raceSC 165...jutri pridejo aja mate kake izkušnje s to štacuno?
Nazaj na vrh
Jaka G
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 3:28 pm    Naslov sporočila: nastavitev vezi Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 15:21

zdravo, vceraj sem kupil model smuci o katerem je govora... ker s sabo pri nakupu nisem imel smucarskih cevljev sem izbral nekoliko novejsi model cevljev iste velikosti (28,5), vendar sem doma ugotovil, da je nekaj mm razlike v dolzini in sem zaradi tega moral prestaviti petni del vezi za cca 7mm nazaj. Cevelj se sedaj popolnoma prilega. Zanima me ali sem s premikom naredil kaksno "usodno" napako ali pac to ne vpliva nic na voznjo itd? Aja, da ne pozabim, vezi so Fischer FS10, ce kaj pomaga...
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 4:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39

tudi jaz sem včeraj na sejmu kupil ravno ta model:)
dal pa sem 140 ? ...
a je cena ok ??
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jaka G
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 5:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

model 06/07 je v hervisu 300?, da bos imel za primerjavo
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 8:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

aha ... nevem sicer kateri model imam jaz .
če se ne motim naj bi bila to tekmovalna smuča ??
Nazaj na vrh
Jaka G
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 9:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

hmm tekmovalna... race verzija je bolj za rekreativce, ker ni tako trda... tista, ki jo uporabljajo med drugim tudi tekmovalci za svetovni pokal je WC (worldcup)... ti 100% pise na smuceh, tudi dizajn je nekoliko drugacen
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 9:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

ja zdej sem se spomnil ...
jaz imama WC ...
in kot mi je povedal tisti za pultom na smučarskem sejmu
naj ta moja smuča (WC !!) sploh ne bi bila v redni prodaji ...
kupiti naj bi se jo dalo le preko smučarskega kluba ...
Nazaj na vrh
sandokan
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 19, 2007 12:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32
Kraj: Posavje

Kakšno je torej vaše mnenje o tej smučki, ki je sedaj v akciji v Hervisu za 300? (lanski model + vezi FS10)? Mislim, da nekih bistvenih sprememb, razen v zunanjem izgledu, med lanskim in letošnjim modelom ni.

Do sedaj sem brez problemov vozil worldcup sc, dolžine 160, vendar bi sedaj vzel smučko, ki je malce mehkejša, ker je worldcup sc res zelo trda in te precej utrudi.
Nazaj na vrh
sandokan
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 19, 2007 12:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32
Kraj: Posavje

EDIT: dvojni post zaradi težav pri pošiljanju sporočila
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Pon Nov 19, 2007 3:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

sandokan ...
glede na to, da si lansko sezono vozil WC,
me zanima če je reeees zeloooo trda ...
ker me malo skrbi da mi bo pretrda ...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran 1, 2  Naslednja Stran 1 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Fischer RC4 race SC
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net