Avtor |
Sporočilo
|
fischerpro3 |
Objavljeno: Sob Okt 27, 2007 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Dokler bodo imeli MB in zaledje, bodo prodali svojih 4000-4500 kart. Za kaj več niso zainteresirani oz. bi jim bilo več prodanih kart v breme (beri gužva na smučiščih). Po njihovem:
-imetniki sezonskih kart smo po večini domačini,
-zaradi tega na smučiščih najmanj trošimo,
-najbolj poznamo teren oz. na njem največ smučamo (imamo največ smučarskih dni)- posledično poznamo največ njihovih fint,
-se najbolj razburjamo (za to nam non-stop govorijo, da naj gremo smučat drugam, če nam kaj ne paše)
-so najbolj srečni, če dobijo na Pohorje par Hrvatov in Madžarov, da jim lahko prodajajo meglo in jim oskubijo denar, zase pa poskrbijo za poceni letovanje v Dalmaciji .....
Skratka smo za njih čisti minus oz. nebodigatreba s katerimi je največ problemov..Ste se že vprašali zakaj naprimer v tujini (npr. Avstrija in Italija) poteka prodaja sezonskih kart v predprodaji do začetka decembra v MB pa ta prodaja za bistevno večji denar traja 15 dni? BTW v tujini tudi po zaključeni predprodaji cena sezonske ne poskoči enormono. Da ne govorim za razne variante družinskega smučanja (en otrok+oba starša, dedki in vnuk....) Karta za Kaertner skipass bi me v lanski sezoni še vedno prišla 815 eur za dva odrasla in dva otroka in ne verjamem, da je letos kaj bistveno dražja. Pri nas pa? Ma brez veze vse skupaj, ovce je treba strič, mar ne?? Pa še nekaj, kreteni vse skupaj verjetno občasno preberejo........in si veselo bašejo dalje svoje žepe...... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smitko |
Objavljeno: Ned Okt 28, 2007 11:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2006 10:11 Prispevkov: 235 Kraj: mb
|
fischerpro3
vsaka ti čast ,res dobro napisano ,samo ovc je vedno manj vedno več nas kupuje karto v avstriji,ki je cenejša in neprimerno več nudi,pa tudi cene pijač so na pohorju že blizu avstrskim,klobase pri mirču pa so že zdavnaj dražje.tudi naši otroci prepoznajo razliko ,moj za pohorje noče več slišat tako se godi tudi drugim in čez nekaj let bo ta hrib prazen,če ne bodo prišli k pameti |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
everts72 |
Objavljeno: Ned Okt 28, 2007 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53 Prispevkov: 337 Kraj: na robniku
|
ficherpro3 res dober članek, ki je seveda tudi resničen...žal
smitko..tudi mi se več ne odločamo za slo. smučišča, raj damo vsak nekaj ? več in se zapeljemo npr. v Trbiž ali pa v Nassfeld (Višarje) pa čeprav smo iz okolice Krškega, nam teh par ? več ni problem dat, ker vsaj vemo da se bomo nasmučali oz. nabordali.
lp,m _________________ -Artiče Extreme Carving Team: www.facebook.com/CarvingTeam
www.worldofwindsurf.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Ned Okt 28, 2007 4:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
everts72 je napisal/a: | ficherpro3 res dober članek, ki je seveda tudi resničen...žal
smitko..tudi mi se več ne odločamo za slo. smučišča, raj damo vsak nekaj ? več in se zapeljemo npr. v Trbiž ali pa v Nassfeld (Višarje) pa čeprav smo iz okolice Krškega, nam teh par ? več ni problem dat, ker vsaj vemo da se bomo nasmučali oz. nabordali.
lp,m |
Sam sem eno leto probal Kaertner skipass in mi ni bilo žal. Danes mi tovrstno smučanje ni izvedljivo (govorim za 4 člansko družino)ker:
-sin trenira nogomet in imamo tekme in turnirje preko vikenda,
-ker mi je hči začela hoditi v srednjo šolo.....
To sta dva edina razloga zakaj nisem v Avstriji (pa vendar sem si letos vzel še teden dni Alta Badie-da se malo rešim Ratajev in Jesenškov)....Če se da pa le preiskusite tujino, smučali boste v 34 središčih (avstrijska Koroška in Vzhodna Tirolska) s preko 1000 km urejenih prog. Sam sem bil s tisto sezono zadovoljen, upam da bo tako Miki z letošnjo...... Uspešno smučarsko sezono želim fischerpro3  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Okt 29, 2007 2:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2898 Kraj: Ljubljana
|
Tudi jaz sem bil s Koroško zadovoljen. Letos sem si hotel omisliti Salzburško, ki pa ni tako ugodna. Nimajo družinskih paketov, dražja je, pa še vse skupaj je dlje (še najbližje je Katschberg), tako da bomo letos brez sezonskih iz podobnih razlogov kot Fischer. Mali ima tekme, ženskam se ne ljubi smučati več kot ene 15-krat, sam pa tudi ne bom hodil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Frenk |
Objavljeno: Tor Okt 30, 2007 8:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 21:52 Prispevkov: 566 Kraj: Šoštanj
|
Sezonska Rogla-Krvavec do 15.11. z vračilom stare je 327 e.
LP Frenk |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smitko |
Objavljeno: Sre Okt 31, 2007 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Sezonska Rogla-Krvavec do 15.11. z vračilom stare je 327 e.
LP Frenk
kaj takega mi v mariboru lahko samo sanjamo-tukaj so preveč požrešni
predlagam naj da kdo gor temo kje je še dražja sezonska karta-redna cena kot v mariboru |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilko |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 8:46 Prispevkov: 18
|
Odstopim možnost nakupa letne karte po ceni za sindikat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
gasilko je napisal/a: | Odstopim možnost nakupa letne karte po ceni za sindikat. |
Ta popust lahko dobi vsak član društva ali bilo keterega sindikata, tako da tega ravno ni problem dobiti.....Obstaja pa še cela paleta različnih cen za izbrance (beri MB vodovod, Elektro MB, Zavarovalnica, različni izbranci, lastniki zemljišč, župani, ........)......  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Pomoje je cena v sloveniji višja le še v kranski gori(580eur)  _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 1:29 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
fischerpro3 je napisal/a: | gasilko je napisal/a: | Odstopim možnost nakupa letne karte po ceni za sindikat. |
Ta popust lahko dobi vsak član društva ali bilo keterega sindikata, tako da tega ravno ni problem dobiti.....Obstaja pa še cela paleta različnih cen za izbrance (beri MB vodovod, Elektro MB, Zavarovalnica, različni izbranci, lastniki zemljišč, župani, ........)......  |
In o kakih cenah približno govorimo pri tem (sindikati, omenjeni izbranci)? Če je bistveno ceneje, bi se morda splačalo raziskati, ali se ima kako možnost, da se pride do tega... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 1:42 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
dolenc je napisal/a: | Pomoje je cena v sloveniji višja le še v kranski gori(580eur)  |
Samo KG pravzaprav niti ne šteje, ker lahko kupiš karto za MB in smučaš tudi tam. Tak da v bistvu je cena na nek način ista...al sem jaz kaj spregledal (razen pač tega, da bi se moral v MB peljat kupit karto)? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smitko |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
redna cena karte v mariboru je 620 eur,s popustom na gotovino 607,60 eur,velja tudi v kr.gori,kopah,ribniška koča,mislim da v europi in zda,kanadi ni dražje,se mogoče motim  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
smitko je napisal/a: | redna cena karte v mariboru je 620 eur,s popustom na gotovino 607,60 eur,velja tudi v kr.gori,kopah,ribniška koča,mislim da v europi in zda,kanadi ni dražje,se mogoče motim  |
Prav imš...Glede popustov pa.....ti se gibljejo od zastonj, do 400 eurov, odvisno kako oddaljen si od interesnih sfer Rataja, Vogirnca, Bedrača, Jesenška....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilko |
Objavljeno: Čet Nov 01, 2007 7:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 8:46 Prispevkov: 18
|
Če ima kdo željo za ceno kontakt pod ZS  |