Avtor |
Sporočilo
|
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Sre Feb 14, 2007 10:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
ja problem je v tem,da js pridem na Kope gor na Pungart in ne do spodnje postaje Partizanke,a se pol lahk da preštamfat iz Velike Kope,pa tja do Male Kope,da pridem do Kaštivnika |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fritz |
Objavljeno: Sre Feb 14, 2007 10:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2006 10:32 Prispevkov: 11
|
Pa ja, jaka stvar, saj je cesta iz Sg ista tako za Pungart, kot Partizanko. Greš pač en odcep prej na levo in prideš na Partizanko, razen, če moraš iz drugega razloga na Pungart. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar SG |
Objavljeno: Sre Feb 14, 2007 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 20:30 Prispevkov: 14 Kraj: Slovenj Gradec
|
Tuti če povezave ne delajo se da čisto lepo prit do Kaštivnika, se je pač treba par metrov malo poganjat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
renato |
Objavljeno: Čet Feb 15, 2007 10:07 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 20:46 Prispevkov: 65
|
Vidim da ste sve lokalni dečki i za vas je u redu da skijalište radi u dva dijela, ali ako je cilj bavljenje turizmom onda bi sve staze trebale radit.
A to da je dobro i ovak, vredi samo za S.G. i okolicu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Čet Feb 15, 2007 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3669 Kraj: Maribor
|
Citiram: | Tuti če povezave ne delajo se da čisto lepo prit do Kaštivnika, se je pač treba par metrov malo poganjat. | No ja, teh 'par metrov' je relativen pojem, zelo je odvisno od kvalitete snega. Če je hiter, po možnosti malo poledenel, ta zgornja povezava res ni poseben problem. Ob južnem snegu pa zna postati kar hudo garanje . _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
peshi |
Objavljeno: Čet Feb 15, 2007 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2006 17:37 Prispevkov: 12
|
A pa se vsaj kaj zasnežuje ti dve progi ali se čaka na novi sneg? Pred vrati so počitnice in turist ne bojo prav veseli tega štanfanja;) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kotulc |
Objavljeno: Čet Feb 15, 2007 1:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46 Prispevkov: 886
|
zakaj pa ne postavijo neke vlečnice (pa mogoče čist tako na vrvico - tomos) al pa naredijo isto ko v Turaherjo da vsake tolk časa en tip z motornimi sankami zapelje smučarje preko.
aha pa saj vem zakaj ker smo 30let za avstrijci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar SG |
Objavljeno: Čet Feb 15, 2007 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 20:30 Prispevkov: 14 Kraj: Slovenj Gradec
|
Takrat ko so razmere to dopuščele so zasneževali povezave, ampak jim ni uspelo narediti dovol snega. zdaj pa če bodo temperature to dopuščale bodo nadaljevali.(vsaj morali bi). Tam zgoraj na tisti cesti pa se mi zdi da je na enem delu nek motor in vrvica, da te en del potegne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SiKT |
Objavljeno: Sob Feb 17, 2007 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 20:55 Prispevkov: 264 Kraj: Lokovica
|
a se splača jit gor drug kedn kako je stanje je ledeno pa kok snega je pa č dela kaštivnik |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nikolaj |
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 12:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09 Prispevkov: 133
|
Danes sem bil na Kopah, na nočni.
Proga je v redu, sneg odličen, vse ostalo pa za en drek. Vlečnica pungart cukne ko hudič, ženske in otroci imajo kar precejšnje težave, da se spravijo gor. Žičničarji so tam zato, da se šank ne podre, ko ga kdo prosi za pomoč, pa dobi odgovor, da naj ga ne zajebava.
Letos sem smučal v Avstriji (klippitz in Weinebene) ter pri nas na Ribniški, in takega obnašanja (da ne rečem odnosa) nisem doživel. Preseneča me, da še sploh kdo gre tja (na Kope). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mare |
Objavljeno: Pon Feb 19, 2007 10:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47 Prispevkov: 236 Kraj: Mislinja
|
Za vikend sem bil gor. Sneg je res dober. Sveda pa sem najprej vprašal žičničarje kako bo letos kaj z luknjo (Pahernik, Kopnik). Pravijo, da slabo kaže in verjetno to sezono sploh ne bo odprta. Se ne čudim, glede na njihov interes. Prioriteto sicer dajejo Kaštivniku, ki so ga v noči na nedeljo spet začeli zasneževati...tudi včeraj podnevi so ga. Še vedno pa mi ne gre v glavo, zakaj ne zasnežujejo Pahernika in Kopnika. No na to temo sem od nekaj zaposlenih slišal prav groteskno zgodbo, ki se tudi meni zdi precej verjetna. Kaj več tukaj ne bom razlagal, da se komu ne zamerim.
Drugače je smuka na Kaštivniku bila v soboto najboljša, trd naraven sneg, zadnjih 300metrov pa nekaj kopnin na desni strani in nekaj ledenih plošč. Po levi strani pa zadosti snega.
Sredi smučišča sem srečal tudi našo legendo...administratorja Matica. Matic, ko se naslednjič srečava pa greva na pivo. Zdaj nisem imel časa, ker me je skupina čakala.
V soboto dopoldan smo izvedli tudi veleslalomsko tekmo, na katero sem pred časom povabil tudi forumovce. Vas ni bilo, drugače pa nas je bilo 26. Proga pa je bila postavljena po smuk progi na Pungartu.
Lp _________________ Sezona 2008/2009: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
renato |
Objavljeno: Pon Feb 19, 2007 12:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 20:46 Prispevkov: 65
|
kaj si spominjal groteskno zgodbo ak nam ju nečeš ispičat !? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DH |
Objavljeno: Pon Feb 19, 2007 8:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Feb 2007 23:37 Prispevkov: 8
|
Bil danes gorih. Vreme lepo proge urejene amapak okoli 12 je že bilo od juga. Se je pa pokvarila vlečnica do vrha in smo morali čakati pol ure, da so jo popravili.
Lp _________________ Letošnja sezona: 5xKromplatz, 1x Rogla=6x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Tor Feb 20, 2007 4:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
Mare je napisal/a: | Matic, ko se naslednjič srečava pa greva na pivo. Zdaj nisem imel časa, ker me je skupina čakala.
V soboto dopoldan smo izvedli tudi veleslalomsko tekmo, na katero sem pred časom povabil tudi forumovce. Vas ni bilo, drugače pa nas je bilo 26. Proga pa je bila postavljena po smuk progi na Pungartu.
|
Itak, da gremo nekaj spit. Saj tudi jaz nisem bil čisto sam gori, tak da pade pijača naslednjič - mogoče celo z ostalimi člani foruma.
Kar se tiče tekme pa škoda, da smo jo izpustili, ker smo se preveč zanašali na sneg na Starem vrhu.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Sre Feb 21, 2007 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
danes sem smučal na Kopah,proge so kar v redu,sam tisto štamfanje do Male kope je kr malo dolgo,evo nekaj slik
pogled na Šaleško dolino,v ozadju Termoelektrarna Šoštanj
Uršlja gora
4 sedežnica Kaštivnik
vlečnica Mala Kopa(ne vem zakaj so dali sidra s prejšnje vlečnice Kaštivnik na Malo Kopo,so bli tisti krogci prej na Mali Kopi bolj priročni)
na Paherniku in Kopniku pa prava žalost,sedaj ne vem a ne zaženejo teh dveh vlečnic zaradi okvare ali zaradi pomanjkanja snega,ker od umetnega zasneževanja tam dol ni ne duha ne sluha,pa tud ne vem če so sploh kaj ratrakirali,ker je kr cel sneg povsod po progah |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|