Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Cross CX v hervisu in update kupil sem Scott Genius SDR

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Elan Cross CX v hervisu in update kupil sem Scott Genius SDR « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
giztok
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 8:27 pm    Naslov sporočila: Elan Cross CX v hervisu in update kupil sem Scott Genius SDR Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2007 20:24

A se splača kupit Elan cross CX (200?)? Zakaj na elanovi strani ni te dile?

Nazadnje urejal/a giztok Pet Feb 09, 2007 5:42 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
GOLTEZAN
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 9:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Nov 2006 15:18
Kraj: Velenje

Jaz bi raje vzel Elan cross CX, kot pa speedwawe 8. Če si dober smučar si raje kot 8 kupi speedwawe 12 ali 14.
Tako bi naredil jaz.
Nazaj na vrh
Gaj
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 9:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45
Kraj: Ljubljana - Center

Predvidevam da je giztok financno omejen ali pa ne potrebuje tako dobrih smuci, upostevajov eno ali drugo je pri SW12 ali celo 14, ze sama cena skoraj krat tri (600eur)..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Gionni
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 3:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Feb 2007 15:17
Kraj: Slovenj Gradec

Giztok? Si nabavil cross cx? Kako se obnese?

V kakšen rang sploh spada ta smučka? A je za urejena smučišča ali je za vse terene? Prodajalka mi je povedala, da je za urejena smučišča kot speedwave. Sam mal dvomim v to... Zakaj potem ime "cross"?

Kaj se torej bolj splača kupiti: speedwave 8 ali cross cx?
In kakšna dolžina je primerna? -10cm?

Hvala za odgovore!

Lp, Gionni
Nazaj na vrh
Gionni
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 3:37 pm    Naslov sporočila: Re: Elan Cross CX v hervisu za 200 evrov Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

giztok je napisal/a:
A se splača kupit Elan cross CX (200?)? Zakaj na elanovi strani ni te dile?
Na elanovi strani ni te dile, ker je baje delana samo za Hervis.
A je to slučajno kaj narobe? Je morda smučka zato slabša? Morda narejena bolj površno, iz slabših materialov?
Mogoče smešno vprašanje, kajti nisem poznavalec smuči in ne vem, kako pri tem gre...
Nazaj na vrh
giztok
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 5:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Nisem potem nabavil te dile. Nabavil sem pa eksotiko na našem trgu in verjetno nasploh v evropi:

Scott Genius SDR

Sicer, če bi moral redno ceno plačat je tudi jaz ne bi vzel.

Me pa zanima kako se bo ta dilca obnesla, mogoče kdo ve? Prodaja se za 650 evrov ob redni ceni.
Nazaj na vrh
Gionni
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 09, 2007 10:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Huh, sploh nisem vedel, da tudi scott dela smuči

No, mene še vseeno zanimajo informacije glede elan cross cx. A je boljša kot magfire 8? Katero bi vi vzeli, če bi morali izbrati eno?
Nazaj na vrh
gk
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 10, 2007 12:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Avg 2005 21:00
Kraj: Prlek!

giztok je napisal/a:
Nisem potem nabavil te dile. Nabavil sem pa eksotiko na našem trgu in verjetno nasploh v evropi:

Scott Genius SDR

Sicer, če bi moral redno ceno plačat je tudi jaz ne bi vzel.

Me pa zanima kako se bo ta dilca obnesla, mogoče kdo ve? Prodaja se za 650 evrov ob redni ceni.

Dobro si kupil... Meni zelo dobro služi...

kje si pa kupil?
giztok
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 10, 2007 12:36 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

V Enduro Prevalje. Za takšen denar kot sem jo dobil, nisem imel kaj za razmišljat.
Nazaj na vrh
smučar84
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 9:20 pm    Naslov sporočila: cross cx Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Feb 2007 21:13

Pozdravljeni!
Tudi mene zanima smučka elan cross cx! Je že kdo nabavil in v resnici sprobal to smučko? Sem poslal majl na elan info in malo povprašal o tej smučki, pa mi do danes še niso odgovorili
Nazaj na vrh
Gionni
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Tudi jaz sem jim poslal mejl in odgovorili so mi že naslednji dan:
Citiram:
Spoštovani,

smučka Elan Cross CX TMD je Elanova smučka, vendar posebna izvedba za prodajalne
Hervis. Kaj pomeni posebna izvedba:
da so smuči konstrukcijsko in geometrijsko podobne Elanovim serijskim smučam, vendar imajo, drugačno
grafiko, drug model vezi ali sistema. Niso nič slabše ali boljše vendar je cena konkurenčna!
To smučo lahko primerjamo s lanskoletno A 08, ki ima leseno sredico, PST stranico, vgrajeno platformo pod
vezmi, in ekspres. Smučka je primerna za rekreativne smučarji in je primerna za vse hitrosti in terene!

Upam da smo vam odgovorili na vaša vprašanja!

Lepo vas pozdravljamo!

Matic Rupar

Administrator prodaje SLO

Povprašal sem jih tudi še o smučki elan crx. Njihov odgovor:
Citiram:
Spoštovani,

pozabil sem vam povedati se o smuči CRX.
CRX je smučka s sendvič konstrukcijo ojačana s fiberglaso. Ima tekmovalno stranico in dvojno expres vilice.
Smučka je namenjena za boljše smučarje, ki imajo radi daljše zavoje in hitro smučanje.

Lep dan!
Nazaj na vrh
smučar84
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 17, 2007 2:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Feb 2007 21:13

Hvala za odgovor! Te pa res čudno da mi niso odpisali
Nazaj na vrh
maximus
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2007 2:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2007 13:07

smučar84 je napisal/a:
Hvala za odgovor! Te pa res čudno da mi niso odpisali

Jaz sem pa nabavil v Elanu v Begunjah Elan cross CRX letnik O5/06 ,za 169 eur (!) katere imajo vgrajen mono titanium ,,,prodajalec mi je razložil ,da so to malo slabše kot veleslalomske tekmovalne smuči,kot malo mehkejše GS,,,medtem ko so GSX za tekmovalce,,,,Smučka Cross CX,je menda za par razredov slabša,,,
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Cross CX v hervisu in update kupil sem Scott Genius SDR
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net