Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog in vremenske razmere 2006/2007

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15, 16, 17  Naslednja
 Stanje prog in vremenske razmere 2006/2007 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
brad
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 24, 2007 5:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2005 11:51

Vse lepo in prav.. sam posledica pa bo neznosna gužva na krvavcu;) Tko da treba med tenom it, ja!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
whistler
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 24, 2007 7:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

Zadnjih 14 dni ni bilo gužve, ker so bile proge ledene in tudi ne nevem kaj. Zdaj bo pa drugače. Sezona se bo začela zares!!! Tisto je bil nekakšen uvod vanjo.
_swift_
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 11:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:48

Bodo njivice v soboto že odprte?
Nazaj na vrh
Rotty
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 9:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

_swift_ je napisal/a:
Bodo njivice v soboto že odprte?

Jaz upam da bodo, pa Kriška tudi. Drugače se bomo utopili v gužvi, ker bodo vikend martinčki gor uletel s prvim snegom
Nazaj na vrh
tim
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 10:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Dons sm bil na Krvavcu pa ne grem več nkol gor. Osebju se gre sam za dnar nč pa za užitek smučarjev, ko smučajo. Proge sploh niso zratrakirane, topovi in žirafe delujejo na odprtih progah tko d ti vse leti v faco. Ratraki pa v garaži počivajo namest, da bi urejal proge. Nardil so novo šest sedo pa je bla zaprta, ker niso mogl spucat snega. Zakva niso raj naredl štirisede s kabino in ogrevanimi sedeži pa še garažo za spravt sedeže čez noč.
Nazaj na vrh
benhur
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 2:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27

ker letos ni nekega mraza izkosritijo vsako uro za zasnezevanje. ne vem zakaj le pri nas vse to moti, res tega ne bom nikol razumel, po eni strani jamrate ker ni prog urejenih po drugi vam pa ni vsec da zasnezujejo. ne vem no
Nazaj na vrh
tim
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 4:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

A teb je pa dobr, da ti sneg prši direkt v faco?
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 4:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

MENI JE TO RAJ NA SVETU
Nazaj na vrh
polde
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 5:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25
Kraj: Ljubljana

Vsaka minuta z negativno temperaturo v letošnji zimi, ki jo narava podari, je dragocena. Krvavec ni edino smučišče, ki razmišlja dolgoročno, saj morajo zagotoviti zadostno količino snega vsaj do začetka aprila - če seveda želijo imeti kolikor toliko uspešno sezono. Nekaj snežnih topov, ki obratujejo tudi preko dneva me zato nikakor ne moti. Kdor pa misli, da si take "nesramnosti" privoščijo edino pri nas, pa naj si ogleda moj prispevek s Kronplatza v decembru.
Nazaj na vrh
luky
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 5:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

ja sam res k pa nav snega al pa bo kamne se boste pa spet prtozval
Nazaj na vrh
_swift_
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 8:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:48

Danes sem bil na krvavcu. Ko sem zjutraj prišel na smučišče, je veter tako pihal, da si imel komaj kaj hitrosti za smučanje ( proga 10 in 11 ). Pihalo je cel dan, a se je čez dan hitrost vetra zmanjšala. Drugače je bilo sončno vreme , Proge lepo urejene, kamnov nisem videl, njivice še zmeraj niso bile odprte , kar pa so nekateri izkoristili za freeride po skalah- verjetno kar z izposojenimi smučmi.
na plaži je bil radio HIT, in pa polno štantov. Elan, fischer, rosignol, atomic, nordica, techno, volkl. Pri Elanu so izposojali tiste nove magfire z waveflex tehnologijo in pa SW za naslednjo sezono. Sam si nisem nič izposojal, saj sem raje užival na svojih letošnjih SW 14 . Proga 18 je bila zaprta
do druge ure popoldan saj je bila neka tekma za HIT pokal ali nekaj podobnega. Ljudi je bilo veliko, čakalna vrsta cca. 5-10min. Večinoma sem se vozil po progi 10,11,15, ker je tam še najmanj pihal veter, proge v dobrem stanju. Skratka, lep dan na krvavcu. Če ne bi bilo vetra, bi bil idealen.
Nazaj na vrh
baltic
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 1:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Kraj: Kranj

Tudi jaz sem bil danes na Krvavcu in sem bil eden izmed tistih ki so smučali tudi po Njivicah. Na začetku niti ni bilo tako grozno, ko sem šel pa drugič, popoldne pa je bilo več skal. Pol sm smuču še od Gospince do Kriške pa pod enosede po celcu pa tut tm se najdejo skale in pa debla. Mel sem pa svoje dile.
kar se razmer tiče je pa že _swift_ vse napisal

še par slikc:

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
marko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 1:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Jaz bi razumel, da ti sneg šopajo cel dan, če bi to počeli tudi ponoči. Tako pa se mi zdi, da to delajo tako malo za foro, da imamo smučarji občutek, da se nekaj dogaja. Sicer pa se mi zdi, da dokler imajo akumulacijo veliko manj kot za 2 dni dela topov bi ne bilo nič narobe, če bi čez dan za tisti 7 ur ustavili topove in zasneževali le 17 ur. Bi pač vso vodo porabili v 2 dneh in eni noči namesto v dveh dneh.
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 12:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

Včeraj sem bil tudi jaz na Krvavcu, v glavnem sta _swift_ in baltic že vse povedala, baltic je prilepu slike, ki so podobne mojim. Po Njivicah so ljudje ves čas smučali, popoldne pa je bilo opaziti skale. Najmanj gužve je bilo na Kriški, tam je tudi najmanj pihalo (le na vrhu), bila pa je v zgornjem delu ledena plošča, na kateri so mnogi izgubili tla pod smučakmi, kasneje pa jo je prišel zdrobit njihov najnovejši PB. Zvoh ni delal že od jutra, ljudi pa je bilo ogromno. Popoldne sicer manj ampak malo je bilo treba še vseeno počakat. Če ne bi bilo vetra bi bila pravljica.
MORIS
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 7:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16

A mogoče kdo ve kolk hiter(m/s) gre gondola na krvavcu pa zakaj ni imela 6seda takh težav kot jih imajo na starem vrhu?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15, 16, 17  Naslednja Stran 5 od 17

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Stanje prog in vremenske razmere 2006/2007
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net