Avtor |
Sporočilo
|
amd_64 |
Objavljeno: Sob Dec 24, 2005 8:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Pridružen/-a: Tor Nov 2005 20:37 Prispevkov: 0 Kraj: Grosuplje
|
Gor sem bil 22. in lahko rečem, da je bilo super. Proge so v takšnem stanju, ki ga lahko marsikje drugod lahko le sanjaš... Res pa, da takrat še niso obratovale vse naprave, tako da nismo presmučali celega smučišča.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Sob Dec 24, 2005 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
hehe, ja jaz ze od nekdaj slonim nad recenim da je bad zakon, nevem zakaj mi je tako vsec, ampak odkar hodimo z druzino in s kolegi v bad, se nisem bil razocaran, mogoce mi je vsec blazna razgibanost terena, smiselna postavitev vlecnih naprav in se in se,.. _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Atomic |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2006 1:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58 Prispevkov: 649
|
Včeraj bil gor. Proge ful zanič. Kamnov pa neverjetno veliko. Na vsak progi se jih je nekaj našlo na zgornjih delih in tam kjer ni zasneževanja pa kot bi se peljali po kamnih in travi z malo snega in ledu.
Sam fajn pa je hitrostna in veleslalomska kjer ti meri čas brezplačno in to na kar dveh progah. In primerjal sem čase ter ene Hrvate prehitel za 11 sekund. _________________ Live your life
21xsmuču v letošnji sezoni vse Avstrija |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zelenec |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2006 2:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17 Prispevkov: 200
|
Citiram: | In primerjal sem čase ter ene Hrvate prehitel za 11 sekund. |
Končno se je našel vsaj eden, ki je boljši od njih. Žalostno je samo to, da na tekmah svetovnwega pokla oni nas nažgejo za 11 sekund  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Atomic |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2006 2:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58 Prispevkov: 649
|
Ja pa a veš pr nih si že dobr če maš palce. Oni se smučajo kr brez njih. _________________ Live your life
21xsmuču v letošnji sezoni vse Avstrija |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zelenec |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2006 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17 Prispevkov: 200
|
res je - in še zmagujejo za povrh (vsaj nekateri (a)) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Pon Jan 09, 2006 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Atomic: kaj je tako razpihan sneg, ker teoreticno ga je za smuko vec kot dovolj ?? _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dedi |
Objavljeno: Sre Jan 25, 2006 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42 Prispevkov: 204 Kraj: Ljubljana
|
Nekaj slikic iz BKKja.Proge dobre,razgibani tereni a malo naravnega snega.Naprave tako,tako še najboljše Oswald-Brunnach.Novi 4 sedežnici Schartenban in Wiesernockban pa sta fiksni in zelo počasni.Proga za smuk F.Klamer pa je zaprta ,za trening tekmovalcev.
se opravičujem za ponovno prevelike slike, vendar ne vem kje se jih pomanjša tako da bi prosil nekoga da jih uredi, hvala!
lp
Urejal Lux: Slike pomanjšane.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Sre Jan 25, 2006 4:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
na forumu zal negre, moras vsako fotko uploadat recimo na shrani.si in jo tam pomanjsat, drugace pa lahko tole reportazico z kakim opisom prilepis tudi v sposno o "dilcanju" v fotoreportazo.. _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smuciscar |
Objavljeno: Sre Jan 25, 2006 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44 Prispevkov: 778
|
Lepe slike če želiš, da ti jih pomanjša shrani.si, izbereš možnost
Želim tudi / samo sliko širine (max 800).
Lahko pa prilepiš tudi slike s predogledom (pravtako to omogoča shrani.si), in s klikom nanjo ti odpre originalno velikost slike.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dedi |
Objavljeno: Ned Jan 29, 2006 11:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42 Prispevkov: 204 Kraj: Ljubljana
|
Sobota,28.1.Zelo slab dan sem izbral,megla sneg ,veter,10 cm novega snega,ki je padel preko noči ,pa ga niso potaptali tako,da po 10 veliko sranje-kupi snega in slaba vidlivost.Smučarjev kar precej.Cesta iz italjanske Pontebe slaba.Mokrine me vidijo spet samo med tednom in ob super vremenu.
Dedi to sezono že 13x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rookie |
Objavljeno: Pet Feb 10, 2006 10:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Feb 2006 10:12 Prispevkov: 17
|
Pozdravljeni!
18. marca se odpravljam za en teden v Bad Kleinkirchheim in me zanima (iz izkušenj) ali se takrat tam še da kolikor toliko dobro smučat do doline ali je ugodna smuka le po zgornjih progah? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pet Feb 10, 2006 2:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Po mojih izkušnjah so ravno proge do doline dlje ustrezne. Une na vrhu prej škripnejo, tiste vlečnice ker ni ni umetnega zasneževanja, tam proti krajinskemu parku pa ker so obrnjene bolj proti soncu. Mislim pa, da se marca nimaš še česa bati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Ned Feb 12, 2006 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Danes bil prvič gor in nisem kaj prida navdušen. Mogoče zaradi kar ledenih prog, na dosti mestih je na progah kamenje, trava gleda vn (sploh fis proga je obupna), enoličnih prog, par prastarih naprav... Ljudi ni bilo veliko in žičničarji so zelo prijazni.
Pri meni ostajajo Mokrine trdo na prvem mestu. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Sob Dec 23, 2006 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1333 Kraj: Jesenice
|
Danes so začeli sezono, dela kar precej naprav, lahko pa povem za stanje na sončni strani, kjer ne delata samo dve dvosedežnici.
Najboljše stanje je ob vlečnici in novi gondoli, na stari je proga precej slabša, ostalo pa nekje vmes. Kamenja sicer ni videti, čeprav je na smučkah nastalo nekaj manjših risov (so bile na frišno servisirane), je pa marsikje sneg grudast, oziroma so ga ratraki slabo zgladili, na nekaterih mestih pa se je popoldan kar precej ojužil. Ljudi je bilo pa zelo malo, a v naslednjih dneh gotovo ne bo tako. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|