Avtor |
Sporočilo
|
tomi |
Objavljeno: Sre Dec 13, 2006 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1333 Kraj: Jesenice
|
Vendar samo spodaj, samo 100m višje je že pretoplo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kiki2 |
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2006 17:18 Prispevkov: 33 Kraj: Posavje
|
Ali mogoče kdo kaj ve, če bo za božične praznike v Kranjski Gori nastop kakšne glasbene skupine oziroma pevca? Oziroma če se bo takrat dogajalo kaj zanimivega? _________________ Jupi, komaj čakam smučanje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Tor Dec 19, 2006 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1049
|
Citiram: | Odprtje zimske sezone v Kranjski Gori - 22.12.2006! V petek vam nudimo brezplačno smuko. Vabljeni!!! |
Pol naj pa še kdo reče, da so Gorenjci škrti... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Tor Dec 19, 2006 3:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
Lahko ugibam? Brezplačna smuka bo na vlečnici Mojca II. najkrajši krogci v Kr. Gori. Glede Gorenjcev je pa že Špik prav povedal. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Tor Dec 19, 2006 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

|
Pustimo se presenetit... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Tor Dec 19, 2006 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Za Vitranca slabo kaže na web-camu. Ponavadi je brezplačno na Mojci II. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani |
Objavljeno: Tor Dec 19, 2006 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2005 19:28 Prispevkov: 195 Kraj: Kranjska Gora
|
Gorenjci bi najraje videli, če bi bila lahko brezplačna smuka na vseh napravah. Bomo videli, mogoče bo pa le kaj mraza... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hobofob |
Objavljeno: Tor Dec 19, 2006 10:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 20:53 Prispevkov: 107
|
V soboto sem se peljal skozi Kranjsko do Nassfelda. V Kranjski vse zeleno, okoli sneznih topov pa umazani snezeni krogi cca 4 metre v premeru. Smo bli mal zgodnji in gremo v center na kavo. Vecina kaficev zaprtih, nikjer zive duse ... pridemo (koncno) nekam na kavo v smucarskih oblekah ... gledal so nas kot marsovce. Ce bi govoril hrvasko, bi pa pomojem bli v lokalnem casopisu
BTW, ista zelena tuga tudi na Visarjah. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Sre Dec 20, 2006 5:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54 Prispevkov: 221 Kraj: moste
|
Hobofob je napisal/a: | V soboto sem se peljal skozi Kranjsko do Nassfelda. V Kranjski vse zeleno, okoli sneznih topov pa umazani snezeni krogi cca 4 metre v premeru. Smo bli mal zgodnji in gremo v center na kavo. Vecina kaficev zaprtih, nikjer zive duse ... pridemo (koncno) nekam na kavo v smucarskih oblekah ... gledal so nas kot marsovce. Ce bi govoril hrvasko, bi pa pomojem bli v lokalnem casopisu
BTW, ista zelena tuga tudi na Visarjah. | Do petka,ko bo otvoritev,bodo pa kar lepo zasnežili;baje bo tudi nočna,potem bo delal tudi Dolenčev rut... _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Sre Dec 20, 2006 10:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Tomaž je napisal/a: | Do petka,ko bo otvoritev,bodo pa kar lepo zasnežili;baje bo tudi nočna,potem bo delal tudi Dolenčev rut... |
Ni nujno. Lani so postavili razsvetljavo tudi na Mojci II. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Pet Dec 22, 2006 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
In tako kot sem rekel, otvoritev je bila na vlečnici Mojca II. Prav tako nočna smuka. Vse BREZPLAČNO!!! _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kiki2 |
Objavljeno: Sob Dec 23, 2006 5:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2006 17:18 Prispevkov: 33 Kraj: Posavje
|
A se je morda kdo danes smučal j Kranjski Gori? Je odprta samo Mojca 2, ali morda še kakšna druga proga? Kakšno je vdušje, je bilo kaj dosti folka? _________________ Jupi, komaj čakam smučanje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Sob Dec 23, 2006 11:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3282
|
od kje pa v kranjski gori črpajo vodo..? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Sob Dec 23, 2006 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

|
Direktno iz Save pod poligonom v Podkorenu in nekako desno od novozgrajenega apartmajskega objekta v KrG (mogoče pa tudi iz Pišnice pri pri hotelu Lek) _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SG |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 13:26 Prispevkov: 10
|
kiki2 je napisal/a: | A se je morda kdo danes smučal j Kranjski Gori? Je odprta samo Mojca 2, ali morda še kakšna druga proga? Kakšno je vdušje, je bilo kaj dosti folka? |
danes so odprli še dolenčev rut
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|