Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Verona
PrispevekObjavljeno: Ned Nov 26, 2006 10:47 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 23:18
Kraj: železniki

Evo, zdj pa se mene nekej zanima: a ma kdo kesne izkusnje z Atomicovim M110 al pa Salamonovim Falconom 10? Mogoce primerjalno?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gas100
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 29, 2006 1:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2006 15:03
Kraj: Kočevje

dverbnik je napisal/a:
Je pa tko če bo elan potegnil za sejem ven svojo staro zalogo -bo to pocen.
Ponavadi so tko naredili -šparali so jih za sejem ali kakšne akcije.

A bo elan raztavljal na smučarskem sejmu Snežinka? A kdo ve?
2x KG-nočna
3x Krvavec
2xStari vrh - nočna
Nazaj na vrh
sven
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 29, 2006 4:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 16:41

živjo mam eno vprašanje glede teh pancarjev..
vozm Head-ove supershape slalomke lanski model (podložene za extreme carve), pa me zanima kake pancarje bi rabu? cena ni lih velika ovira.. zanima me predvsem če se splača investirat v somatec tehnologijo (k stojiš not k raca-mau navzen). aja pa še to kakšn flex rabm??
sem pa dobr rekreativc, pa mam 70kg.. a je dost podatkov?
Nazaj na vrh
dverbnik
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 29, 2006 6:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Serviser
Serviser

Pridružen/-a: Sre Avg 2005 18:40

kil glih nimaš velik zato si lohk prvoščiš za en rang slabši flex 110-120 pa kar. saj bodrugače smučka vozila in krivila pancar. Oz. bo pancar že v pregibu smučka pa se še ni odzvala
muri
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 29, 2006 10:46 pm    Naslov sporočila: izbira pancerja 2 Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 20:15

Gaj, opravičujem se! Res nisem prebrala pravil. No, zdaj upam, da bom dobila pravi odgovor...
Prosila bi za nasvet glede pancerjev. Imam smuči rossignol open 300. A mi lahko svetujete izbiro pancerja glede na smuči? Na snegu sem 2 tedna na leto. Hvala.
Nazaj na vrh
sven
PrispevekObjavljeno: Sre Nov 29, 2006 11:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

dverbnik: a lahk mal bolj konkretno poveš kaj si mislu s tem "en rang slabše"? mislim konkretne znamke oz. modeli, če bi mi vedu svetvat? k res nevem kaj se dogaja zdj na sceni pancarjev:)
ja še to-potrebujem res take pancarje ki bi uspel "sledit" smučem v "extremnih" zavojih.
Nazaj na vrh
dverbnik
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 30, 2006 8:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Serviser
Serviser

Lej za slalumke je 120 pa na gor če si lahek nemoreš tolk upognt pancar kot tist k ma 100kil- Njemu sploh ni treba prbit v krivino pa bo že pancar počepnu. Tako kod bord- pancarje kupuješ na svojo težo in kero smučko imaš- s tem nisem mislil firme ampak flex res pa je da ima vsaka firma svojo plastiko in se flex razlikuje od firma - do firme. Če v trgovini že z tvojim nagibom dol ne počepne - ne kupuj saj veš plastika pa mraz- vse bolj trdo
blajo
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 01, 2006 12:20 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54

gas100 je napisal/a:

A bo elan raztavljal na smučarskem sejmu Snežinka? A kdo ve?

bolj bogo je ...

lp,
b
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 01, 2006 12:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Sem bil dons na sejmu. Elan ima štant, ampak brez popusta za letošnje modele (dobiš pa recimo S klaso z kar dosti ceneje).
nakamichi
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 01, 2006 10:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 9:55

Pozdravljeni, tudi jaz sem že bil na sejmu letos in tudi probal par pancerjev, a ker imam nizek nart, široko nogo pri prstih in skoraj platfus imam kar probleme s pancerji. HEAD bi me skoraj prepričal a se je vse krivilo ko sem pritiskal naprej(kvaliteta izdelave me ni prepričala), je pancer kar širilo pri gležnju. Imam med 75 in 80kg, vozim pa blejde Elan roller. Kakšen pancer mi priporočate(technika in dolomite odpadeta, ne pašeta na nogo), raje imam malo trše modele, flex rang 70-80. Ker se pa na te zadeve, razen to da je salomon bolj širok, ne spoznam bi vas prosil za nasvet.

L.P.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 01, 2006 3:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

TUdi jaz sem ravnokarprišel iz sejma in opogumljen z najnovejšim znanjem iz te rubrike preizkusil nekaj pancerjev pri Elanu. Izbire je bilo bolj malo, vsaj za mojo nogo (št.41) Na nogah sem imel ene menda tekmovalne flex 140, pa sem se jih malo ustaršil, dobre rekreativne flex 100 so se mi zdele pa premehke. Toliko po občutku, če sem prav razumel Dareta pa tudi po teoriji (75 kg, smuči fischer race sx in ene elanke z daljšim lokom).
Nazaj na vrh
dverbnik
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 01, 2006 5:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Serviser
Serviser

Dera v Kranju ima stroj za segrevat pancarje
Lej hervis ima svojo politiko naroči posebne modele po naročilu pa uganjuj kaj je to. Neki pa ma tud original. Najbolje je pogledat katalog in videti oznake modela. Mislim pa za pancarje ni take panike kot za dile
dverbnik
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 03, 2006 9:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Serviser
Serviser

Zdravo vsi- segrevanje pancarjev
Nekaj se je uredilo glede placa . Samo trba se bo obračat bolj na mojga kolega Samota s katerim sva delala že do sedaj (tel. je v podpisu)
Delo so mi dovolili popoldne od cc 17 ure pol pa se zmenmo do kdaj saj moram vse porihtat tudi ponoč
ZAČNEM 11.12. (dobr da še ni snega)
Da vam nebo treba v kranj!!
segrevanje pride cc 1500
sven
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 06, 2006 2:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

eno vprašanje: a se mi splača kupt nordica dobermann 110 za 60k? k druge cene v sloveniji še nism zasledil, kar sm pa gledal tuje strani na netu so pa cene tam okol 100 jurjev..?
aja pa če jih je že kdo vozu, kako se obnesejo in to?

hvala,lp

sven
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 06, 2006 5:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Citiram:
a se mi splača kupt nordica dobermann 110 za 60k?

Mislim, da se ti kar splača. Priporočljiva MPC je 107.000 SIT. Seveda jih prej pošteno pomeri, pancar v takšnem rangu zna biti manj udoben od teh, ki jih večinoma dobiš po trgovinah.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 5 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net