Avtor |
Sporočilo
|
skarpa |
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 2:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 14:33 Prispevkov: 1
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lan__ |
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 10:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se PLUŽIT

Pridružen/-a: Čet Jan 2005 21:48 Prispevkov: 144 Kraj: Maribor
|
Gaj je napisal/a: | Dobro da te se po barvi jakne in hlac ter barve pancarjev ne vprasa!  |
Ti se smeješ ja, samo da boš vedel da je to skoraj edini kriterij za žensko ki smučko kupuje. Za žensko je važno samo da bo barva pasla (smuči, vezi, pancarjev, palic in kombinezona) da so barvne linije ok, pa da je lahko vodljiva. Cena je sekundarnega pomena.
Če kdo ne verjame naj si statistike pogelda. _________________ Me, myself and I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gogolino |
Objavljeno: Pon Sep 25, 2006 3:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Sep 2006 15:25 Prispevkov: 2
|
Lan__ je napisal/a: | Gaj je napisal/a: | Dobro da te se po barvi jakne in hlac ter barve pancarjev ne vprasa!  |
Ti se smeješ ja, samo da boš vedel da je to skoraj edini kriterij za žensko ki smučko kupuje. Za žensko je važno samo da bo barva pasla (smuči, vezi, pancarjev, palic in kombinezona) da so barvne linije ok, pa da je lahko vodljiva. Cena je sekundarnega pomena.
Če kdo ne verjame naj si statistike pogelda. |
Jaz sem pa svojo naučil, da se smuči ne delijo po barvah, ampak na uporabne in neuporabne. Nekateri mamo pa res srečo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rudi |
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 10:19 Prispevkov: 82 Kraj: MB
|
Po netu sem iskal teste in morebitne ocene smuči za letošnjo sezono 06/07, vendar nisem našel nič uporabnega. Ali slučajno kdo ve za kako tako stran kjer so že testirali smuči in jih tudi ocenili? Na www.austria-skitest.com še ni nobenih letošnjih testov... Hvala. _________________ In the Edge we trust ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lan__ |
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 3:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se PLUŽIT

Pridružen/-a: Čet Jan 2005 21:48 Prispevkov: 144 Kraj: Maribor
|
Mislim da je še malo prezgodaj za opise testov. Pričakuj to v prihodnjem mesecu, po moje se zdaj še sestavlja vse skupaj.
Lahko ti pa kaj o Fischer smučeh povem, če te zanima kaj specifičnega oz. za točen model. O tem imam informacije. _________________ Me, myself and I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 23:18 Prispevkov: 199 Kraj: železniki
|
Citiram: | edini kriterij za žensko ki smučko kupuje. Za žensko je važno samo da bo barva pasla (smuči, vezi, pancarjev, palic in kombinezona) da so barvne linije ok, pa da je lahko vodljiva |
Wtf?! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
Sezona 08/ 09: 2 x Mölltal, 46 x Cerkno, 1 x Kranjska Gora, 2 x Krvavec
Sezona 09/ 10: 4 x Mölltal, 3? x Cerkno, 1 x KG |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rudi |
Objavljeno: Pon Okt 02, 2006 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 10:19 Prispevkov: 82 Kraj: MB
|
Verona je napisal/a: | Citiram: | edini kriterij za žensko ki smučko kupuje. Za žensko je važno samo da bo barva pasla (smuči, vezi, pancarjev, palic in kombinezona) da so barvne linije ok, pa da je lahko vodljiva |
Wtf?! |
Hja, jst se tus strinjam da vsaj 80% ženske populacije zbira smuči po principu: "Glej tote so lepe, sam majo pa one tok lep vzorc...oh, če bi meli ta vzorc v rdeči, bi jih takoj vzela!" Ne vse, vendar velika večina! Ne rečem, da se med tipi ne najde kdo, ki izbira smuči po barvi in vzorcu, vendar pa je takšnjih dosti manj kot žensk.  _________________ In the Edge we trust ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Pon Okt 02, 2006 6:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Vem, d boste zdej rekl, d nej ne kompliciram, sam... kwa pa tiste, ki ne izbiramo smuci po barvi pa vzorcu, oz. se vec, se nam zdijo take smuce grde in ne bom rekla kaj vse se?!
Men se pa zdi mau zamal, k pridem u stacuno pa mi ponujajo npr. cosmopolitan model elank... WTF?!
Zakaj ne delajo kvalitetnih smuck, k normaln zgledajo tud za zenske?!
Se tezje je dobit kvaliteten zenski pancar. No pravzaprav se ga dobit ne da... Srecnice tiste, k majo tolk mejhno tacko, da majo lohk otroske. Ce mas pa nogo mau vecjo si pa u dreku, ker je mosko vse presiroko. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Munger |
Objavljeno: Pon Okt 02, 2006 6:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:24 Prispevkov: 298
|
No ja, saj še dobiš kakšnega s flex indeksom 100, ampak dizajn tega pancarja je pa.. No ja, tistim zgoraj opisanim bi se verjetno dopadel...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Pon Okt 02, 2006 6:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
No jst velik takih pancarjev se nisem srecala...
Verjetn mam tud mau prevelike tacke in ze v osnovi odpadem za zenski pancer  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Munger |
Objavljeno: Pon Okt 02, 2006 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:24 Prispevkov: 298
|
Dolomite Rage XC 10 sem mel v mislih. Ko sem lani kupoval pancarje se mi je zdel hecen zaradi tiste imitacije krzna ali česa že zgoraj ob robu in mi zdaj takoj padel na pamet.
Sicer pa sva v  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
davidf |
Objavljeno: Ned Nov 12, 2006 10:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 11:58 Prispevkov: 5
|