Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2025/2026

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Krvavec - aktualne informacije 2025/2026 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
blurej
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 10, 2026 10:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 20:59

V nedeljo je bila prav lepa pomladanska smuka na Krvavcu. Glede na sončno in toplo vreme v dolini, zadnja dva tedna, sem na hribu pričakoval zgodnjo žlobodro in švicanje na soncu. Zato sem se podvizal in čakal med prvimi v vrsti, da zavrtijo sedežnico. Ne, ne bodo zalaufli nič prej kot ob 8:15. Prav, itak je bilo hitenje odveč. Proge so zdržale precej dlje kot jaz, tam nekje do 12h. Na prvih vožnjah je bilo kar (pre)trdo, ledeno, za dobro nabrušene robnike. Kljub temu, da so bergfexi in drugi vremenarji kazali jutranje temperature okoli nule ali malo čez je bila podlaga pomrznjena in trda (po celem smučišču), jasne noči in nizka vlaga so naredile svoje. Skratka prav fina smuka je še (ali je vsaj bila pretekli vikend). Tudi popoldan, ko so proge spustile sploh ni bilo slabo. Še več, črne proge so postale rdeče in marsikateri povprečnež (vključno z mano) je kar naenkrat postal ekspert za karvanje po robnikih na strmini. Oprijem je bil res fajn, mehko, ampak se ni vdiralo pregloboko in brez cukanja - vsaj na osojnih delih. Jasno, na progah bolj izpostavljenih soncu (1, 3, 9) je bila druga zgodba, kupi itd. Ampak kamenja na progah še nisem našel nikjer. Na parih mestih se sicer predira, tudi kakšne rezerve, da bi kaj pokrpali, nisem več videl, ampak bi moralo zdržat še do konca meseca. Če pride vmes še nakazana ohladitev(sneg?) pa sploh. Če se bo "Krvavčanom" še dalo, to pa je druga zgodba...

Prvič sem se spustil z Zvoha po desni progi (14). Ni me sicer navdušila, je pa vsaj nekaj novega.

Smučarjev je bilo kar veliko, kot se za lep topel sončen dan spodobi. Na napravah je bilo malo čakanja ampak nič pretiranega, no razen Kržišča. Ah ja... škoda, pa tako lepi progi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JurijB
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 11, 2026 12:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15

blurej je napisal/a:
... Ne, ne bodo zalaufli nič prej kot ob 8:15....

To mi je vedno fascinantno - zakaj pa bi? Saj imaš ponekod možen lasten zagon, ki ga seveda doplačaš.
A Mercator, Hofer, Banko, vam tudi prej odprejo kot piše na vratih?
Nazaj na vrh
__Ziga__
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 11, 2026 2:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18

Hahaha, dobra
Raje kako minutko kasneje, kot je napisano
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 Stran 6 od 6

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2025/2026
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net