Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kranjska Gora » Kranjska Gora - aktualne informacije 2025/2026

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
 Kranjska Gora - aktualne informacije 2025/2026 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2026 6:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Kaj pa za dol? Kako boš preprečil vožnjo po smučišču? MB Pohorje že ima takšno karto, pa dvomim da jo kdo dejansko kupuje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pj
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2026 7:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43
Kraj: Malo tu, malo tam

JurijB je napisal/a:
Zanimivo, sa o službi drugih veš vse, pa prav za prav nič.
Glavno da ste turni smučarji vsi visoko pismeni. Just for the record: nadzornik na smučišču ima le-tam enaka pooblastila kot redar v mestu (aja ti so tudi polpismeni) in čisto malo manjša od policaja.

Ne vem zakaj v tretji osebi... saj si eden le teh tudi ti. Pa ponavadi jako pameten o tem kaj drugi lahko in ne smejo, medtem ko pri tvojih "podvigih" ne sme biti nobenega dvoma
PS: Ja na zalost imam to smolo da poznam tudi ene dva mestna redarja, tako da ja kar drzi to kar si napisal
Nazaj na vrh
JurijB
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2026 8:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15

pj je napisal/a:
JurijB je napisal/a:
Zanimivo, sa o službi drugih veš vse, pa prav za prav nič.
Glavno da ste turni smučarji vsi visoko pismeni. Just for the record: nadzornik na smučišču ima le-tam enaka pooblastila kot redar v mestu (aja ti so tudi polpismeni) in čisto malo manjša od policaja.

Ne vem zakaj v tretji osebi... saj si eden le teh tudi ti. Pa ponavadi jako pameten o tem kaj drugi lahko in ne smejo, medtem ko pri tvojih "podvigih" ne sme biti nobenega dvoma
PS: Ja na zalost imam to smolo da poznam tudi ene dva mestna redarja, tako da ja kar drzi to kar si napisal

Očitno si me zamenjal s kom. Turni smučar nisem bil nikoli, nadzornik pa nisem že 5 al 6 let več, lani mi je potekla tudi licenca, vseeno pa se mi zdi zelo omalovažujoč tvoj odnos do ljudi, ki opravljajo svoje delo.

Verjetno tudi v dvorano Tivoli hodiš ponoči "malo na koš metat" pa piksne piva puščaš za sabo? To je primerljivo.

Žal pa v Sloveniji pomaga edino plot in ključavnica na vhod, ampak tega pa si res ne želimo.
Nazaj na vrh
__Ziga__
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2026 8:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18

Fantje ne se kregat kr nekaj v brezveze...... Pejta raje skupaj na

Moje mnenje pa je: bolj gnoj mešaš bolj smrdi.

Letos me je en z rumenim telovnikom v Cerknem ustavil, naj smučam bolj počasi oz. ne, lažem.....da preveč široke zavoje delam , čez celo progo. Karvanje.....

Jaz pa njemu kdo je on, naj mi pokaže izkaznico kaj dela tukaj...... Pa da bom še jaz dal rumen brezrokavnik gor, pa ustavljal luštne smučarke ,

Samo pobral se je dol s spuščeno glavo........
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 Stran 5 od 5

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kranjska Gora » Kranjska Gora - aktualne informacije 2025/2026
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net