| |
| Kranjska Gora - aktualne informacije 2025/2026 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| lenko |
Objavljeno: Pet Feb 20, 2026 6:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3438
|
| Kaj pa za dol? Kako boš preprečil vožnjo po smučišču? MB Pohorje že ima takšno karto, pa dvomim da jo kdo dejansko kupuje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| pj |
Objavljeno: Pet Feb 20, 2026 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 9:43 Prispevkov: 765 Kraj: Malo tu, malo tam
|
| JurijB je napisal/a: | Zanimivo, sa o službi drugih veš vse, pa prav za prav nič.
Glavno da ste turni smučarji vsi visoko pismeni. Just for the record: nadzornik na smučišču ima le-tam enaka pooblastila kot redar v mestu (aja ti so tudi polpismeni) in čisto malo manjša od policaja. |
Ne vem zakaj v tretji osebi... saj si eden le teh tudi ti. Pa ponavadi jako pameten o tem kaj drugi lahko in ne smejo, medtem ko pri tvojih "podvigih" ne sme biti nobenega dvoma
PS: Ja na zalost imam to smolo da poznam tudi ene dva mestna redarja, tako da ja kar drzi to kar si napisal  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| JurijB |
Objavljeno: Pet Feb 20, 2026 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15 Prispevkov: 1105
|
| pj je napisal/a: | | JurijB je napisal/a: | Zanimivo, sa o službi drugih veš vse, pa prav za prav nič.
Glavno da ste turni smučarji vsi visoko pismeni. Just for the record: nadzornik na smučišču ima le-tam enaka pooblastila kot redar v mestu (aja ti so tudi polpismeni) in čisto malo manjša od policaja. |
Ne vem zakaj v tretji osebi... saj si eden le teh tudi ti. Pa ponavadi jako pameten o tem kaj drugi lahko in ne smejo, medtem ko pri tvojih "podvigih" ne sme biti nobenega dvoma
PS: Ja na zalost imam to smolo da poznam tudi ene dva mestna redarja, tako da ja kar drzi to kar si napisal  |
Očitno si me zamenjal s kom. Turni smučar nisem bil nikoli, nadzornik pa nisem že 5 al 6 let več, lani mi je potekla tudi licenca, vseeno pa se mi zdi zelo omalovažujoč tvoj odnos do ljudi, ki opravljajo svoje delo.
Verjetno tudi v dvorano Tivoli hodiš ponoči "malo na koš metat" pa piksne piva puščaš za sabo? To je primerljivo.
Žal pa v Sloveniji pomaga edino plot in ključavnica na vhod, ampak tega pa si res ne želimo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| __Ziga__ |
Objavljeno: Pet Feb 20, 2026 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 10:18 Prispevkov: 414
|
Fantje ne se kregat kr nekaj v brezveze...... Pejta raje skupaj na
Moje mnenje pa je: bolj gnoj mešaš bolj smrdi.
Letos me je en z rumenim telovnikom v Cerknem ustavil, naj smučam bolj počasi oz. ne, lažem.....da preveč široke zavoje delam , čez celo progo. Karvanje.....
Jaz pa njemu kdo je on, naj mi pokaže izkaznico kaj dela tukaj...... Pa da bom še jaz dal rumen brezrokavnik gor, pa ustavljal luštne smučarke ,
Samo pobral se je dol s spuščeno glavo........  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|