| |
| Vogel - aktualne informacije 2025/2026 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| Smucar9 |
Objavljeno: Tor Feb 17, 2026 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 742
|
Poskušal sem se vživet v njihovo (nesmučarsko) glavo,ker si glih spraševal
Sej s 30km sem imel v mislih točno Višarje, kjer pa pir pomoje je dražji, pa še slabo uro jim vzame tja/nazaj, ki jo raje zabije v gostilni kot v avtu s tečno deco/babo. Spustijo jih ven, itak so po 1-2 urah padanja po smučišču že tečni, in kupi pač samo tolko urno karto, pa je skor na istem. Pa še z Lahi (in v gostilni in na cesti) se mu ni treba ukvarjat. Ker ne gre tak folk "smučat" za 3-6 ur. Pol se pa tud lastniki temu prilagodijo, in ratrakiste raj v nošenje pladnjev naženejo
Ne me streljat, nisem jaz ta klientela (kot vidiš iz starih zapisov). _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern...
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| GreenIce |
Objavljeno: Tor Feb 17, 2026 7:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 242
|
| Ki9 je napisal/a: | Mi na tem forumu se lahko pogovarjamo kaj je resno in kaj ni. Dejstvo pa je to, da je bila danes ob 11:50 pod Voglom kolona ljudi dolga več kot 50 metrov.
In potem se vprašamo zakaj se ne trudijo z umetnim snegom- ker jim to ni potrebno... |
Sej, kot sem napisal. Slovenska smučišča živijo v prvi vrsti od družin, ki imajo začetnike, ki prvič stojijo na smučeh. Sleme, mini vlečnice na Voglu in KG so več kot dovolj za prve 3 dni smučarja v življenju 4 letnika in posledično to napolni blagajno. Ko pa otrok dopolni 5-6 let in zna par zavojev brez da pade, pa greš itak v Avstrijo.
Smucar9 - Višarje je cca. 20 minut iz KG, ampak ja... če imaš otroka, ki rabi 200 metrov proge za cel dan, je vseeno če si v KG ali Višarjih. Če pa greš na 2 uri smuke in pivo, pa je boljše na krvavec za en euro petdeset, pa še ležalniki na šajbi...  _________________ 25/26: Kronplatz, Molltaler, Turracher, Pohorje, Katschberg, BKK, Grosseck/Sp., Marmolada/Arabba... (14x)
24/25: Kronplatz, Molltaler, Krvavec, Vogel, BKK, Gerlitzen, Obertauern, Višarje... (22x) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Smucar9 |
Objavljeno: Tor Feb 17, 2026 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 742
|
In ce 10 letniku se vedno na pokazes smucisca v tujini,
In ce zelo rad poslusas z zeno 24ur prispevke o smucanju,
Pac se naslednjih 20let kolobaris KG/Vogel/Cerkno in se tam dobivas s starimi frendi v tocno isti gostilni
Thats it. Morda tako 80% Slovenskih "smucarjev" operira ?
... samo iscem logicne zakljucke  _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern...
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|